Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Ανδρική περιποίηση

Η σημερινή εποχή θέλει τον άνδρα δραστήριο σε πολλαπλά επίπεδα, δίνοντας έμφαση στην κοινωνική του εικόνα και προσέχοντας ιδιαίτερα την εξωτερική του εμφάνιση.
Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις ανδρών που επισκέπτονται τακτικά το γυμναστήριο, πραγματοποιούν αποτρίχωση σε εξειδικευμένα ινστιτούτα και δεν διστάζουν να κάνουν ακόμη και διορθωτικές μικροεπεμβάσεις σε πλαστικούς χειρουργούς. Από τις συνήθειες αυτές δεν θα μπορούσε φυσικά να εξαιρεθεί η καλλυντική περιποίηση του σώματος και του προσώπου.
θετικά αποτελέσματα στη φροντίδα της επιδερμίδας έχουν και τα προϊόντα απολέπισης που χρησιμοποιούνται 2 – 3 φορές την εβδομάδα και συμβάλλουν στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, τον καθαρισμό σε βάθος των πόρων του δέρματος από τις τοξίνες, την ενίσχυση της υγρασίας και την καλύτερη δυνατή προετοιμασία του δέρματος για το ξύρισμα.


Συμπληρωματική δράση στην ανδρική περιποίηση προσφέρουν και καλλυντικά προϊόντα, όπως:
Αντιηλιακές κρέμες: προστατεύουν το δέρμα από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου (UVA – UVB) που μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές βλάβες στο δέρμα (εγκαύματα, φωτογήρανση, αφυδάτωση). Η χρήση αντιηλιακών προϊόντων είναι απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους για τη διατήρηση μιας υγιούς επιδερμίδας.


Αντιγηραντικές κρέμες: βοηθούν το δέρμα να διατηρείται νεανικό, μειώνοντας τα σημάδια της γήρανσης που προκαλούνται από τη δράση των ελεύθερων ριζών και των τοξινών, χάρη στα αντιοξειδωτικά συστατικά που περιέχουν. Η επιλογή προϊόντων με ενεργά συστατικά, όπως ρετινόλη, πεπτίδια ή βιταμίνη C είναι ιδανική.


Κρέμες ματιών: η καθημερινή χρήση τους σταθεροποιεί τη σύνθεση του δέρματος γύρω από τα μάτια και μειώνει τους μαύρους κύκλους, το πρήξιμο και τις ρυτίδες που προδίδουν την ηλικία των ανδρών.


Η περιποίηση του δέρματος έχει πάψει προ πολλού να αποτελεί αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση. Τώρα πλέον σημαντικό κομμάτι και του ανδρικού πληθυσμού δίνει ιδιαίτερη σημασία στο φαίνεσθαι, προσπαθώντας να σταματήσει τα σημάδια που αναπόφευκτα αφήνει ο χρόνος. Σύμμαχοι των ανδρών σε αυτήν την προσπάθειά τους στέκονται οι ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης της επιδερμίδας, με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και ευεργετική δράση.

Leave a Reply