Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Ποικιλία χρωμάτων για άνοιξη-καλοκαίρι 2011

Louis Vuitton, Hermes, Kenzo, D-squared, Burberry, Chanel, Jil Sander και πολλοί άλλοι Οίκοι μόδας παρουσίασαν ήδη τις δημιουργίες τους, οι οποίες περιλαμβάνουν πολύ έντονα χρώματα, διαφάνειες, ενώ τα βολάν έχουν την τιμητική τους. Σε ό,τι αφορά τα παπούτσια, είναι χαρακτηριστικό ότι τα πανύψηλα τακούνια δίνουν την θέση τους σε χαμηλά και λεπτά τακούνια, γνωστά και ως kitten heels.

Φούξια, μοβ, πορτοκαλί χρώμα και πολλές επιρροές από την Κίνα και την Απω Ανατολή είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της επόμενης κολεξιόν του Οίκου Louis Vuitton, κυρίως σε ό, τι αφορά τα ρούχα, αλλά και στα αξεσουάρ. Στο ίδιο μήκος κύματος και η νέα κολεξιόν του Alexander Mac Queen, την οποία μετά τον θάνατό του, συνεχίζει η Sarah Burton. Η σχεδιάστρια δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο κέντημα, το οποίο και κυριάρχησε στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού.


Ο Valentino δεν χρειάζεται καμία σύσταση. Αρκεί να αναφέρουμε τα χειροκροτήματα που απέσπασαν οι προτάσεις του για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2011, στις οποίες είδαμε μακρυά φορέματα και πιο χαμηλά τακούνια. Το ίδιο συνέβη και με τον Οίκο Kenzo.
Όσο για τους Οίκους Givenchy, Chanel και Yves Saint Laurent, αυτοί έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Χρώμα, χρώμα, χρώμα. Λεοπάρ, μωβ, εμπριμέ, ροζ, μαύρα και λευκά, κυριάρχησαν στις δημιουργίες τους, οι οποίες ήδη έχουν αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια από τους ειδικούς της μόδας.


Σε ένα άκρως ευρηματικό σκηνικό, τέλος, που θύμιζε κρεβατοκάμαρα με δική του ντουλάπα, έγινε η παρουσίαση των νέων δημιουργιών των D-squared, στην οποία κυριάρχησαν χρώματα όπως το πορτοκαλί, το ροζ, ακόμη και το καρώ.

Leave a Reply