Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Προτάσεις για να είσαι ευτυχισμένος

Σταμάτα να εστιάζεσαι στην ευτυχία σου. Εστιάσου όμως στο αν η ζωή σου είναι γεμάτη, έχει σκοπό και νόημα για σένα!
Εαν αντιληφθείς ότι δεν νοιώθεις γεμάτος/η διάβασε τα παρακάτω να δεις τι δεν κάνεις σωστά:
Γέμισε τον εαυτό σου με την ενέργεια της ανιδιοτέλειας. Βρες χαρά σε μια ζωή που προσφέρει… Το να δίνεις την αγάπη σου για τους ανθρώπους και να επικεντρώνονται στους άλλους θα φέρει φυσικά ευτυχία στη ζωή σου.
  • Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στο να καλλιεργείς αυτό που «είσαι» από το να «κάνεις» συνεχώς. Ένας καλός τρόπος για να γίνει αυτό είναι ο ελεύθερος χρόνος με παιδιά ή με τον εαυτό σου ή με θετικούς ανθρώπους.
  • Γέλα και με τον εαυτό σου λιγάκι! Προσπάθησε να μην κρίνεις τον εαυτό σου πολύ αυστηρά και μάθε να γιορτάζεις την καθημερινές επιτυχίες σου.
  • Δώσε αξία στην δωρεάν ευτυχία. Βρες την στη Φύση. Βρες την στην οικογένεια, στους φίλους και σους συγγενείς σου. Βρες την κάνοντας μόνο καλό για τους άλλους.
  • Χαλάρωσε και απόλαυσε τη θέα του ουρανού. Πάνε μια βόλτα στην φύση, και πάρε την φύση μέσα σου! Οργάνωσε ένα κυνήγι θησαυρού με τους φίλους και την οικογένειά σου.
  • Χαμογέλα σε κάποιον χωρίς να περιμένεις ένα αντίστοιχο χαμόγελο. Να θυμάσαι να λες «ευχαριστώ» και για τα πολύ μικρά και ασήμαντα…

Leave a Reply