Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Συμβουλές για ευχάριστο ξύπνημα

Aν μπορείτε να αποφύγετε το πολύ πρωινό ξύπνημα, το επόμενο βήμα είναι να καταλάβετε τι ώρα πρέπει να πάτε για ύπνο για να εξασφαλίσετε μια ξεκούραστη νύχτα. Οι κύκλοι ύπνου διαρκούν περίπου 90 λεπτά.
 
 «Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστείτε περίπου 7,5 ώρες ύπνου κάθε βράδυ», επισημαίνει Δρ Michael Breus «και αν σκεφτείτε πότε θα πρέπει να ξυπνήσετε, μπορείτε να υπολογίσετε τι ώρα πρέπει να πάτε για ύπνο προκειμένου να ξυπνήσετε πιο εύκολα. "

 Βέβαια μερικοί άνθρωποι χρειάζονται μόλις 6 ώρες νυχτερινού ύπνου, ενώ άλλοι χρειάζονται 9 ώρες. Η καλύτερη λύση είναι να ακούσετε τους εσωτερικούς σας ρυθμούς για να καταλάβετε πόσες ώρες ύπνου έχετε ανάγκη.

 
Συμβουλές για να ξυπνάτε ευχάριστα:
 
 - Ρυθμίστε το ξυπνητήρι σας για την τελευταία στιγμή, ώστε να μην μπείτε στον πειρασμό να χουζουρέψετε. Το να πατάτε το ξυπνητήρι κάθε 5 λεπτά για να κοιμηθείτε λίγο ακόμη δε σας προσφέρει ποιοτικό ύπνο και μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα στρες.
 
 - Αναπνεύστε βαθιά τρεις ή τέσσερις φορές για να προσαρμοστείτε στην πραγματικότητα.
 
 - Προσπαθήστε το πρώτο πράγμα που κάνετε κάθε πρωί να είναι η ενεργοποίηση του μυαλού και του σώματός σας για να ενισχύσετε τη φυσική σας κατάσταση.

Leave a Reply