Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Οι καλύτερες μάρκες ανδρικών παπουτσιών

Σας παρουσιάζουμε πέντε από τις γνωστότερες και καλύτερες εταιρείες παγκοσμίως, που φημίζονται για την κατασκευή καλών ανδρικών παπουτσιών:

1)Allen-Edmonds
Η αμερικανική εταιρεία ιδρύθηκε το 1922, με σκοπό τη δημιουργία κλασικών παπουτσιών που προσφέρουν άνεση και αντέχουν στο χρόνο. Όλα τα παπούτσια της Allen-Edmonds είναι χειροποίητα, ενώ περνούν από μια τεχνική κατασκευής, που περιλαμβάνει 212 διαφορετικά βήματα. Συνώνυμα της ανδρικής κομψότητας επί ποδός, τα παπούτσια Allen-Edmonds είναι ιδανικά για τους άντρες που εκτιμούν την ποιότητα και θέλουν να δώσουν ένα πιο σοφιστικέ ύφος στην εμφάνισή τους.


2)Alden
Η Alden Shoe Company ιδρύθηκε το 1884 στο Middleborough της Μασαχουσέτης, ενώ το 1931, όταν ο ιδρυτής της Charles H. Alden αποσύρθηκε, η εταιρεία πέρασε στην ιδιοκτησία της οικογένειας Tarlow. Η εταιρεία φημίζεται για την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της και για την άνεση που προσφέρουν τα παπούτσια, ενώ ήταν η πρώτη που λάνσαρε το μοκασίνι με το διακριτικό κρόσι στο μπροστινό μέρος.


3)Berluti
Η Berluti, που ξεκίνησε το 1895 από τον ιταλικής καταγωγής Alessandro Berluti, είναι ένα από τα πιο διάσημα ευρωπαϊκά brands στο χώρο της υποδηματοποιίας και είναι γνωστή για τα υψηλής ποιότητας δερμάτινα προϊόντα της. Το 1993, η εταιρεία εξαγοράστηκε από την LVMH και μέχρι σήμερα συνεχίζει την παράδοση στην κατασκευή κομψών και σικάτων παπουτσιών με την κληρονόμο Olga Berluti. Το πελατολόγιό της περιλαμβάνει μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα του διεθνούς επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου, όπως ο
Robert De Niro.


4)Crockett & Jones
Με ιστορία από το 1879, η αγγλική Crockett & Jones είναι μία από τις πιο φημισμένες εταιρείες στο χώρο του κλασικού ανδρικού παπουτσιού. Το όνομά της είναι συνώνυμο με την άνεση, τη φινέτσα και τη διαχρονικότητα. Η εταιρεία χρησιμοποιεί εξαιρετικά δέρματα, ενώ η έμφαση στη λεπτομέρεια είναι σήμα κατατεθέν της. Απόδειξη αυτού είναι το γεγονός πως ένα ζευγάρι παπούτσια κατασκευάζεται σε περίπου οκτώ εβδομάδες, εξαιτίας των πολλών ειδικών επεξεργασιών που υφίσταται, μέχρι να πάρει την τελική του μορφή.


5)John Lobb
Η Lobb είναι μία από τις πιο παλιές εταιρείες στην Αγγλία, με παράδοση στο καλό χειροποίητο παπούτσι. Το 1976, η Hermes αγόρασε τη Lobb, εκτός από το John Lobb κατάστημα παπουτσιών αποκλειστικών παραγγελιών, που βρίσκεται στην St.James΄s Street του Λονδίνου. Όλα τα παπούτσια είναι από υψηλής ποιότητας δέρματα (με αυτά από δέρμα κροκόδειλου να είναι πρώτα στην κατάταξη), ενώ τα περισσότερα έχουν διακριτικές ραφές στην κεφαλή του παπουτσιού. Τα William, με τα διπλά λουράκια στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού, είναι το πιο διάσημο μοντέλο της εταιρείας.

One Response so far.

  1. Εγω εδω και χρονια επιλογω G-Star για τον αντρα μου. αντεχουν στον χρονο και ειναι πολυ κομψα. παντα τα βρίσκω σε πολύ καλές τιμές σε unity https://www.unity.gr/el/brands-el/g-star-el/

Leave a Reply