Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Η Ζέτα Δούκα αποκαλύπτεται

Αποκαλυπτική για την περιπέτεια που πέρασε με τη βουλιμία και τη νευρική ανορεξία ήταν η Ζέτα Δούκα στην εκπομπή του Γ. Σατσίδη «Movies & Stars» στο MTV.

«Από τα 15 έως τα 25 αντιμετώπισα τη βουλιμία και τη νευρική ανορεξία. Σε ηλικία 17 ετών, ζύγιζα 42 κιλά», εξομολογήθηκε η ηθοποιός, προσθέτοντας ότι ήταν μια πολύ τρομακτική εμπειρία που είχε τότε σοβαρές συνέπειες και στην υγεία της.
Κατάφερε όμως να ξεφύγει από αυτόν τον εφιάλτη, χωρίς ακόμα να έχει καταλάβει πώς κατάφερε να βγει μέσα από το σκοτεινό τούνελ των διατροφικών διαταραχών.
«Δεν ξέρω από πού άντλησα τη δύναμη, δεν ξέρω πώς έγινε. Με βοήθησε πάρα πολύ το θέατρο και η ενασχόλησή μου με την υποκριτική. Κάποια στιγμή είπα: “ τέλος. Σταματάω εδώ να κάνω κακό στον εαυτό μου”», είπε.
Η Ζέτα Δούκα όμως αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Νίκος Καρβέλα που ήταν και η μοναδική που έχει κάνει και έχει πάρει μεγάλη δημοσιότητα.
«Η σχέση  μου με τον Νίκο Καρβέλα πήρε πολύ μεγάλη δημοσιότητα γιατί ο Νίκος είναι πάρα πολύ διάσημος», είπε, ξεκαθαρίζοντας ότι η ίδια θέλει να προβάλλει μόνο τη δουλειά της και όχι την προσωπική της ζωή.

Leave a Reply