Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Έξι σέξυ κινήσεις...

Κίνηση πρώτη: Ντύσου μόνο για εκείνον
Θυμάσαι εκείνα τα εσώρουχα που σου αγόρασε κάποτε και αφού τα φόρεσες μία ή δύο φορές, τα έθαψες στο συρτάρι; Ήρθε η ώρα να τα φέρεις στο προσκήνιο.
Οι άντρες λειτουργούν πολύ με την αίσθηση της όρασης και μια ελκυστική εικόνα σου είναι αρκετή για να τον κάνει να λιώσει. Δεν χρειάζεται να φορέσεις κάτι του δικού σου γούστου. Σκέψου απλά πως αυτό που στα μάτια σου μπορεί να φαίνεται σέξυ, στα δικά του φαντάζει γελοίο. Βγείτε μαζί στην αγορά και ζήτα να διαλέξει εκείνος κάποιο ρούχο ή ζευγάρι εσώρουχα που θα ήθελε να σε δει να φοράς.
Κίνηση δεύτερη: Άγγιξέ τον παντού και διαρκώς
Δεν μιλάμε βέβαια για ερωτικό ή σεξουαλικό άγγιγμα που μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλουμε. Ενώ διασκεδάζετε έξω, μπορείς να του χαϊδέψεις απαλά το χέρι κάτω από το τραπέζι ή αγγίξεις το μάγουλό του δήθεν τυχαία. Άσε τα δάχτυλα να εκφράσουν τα αισθήματα που νιώθεις. Το κάθε άγγιγμα είναι μια ταυτόχρονη μετάφραση της αγάπης σου για εκείνον.
Κίνηση τρίτη: άφησέ τον ελεύθερο να βγει με τους κολλητούς (χωρίς ίχνος γκρίνιας)
Όπως όλα τα αγόρια έτσι και ο καλός σου θέλει να βγαίνει που και που με τους φίλους του. Μην περιμένεις να στο ζητήσει και μην νομίζεις πως δεν έχει ανάγκη να κάνει παρέα με τους κολλητούς. Πρότεινέ του μόνη σου να βγει ένα βράδυ για μπύρες με τα παιδιά και θα εκπλαγεί θετικά με την κίνηση που θα κάνεις, έστω κι αν η συνάντηση των αγοριών δεν πραγματοποιηθεί άμεσα.
Κίνηση τέταρτη: εμφανίσου στο γραφείο του
Δεν μιλάμε βέβαια για την φυσική σου παρουσία στο χώρο αλλά για το παρόν που πρέπει να δίνεις στη ζωή του κατά τη διάρκεια μιας κουραστικής ημέρας. Ένα τηλέφωνο, ένα γραπτό μήνυμα ή ένα αγαπησιάρικο e-ma;il με τις λέξεις ''μου λείπεις'' είναι αρκετό για να δείξεις πως είσαι κάπου κοντά του και τον σκέφτεσαι. Καλύτερα να αποφύγεις την πολυλογία με τηλεφωνήματα διαρκείας που μπορεί να τον εκνευρίσουν, ειδικά αν αντιμετωπίζει μεγάλο φόρτο εργασίας. Α! Το σενάριο της εμφάνισης στο γραφείο του αυτοπροσώπως, καλύτερα να μην την επιχειρήσεις. Μπορεί να το δει σαν μια κίνηση ελέγχου.
Κίνηση πέμπτη: πες του πόσο δυνατό τον θεωρείς
Είναι γνωστό πως ένας άντρας πολύ δύσκολα εκφράζεται με λόγια. Αυτό δεν σημαίνει πως ο καλός σου δεν αρέσκεται στο να ακούει όμορφα πράγματα από το δικό σου στοματάκι. Δώστου να καταλάβεις πως υπολογίζεις στη αξία του ως αρσενικό και μην ξεχνάς να του το πεις στην πρώτη ευκαιρία που θα σου δοθεί. Όλοι οι άντρες θέλουν να αισθάνονται ήρωες έστω κι αν το κατόρθωμά τους είναι η αλλαγή μιας καμμένης λάμπας. Φυσικά, εκτός από τα λόγια θα πρέπει να δείχνεις και εμπράκτως την ευγνωμοσύνη σου για τα κατορθώματά του. Ένα μασάζ σε όλο το σώμα, ένα μπάνιο με αιθέρια έλαια που θα του κάνεις είναι αρκετά για να τον κάνουν να λιώνει για εσένα.

Κίνηση έκτη: πάρε την πρωτοβουλία να σπάσεις τη ρουτίνα σας
Φυσικά και η προγραμματισμένη έξοδος που κάνετε κάθε Σαββατόβραδο δεν μετράει. Πάρε την πρωτοβουλιά και κανόνισε ένα ραντεβού ακόμα και μια διήμερη εκδρομή που θα σπάσει τη ρουτίνα. Βέβαια, θα πρέπει να υπολογίσεις τον φόρτο εργασίας και τον δύο αλλά και τη διάθεση που έχετε. Δηλαδή, αν αντιμετωπίζει έντονο εργασιακό φόρτο, μην κλείσεις εισιτήρια για τη Σουηδία. Κλείσε ένα δωμάτιο στο κοντινότερο αλλά ρομαντικό ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσά και κατάπληξέ τον. Αν έχετε κουραστεί και οι δύο από τις ίδιες παραστάσεις, οργάνωσε μια ρομαντική εξόρμηση στα χιόνια το Σαββατοκύριακο που έρχεται. Βεβαιώσου με έμμεσο τρόπο πως εκείνος δεν έχει κανονίσει κάτι παρόμοιο για να μην συμπέσουν οι εκπλήξεις σας (ειδικά ενόψει εορτής του Αγίου των ερωτευμένων). Μην μπεις στη διαδικασία να συζητήσεις μαζί του το σχέδιο που προετοιμάζεις γιατί θα μπείτε σε σκέψεις για τα έξοδα και τις υποχρεώσεις και θα αναβάλλεις την έκπληξη τελικά.

Leave a Reply