Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Η Έφη Θώδη σήμερα

Για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα η Έφη Θώδη έβγαινε στην τηλεόραση όχι μόνο για να τραγουδήσει αλλά και για να σχολιάσει την τρέχουσα (τότε) επικαιρότητα.
Κάποιοι μάλιστα έλεγαν ότι την… χρησιμοποιούσαν για να ανεβούν τα νούμερα τηλεθέασης αφού η τραγουδίστρια προσέφερε θέαμα και χάριζε γέλιο. Μέχρι που κόντεψε να το… πληρώσει ακριβά.

Η Έφη Θώδη με καταγωγή από την Καρδίτσα άρχισε να τραγουδάει το 1984 και έγινε ευρύτερα γνωστή με τραγούδια όπως το «Είσαι νινί» και το «Γλύκα γλύκα». Το 2006 τραγούδησε στα αγγλικά το «I can’t take my eyes off you» αλλά το 2009 ήταν η χρονιά που η τραγουδίστρια ταλαιπωρήθηκε περισσότερο από ποτέ.

Από το Μάρτιο του συγκεκριμένου έτους έκανε αμφιλεγόμενες τηλεοπτικές εμφανίσεις που προκαλούσαν αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια. Σε αυτές τις εμφανίσεις ισχυριζόταν ότι έχει μεσσιανικές – θεραπευτικές ιδιότητες που ανακάλυψε μέσα της κάποιος πνευματικός καθώς και ότι έχει βιώσει οράματα. Σε αυτές τις δηλώσεις αντέδρασε η οικογένειά της.

Δύο μήνες αργότερα η Έφη Θώδη οδηγήθηκε στην ψυχιατρική κλινική του Σισμανόγλειου νοσοκομείου και αρχικά δεν ενέδιδε στη νοσηλεία. Οι τότε πληροφορίες έλεγαν ότι ήθελε διαρκώς να φύγει από το νοσοκομείο. Με τη βοήθεια της οικογένειάς της και τη φροντίδα των θεραπόντων ιατρών της, η κατάσταση της υγείας της είχε αρχίσει να βελτιώνεται και η τραγουδίστρια δεν θυμόταν τίποτα απ’ όσα της είχαν συμβεί τις προηγούμενες μέρες.

Σήμερα η Έφη Θώδη,εμφανίζεται σε ένα κέντρο διασκέδασης κάθε Παρασκευή και Σάββατο. «Δουλεύω αλλά δεν αμείβομαι με τα ίδια χρήματα που έπαιρνα στο παρελθόν. Μας έχει επηρεάσει πάρα πολύ η κρίση. Έρχεται κόσμος στο μαγαζί αλλά δεν έχουμε την κατανάλωση που είχαμε», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Για να πει συγκεκριμένα: «Προσπαθούμε να μιλήσουμε με τα τραγούδια μας στην ψυχή τους αλλά ο κόσμος διασκεδάζει επιφανειακά. Είναι δύσκολο πλέον να τους κάνεις να χορέψουν με την ψυχή τους». Η τραγουδίστρια ετοιμάζει ένα νέο cd με δημοτικά τραγούδια, το οποίο μετά τις απόκριες θα είναι έτοιμο και γράφει και η ίδια τραγούδια.

Η Έφη Θώδη πάντως θυμάται με πικρία την δύσκολη περίοδο στη ζωή της και λέει ότι στήριξε τηλεοπτικά ανθρώπους, οι οποίοι την ξέχασαν. «Κανένας από αυτούς δεν με πήρε ένα τηλέφωνο. Ουδείς μου έστειλε ένα λουλούδι. Αυτοί οι άνθρωποι, για τους οποίους εγώ μια περίοδο έδωσα τα πάντα, με ξέχασαν», σημειώνει για να διευκρινίσει ότι «μόλις βγήκα από το νοσοκομείο ήταν επιλογή μου να εξαφανιστώ από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν μου λείπει η τηλεόραση».

Πέρα από τα προσωπικά της όμως, η τραγουδίστρια σχολιάζει και την τρέχουσα επικαιρότητα με τον δικό της τρόπο. «Να βρέξει ο Θεός λεφτά και να τα πάρει ο κόσμος. Δεν είναι δυνατόν η κυβέρνηση να βάζει τέτοιους φόρους στους συνταξιούχους και στους ανειδίκευτους εργαζόμενους;», λέει.

Και τονίζει: «Μας εκβίασαν να πληρώσουμε το χαράτσι στη ΔΕΗ. Υπήρχε τρόπος να μην πληρώσουμε; Αφού τα κατάφεραν με τον εκβιασμό. Εγώ πλήρωσα μέχρι τώρα τα 2 χαράτσια και σκέφτομαι το τρίτο στο εξοχικό μου να μην το πληρώσω. Ας μου κόψουν το ρεύμα. Ήδη, πήραν τόσα λεφτά από τις τσέπες μας»

Στον ελεύθερό της χρόνο η τραγουδίστρια λατρεύει να πηγαίνει για ψώνια με τις φίλες της που τη στήριξαν στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της. Κάνει, όπως αναφέρει, ότι κάνει μία απλή γυναίκα. Ψωνίζει τα πράγματα του σπιτιού, μαγειρεύει και βλέπει τηλεόραση. Και φυσικά, περιμένει πότε θα απολυθεί από το Στρατό ο γιος της, ο Αποστόλης, που είναι φαντάρος στις Ειδικές Δυνάμεις.

Leave a Reply