Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Πώς να βάλεις ψεύτικες βλεφαρίδες

Στο κουτάκι υπάρχουν 2 κομμάτια βλεφαρίδες και συνήθως μαζί υπάρχει και η ειδική κόλλα.
Θα διαπιστώσετε πως η μία άκρη των βλεφαρίδων έχει μεγαλύτερο μήκος. Αυτή η άκρη πρέπει να τοποθετηθεί στη εξωτερική γωνία του ματιού. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να ξεχωρίσετε την δεξιά από την αριστερή.
Πρώτα σχεδιάστε το περίγραμμα του ματιού με ένα μαύρο eyeliner ακριβώς στο σημείο που φυτρώνουν οι βλεφαρίδες για να το χρησιμοποιήσετε ως οδηγό για το που θα τοποθετήσετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες.
Ένα extra βήμα είναι να μαυρίστε με το eye liner το πλαστικό σημείο στην βάση και στα δύο κομμάτια των ψεύτικων βλεφαρίδων και να τις αφήστε τις να στεγνώσουν.
Πάρτε ένα-ένα κομμάτι και τοποθετήστε το στην βάση των δικών σας βλεφαρίδων για να μετρήσετε αν χρειάζεται και που πρέπει να κόψετε τις βλεφαρίδες. Αν εξέχουν πολύ, θα χρειαστεί να τις κόψετε στην εξωτερική τους γωνία με ένα ψαλιδάκι αφού μετρήσετε ακριβώς το σημείο.
Έπειτα πιάστε με τα δυο σας δάχτυλα το ένα κομμάτι και με το άλλο χέρι απλώστε ένα στρώμα από την ειδική κόλλα στο πλαστικό σημείο, την βάση των ψεύτικων βλεφαρίδων.
Αφήστε την κόλλα κάτω και πιάστε τις δύο άκρες με τα δύο σας χέρια χρησιμοποιώντας είτε τις άκρες των δαχτύλων σας ή για να βλέπετε καλύτερα που θα το τοποθετήσετε επάνω στο μάτι, πάρτε 2 τσιμπιδάκια φρυδιών και πιάστε την μία άκρη με το ένα και την άλλη με το άλλο. Λυγίστε το κομμάτι δεξιά και αριστερά κρατώντας το από τις άκρες για να αποκτήσει ευλυγισία ώστε να μπορείτε να το τοποθετήσετε πιο εύκολα.
Αμέσως μετά και χωρίς να περιμένετε να στεγνώσει η κόλλα τοποθετήστε τη βλεφαρίδα σύριζα επάνω στις δικές σας βλεφαρίδες κολλώντας πρώτα το κέντρο και μετά τις δυο άκρες της με οδηγό το περίγραμμα που κάνατε με το eye liner.
Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία και με το άλλο κομμάτι.
Αφού βεβαιωθείτε ότι έχουν σταθεροποιηθεί και έχουν κολλήσει πολύ καλά, πάρτε πάλι το eye liner και τραβήξτε μια γραμμή στη βάση τους ώστε να ενώσετε και να τελειοποιήσετε το περίγραμμα του ματιού.
Τέλος απλώστε μάσκαρα για να ενώσετε τις ψεύτικες με τις δικές σας βλεφαρίδες ώστε να γίνουν ένα και να μην υπάρχει τυχόν κενό ανάμεσά τους.

Leave a Reply