Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Το καινούργιο σήριαλ του Καπουτζίδη


Τα δύο σήριαλ που έχει γράψει, οι «Σαββατογεννημένες» και το «Στο παρά πέντε» σημείωσαν τεράστια επιτυχία. Κι ενώ όλοι περίμεναν το… τρίτο χτύπημά του για να χτυπηθούν στα γέλια όπως και στα δύο προηγούμενά του, ο Γιώργος Καπουτζίδης κατέβασε… στυλό.


Φαίνεται όμως, ότι ο σεναριογράφος κάθισε και αφού ξεκουράστηκε έγραψε και μάλιστα είναι έτοιμος να ξεκινήσει γυρίσματα.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει ξεκινήσει κύκλο επαφών με τα στελέχη του MEGA για το καινούργιο του σήριαλ. Σε συνάντηση μάλιστα που έγινε χθες συζήτησαν ακόμα και για ηθοποιούς που σκέφτονται να ερμηνεύσουν τους ήρωες στο καινούργιο του σήριαλ, ενώ τα στελέχη του σταθμού είναι ενθουσιασμένα με το καινούργιο σενάριο και θεωρούν ότι θα σημειώσει την ίδια επιτυχία με τα δύο προηγούμενα του Καπουτζίδη.

Το μόνο που απομένει βέβαια είναι το ποια εταιρεία παραγωγής θα αναλάβει το σήριαλ και σκοπός τους είναι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα τον Μάρτιο του 2014, αφού θέλουν το καινούργιο σήριαλ με την υπογραφή του Καπουτζίδη να το κρατήσουν για την επόμενη σεζόν, αυτή του 2014-15.

Μπορεί όμως, να καθυστερήσει να βγει στον αέρα, αλλά θεωρείται σίγουρο ότι και αυτό το σήριαλ με την υπογραφή του Γιώργου Καπουτζίδη θα κερδίσει τους τηλεθεατές!

Γρηγόρης Μελάς
Πηγή: newsit

Leave a Reply