Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Lamborghini 5,5 εκατ. ευρώ

Η Aventador είναι διακοσμημένη με πραγματικό χρυσό και πολύτιμους λίθους
Το Dubai πρωτοτυπεί πάλι, δημοπρατώντας μια ολόχρυση Lamborghini Aventador, αξίας πάνω από 5,5 εκατ. ευρώ, διακοσμημένη με πραγματικό χρυσό και πολύτιμους λίθους.

Ένας εκκεντρικός σχεδιαστής πολυτελών οχημάτων, ο Robert Gulpen, ανέλαβε να κατασκευάσει την πιο ακριβή Lambo, αξιοποιώντας μια Aventador, την οποία θα επενδύσει με 1.100 λιβρών ατόφιο χρυσάφι. Η 5.625.000 ευρώ Aventador θα δημοπρατηθεί στο Dubai και το ποσό των 500.000 ευρώ περίπου θα χρησιμοποιηθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Βέβαια, το τελικό μοντέλο δεν έχει ακόμα κατασκευαστεί, καθώς το εικονιζόμενο είναι ένα πρωτότυπο με πιο «φθηνά» υλικά για λόγους ασφαλείας. Όταν ολοκληρωθεί η πώληση στον νέο ιδιοκτήτη, τότε θα κατασκευαστεί και το προγραμματισμένο «χρυσό supercar», με επιπλέον φινιρίσματα από διαμάντια και πολύτιμους λίθους, ή ό,τι αγαπά η… τσέπη του αγοραστή.

Ως προς το τεχνικό μέρος, ο Gulpen προτίθεται να φτιάξει ένα καλούπι από αλουμίνιο, το οποίο θα χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει το αμάξωμα από ανθρακόνημα, ενώ ποικίλα πολύτιμα μέταλλα και ενισχυμένο γυαλί θα συμπληρώσουν την πραγματική, πανάκριβη Aventador.

Η συνεργασία της ιταλικής φίρμας με τον συγκεκριμένο σχεδιαστή έχει κι έναν άλλο στόχο, να μπουν στο βιβλίο Γκίνες και μάλιστα 3 φορές, για τη δημιουργία του ακριβότερου μοντέλου, του πιο ασφαλούς κι εντυπωσιακού οχήματος και για την κατασκευή της πιο ακριβής Lambo.



Πηγή: autotriti.gr

Leave a Reply