Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Φτιάξτε μόνη σας τη κρέμα ημέρας σας!

Θα χρειαστείτε:
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κουταλάκι ροδόνερο
 1/4 φλιτζανιού φυσιολογικό ορό
2 κουταλιές κερί μέλισσας
1/8 του κουταλιού βόρακα

Παρασκευή: Βάζετε πρώτα σε μπεν μαρι το κερί μέλισσας και ανακατεύετε μέχρι να ρευστοποιηθεί. Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά: ελαιόλαδο, ροδόνερο, φυσιολογικό ορό και τέλος το βόρακα. Ανακατεύετε καλά το μίγμα μέχρι να γίνει ομοιόμορφο και το μεταφέρετε σε γυάλινο καθαρό βαζάκι. Αφήνετε να κρυώσει για μία ώρα περίπου και η κρέμα ημέρας σας είναι έτοιμη.


Φυσική πούδρα με άρωμα κακάο:
Αν αναζητάτε μια οικονομική πούδρα χωρίς συντηρητικά, με ματ αποτέλεσμα και υπέροχη βελούδινη υφή, δεν έχετε παρά να ανοίξετε το ντουλαπάκι της κουζίνας σας και να την ετοιμάσετε μόνες σας. Η πούδρα που σας προτείνουμε τρέφει και τονώνει το δέρμα χάρη στα θρεπτικά συστατικά του καλαμποκάλευρου και τα αντιοξειδωτικά στοιχεία του κακάο και χαρίζει λάμψη, χωρίς να κλείνει τους πόρους.


Θα χρειαστείτε:
Κορν φλάουρ (καλαμποκάλευρο)
Σκόνη κακάο
Σκιά ματιών με στρας σε σκόνη (προαιρετικά)
Μικρό σουρωτήρι
Παχύ πινέλο για πούδρα
Παρασκευή: Αναμιγνύετε μικρή ποσότητα κορν φλάουρ με σκόνη κακάο, μέχρι να βρείτε τη σωστή απόχρωση για την επιδερμίδα σας. Κοσκινίζετε το μίγμα, για να γίνει πιο ομοιογενές. Αποθηκεύετε την πούδρα σε απλό κουτάκι με μεγάλο στόμιο και τη συμπιέζετε, για να ελαχιστοποιήσετε τον όγκο της και να πάρει πιο συμπαγή μορφή. Αν θέλετε η πούδρα σας να γυαλίζει, προσθέτετε στο τέλος λίγη γυαλιστερή σκιά σε σκόνη σε όποια απόχρωση προτιμάτε.
 Εφαρμογή: Ακουμπάτε πολύ απαλά το πινέλο στην πούδρα, τινάζετε στη ράχη του χεριού σας, ώστε να φύγει η περιττή ποσότητα. Περνάτε απαλά όλο το πρόσωπο με το πινέλο. Επαναλαμβάνετε, αν χρειάζεται. Θυμηθείτε η επιδερμίδα σας να μην είναι νωπή, γιατί, όπως κάθε πούδρα, θα κάνει λεκέ.



Leave a Reply