Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Χωριζει ο Johnny Depp

Ο Johnny Depp και η Vanessa Paradis είναι μαζί 13 χρόνια. Όμως φαίνεται ότι το 13 δεν τους πάει και πολύ καλά γιατί έχει βουίξει όλο το Hollywood ότι ο Johnny Depp πήρε πόδι και δεν μένει πλέον στο ίδιο σπίτι με τη σύντροφό του.
Ο ηθοποιός τον τελευταίο καιρό είναι πολύ απασχολημένος με την προώθηση της νέα τους ταινίας «The Rum Diary» και όπως λένε οι κακές γλώσσες δεν ζει κάτω από την ίδια στέγη με τη Vanessa εδώ και αρκετούς μήνες.
Κάποιοι μάλιστα έχουν συναντήσει τον Johnny να ξενυχτάει μέχρι το πρωί και να φλερτάρει ασύστολα με αιθέριες υπάρξεις, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τις φήμες ότι είναι και πάλι μόνος.

Λένε επίσης ότι άρχισε να πίνει περισσότερο από όσο θα έπρεπε, φέρνοντας τη Vanessa στο αμήν. Μάλιστα οι ίδιες φήμες λένε ότι η Γαλλίδα τραγουδίστρια του έχει πει να μην τολμήσει να γυρίσει στο σπίτι πριν ξεπεράσει την κρίση… μέσης ηλικίας!!!
Παρόμοιες φήμες είχαν διαρρεύσει και τον περασμένο Μάιο, όταν ο Depp φωτογραφήθηκε να φιλάει τη βοηθό του. Τότε βέβαια η Vanessa Paradis είχε διαψεύσει τις φήμες και ο Johnny είχε γίνει έξαλλος που κάποιοι ξεστόμισαν ότι απάτησε την καλή του.
Αυτή τη φορά οι φήμες δεν έχουν ακόμα διαψευσθεί, ούτε όμως επιβεβαιωθεί. Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο ηθοποιός το προβληματάκι του με το ποτό το έχει και μάλιστα τον είδαμε και μπροστά στην κάμερα να τρεκλίζει και να σωριάζεται στο πάτωμα. Τώρα αν η Vanessa δεν άντεξε άλλο και του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι παραμένει άγνωστο.

Leave a Reply