Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Κάν' την να σε θέλει

1)Να είστε ειλικρινής ! Εαν πρόκειται να φλερτάρετε θα πρέπει να είναι αληθινό . Ο καθένας από μας μπορεί να διακρίνει απο ενα χιλιόμετρο μακριά τι είναι ψεύτικο και τι είναι αληθινό ! Αν δεν αισθάνεσαι σίγουρος και δεν έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση ξεκίνα την κουβέντα με ενα θέμα που θα σε κανει να αισθανθείς άνετα ! Αν χρειαστεί να αρχίσεις με κοπλιμέντα καλό θα ήταν να μην είναι εξωπραγματικά . Να έχουν οπωσδήποτε μια δόση ειλικρίνειας και να ανταποκρίνονται όσο το δυνατόν στην πραγματικότητα.

2)Χαμογελάστε ! Είναι ο καλύτερος τρόπος να αποφύγετε την αμηχανία , αλλά και να δώσετε μια ευχάριστη νότα στη συζήτηση. Καθώς χαμογελάτε πιάστε της το χέρι ώστε να δημιουργήστε κλίμα οικιειότητας και εμπιστοσύνης!


3)Αγγίξτε την . Το άγγιγμα είναι σίγουρα το καλύτερο σημάδι οτι κάποιος ενδιαφέρεται ! Αν μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε σωστά , χωρίς να να δημιουργηθεί αίσθηση αμηχανίας στο συγκεκριμένο πρόσωπο τότε τα αποτελέσματα θα είναι άριστα !


4)Οπτική επαφή . Καθώς μιλάτε, χαμογελάτε , και ακουμπάτε το χέρι της φροντίστε να μη χάνετε την οπτική επαφή! Επικεντρωθείτε στα μάτια της , χωρίς να αισθανθείτε αμηχανία , ώστε να της δώσετε να καταλάβει ότι είστε ισχυρό πρόσωπο , με δυναμική προσωπικότητα !


5)Υπομονή ! Δείξτε αρκετή υπομονή και ακούστε με μεγάλη προσοχή όλα αυτά που έχει να σας πεί ! Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήστε την εντύπωση οτι είστε άνθρωπος που ακούει ( μεγάλο πλεονέκτημα στις μέρες μας !)

Leave a Reply