Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Ο Καμμένος χτυπά και τα Σαββατοκύριακα

Ο βουλευτής της ΝΔ ταράζει και πάλι τα νερά μέσω Facebook.. Πιο συγκεκριμένα ο πρώην Υφυπουργός Ναυτιλίας ανήρτησε στον "τοίχο" το εξής μήνυμα συνοδεύοντας το με βίντεο αυτή τη φορά… «Πώς καμιά φορά τό σπάει ο εξαποδώ το ποδάρι του… Με ρύθμιση τα γυμνά CDS τώρα πιά πρέπει να συνοδεύονται από ομόλογα που λίγο καιρό μετά την συνέντευξη
αφού έγιναν οι γνωστές δηλώσεις περί τιτανικού, ναυαγίων, απατεώνων… αφού τα στατιστικά στοιχεία έγιναν λάθος η αλλοιώθηκαν αγοράζονται στο 30% της αρχικής αξίας. Μερικοί άνθρωποι έχουν το κοκκαλάκι της νυχτερίδας…ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΑΒΑΝΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΑΚΩΣΕΙ….» Στο βίντεο πάντως που μπορείτε να δείτε παρακάτω υπάρχει και η ακόλουθη περιγραφή, η οποία μόνο τυχαία δε μπορεί να είναι:

«Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται με καταιγιστικούς ρυθμούς κύριε…ΝΤΟΛΙΟ! Για ρίξε τώρα μια ματιά στο παρακάτω βίντεο της Γαλλικής Τηλεόρασης για να δεις τον κύριο….Θεόδωρο Μαργέλλο της Informed Judgement Partners και κοντινό του Παπανδρέου! Μιλάει για τα …CDS:
Ο «Κοντινός» στον πρωθυπουργό…
Στις 7 Δεκεμβρίου 2010 στο γαλλογερμανικό κανάλι Arte, προβλήθηκε ντοκιμαντέρ, του Jean Quatremer, με θέμα την Ελληνική κρίση. Περιλαμβάνει συνεντεύξεις των:
Ζαν-Πωλ Γιούνκερ, Ζαν-Πωλ Τρισέ, Όλι Ρεν, Γ. Παπακωνσταντίνου, Κριστίν Λαγκάρντ, Θεόδωρου Μαργέλλου και άλλων. Δείτε τις δηλώσεις του «κοντινού», όπως αποκαλείται στο ντοκυμαντέρ, στον Έλληνα πρωθυπουργό…»

Leave a Reply