Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Aπαγόρευση του κόμματος των παιδεραστών


Στην Ολλανδία ιδρύθηκε πολιτικό κόμμα παιδεραστών(!!!), το κόμμα PNVD. Το ακρώνυμο σημαίνει «αδελφική αγάπη, ελευθερία και διαφορετικότητα». Το κόμμα των παιδεραστών σκοπεύει να λάβει μέρος στις εκλογές που διεξάγονται στις 22 Νοεμβρίου στην Ολλανδία.


Η ολλανδική οργάνωση Soelaas που αγωνίζεται κατά της κακοποιήσεως των παιδιών, προσπάθησε με δικαστική απόφαση να απαγορεύσει την λειτουργία του κόμματος PNVD. Αλλά το δικαστήριο αποφάσισε ότι μέσα στα πλαίσια της δημοκρατίας έκαστος έχει το δικαίωμα του συνέρχεσθαι, του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι.

Ο Norbert DeJonge, γραμματεύς του κόμματος PNVD, δημοσίευσε την πολιτική πλατφόρμα του κόμματός του:

1. Νομιμοποίηση των σεξουαλικών σχέσεων μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από ηλικίας 12 ετών(τώρα το όριο στην Ολλανδία είναι στα 16 έτη), και στο μέλλον κατάργηση κάθε ορίου ηλικίας. Ο Norbert DeJonge δήλωσε ότι δεν πρέπει να υπάρχει κανένα όριο, ούτε καν για τα βρέφη.

2. Νομιμοποίηση της παιδικής πορνογραφίας για ιδιωτική χρήση.

3. Μείωση του ορίου ηλικίας για όσα άτομα λαμβάνουν μέρος σε πορνογραφικές ταινίες.

4. Η πορνεία να γίνει νόμιμη από τα 16 έτη.

5. Νομιμοποίηση του τζόγου, του καπνίσματος, της πόσεως αλκοόλ και της χρήσεως μαλακών ναρκωτικών από την ηλικία των 12 ετών. Ενώ η χρήση σκληρών ναρκωτικών να επιτρέπεται από τα 16 έτη.

6. Απαγόρευση του θεσμού του γάμου.

7. Νομιμοποίηση της κτηνοβασίας.

Για να διασκεδάσουν τις αρνητικές εντυπώσεις από την ανακοίνωση της πολιτικής τους πλατφόρμας, οι εκπρόσωποι του κόμματος PNVD χρησιμοποίησαν τα εξής σοφίσματα:

Στο ζήτημα της νομιμοποιήσεως της παιδικής πορνογραφίας είπαν ότι η απαγόρευσή της συνιστά ...λογοκρισία! Στο ζήτημα της νομιμοποιήσεως της κτηνοβασίας ο DeJonge δήλωσε ότι «η κτηνοβασία δεν είναι κακή για τα ζώα, δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει τα ζώα. Αρέσει στα ζώα αυτή η πράξη». Στο ζήτημα της παιδεραστίας είπαν ότι «πρέπει να αφήνουμε τα παιδιά να αποφασίζουν μόνα τους τί είναι σωστό για αυτά. Στόχος μας είναι να καταργηθεί και το όριο των 12 ετών για έναρξη σεξουαλικών σχέσεων μεταξύ παιδιού και ενήλικα, και να φθάσουμε το όριο στο μηδέν, αλλά κάνουμε μικρά βήματα...».

Και φυσικά αυτή την απάνθρωπη πολιτική πλατφόρμα το κόμμα των παιδεραστών PNVD την βάπτισε, «προσπάθεια για μεγιστοποίηση της ελευθερίας και της διαφορετικότητας».

Η Martine van den Roovaart της οργανώσεως No Kidding, μία οργάνωση που αγωνίζεται κατά της παιδικής κακοποιήσεως, δήλωσε ότι «Αρχικά σκεφτήκαμε να τους αγνοήσουμε, αλλά αποφασίσαμε να τους δείξουμε την αντίθεσή μας, διότι αλλιώς η κοινή γνώμη θα νομίζει ότι είναι φυσιολογικό αυτό που ζητάνε και ότι θα ήταν φυσιολογικό να αρχίσουμε διαπραγματεύσεις πάνω στην δική τους πολιτική πλατφόρμα».

«Ελευθερία σκέψεως και εκφράσεως» βάπτισε ο δικαστής H. Hofhuis την απόφασή του να απορρίψει το αίτημα να τεθεί εκτός νόμου το κόμμα PNVD. Ο συγκεκριμένος δικαστής αδιαφόρησε τελείως για το γεγονός ότι ο ταμίας του κόμματος PNVD, Ad Van den Berg, καταδικάστηκε το 1987 διότι κακοποίησε σεξουαλικώς ένα αγόρι 11 ετών. Μόλις έγινε γνωστό αυτό το γεγονός, οι γείτονες έδιωξαν τον Ad Van den Berg από την γειτονιά που έμενε στο Oostvoorne.

Υπήρξαν πολλές αντιδράσεις διεθνώς σε αυτή την αρρωστημένη εκδοχή ανοχής και ελευθερίας, που προσπάθησε να επιβάλλει ο συγκεκριμένος Ολλανδός δικαστής. Η Ευρωπαϊκή Ένωση ήδη συζητά την περίπτωση να απαιτήσει από την Ολλανδική κυβέρνηση να απαγορεύσει το κόμμα των παιδεραστών, καθώς αυξάνουν οι διεθνείς αντιδράσεις.

Στην Ελλάδα «το Χαμόγελο του Παιδιού», μία οργάνωση που αγωνίζεται για την υγεία και την χαρά των παιδιών, συμμετέχει στην συλλογή υπογραφών για να απαγορευθεί η λειτουργία του κόμματος των παιδεραστών. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της ανέφερε τα εξής:

«Στα πλαίσια άτυπης συνάντησης μεταξύ των Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών της Ε.Ε. η οποία πραγματοποιήθηκε 20-22 Σεπτεμβρίου στην πόλη Tampere, οι Φιλανδοί πολίτες παρέδωσαν τις πρώτες υπογραφές στην Υπουργό Δικαιοσύνης της χώρα τους. Όσο περισσότεροι σε ολόκληρο τον κόσμο συνυπογράψουμε το αίτημα, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ισχύς του!

Κάθε συνειδητοποιημένος πολίτης στην Ευρώπη αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο οφείλει να αντιταχθεί στην νομιμοποίηση αυτού του πολιτικού κόμματος.

Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε στην παγκόσμια αυτή διαμαρτυρία. Επισκεφθείτε το site μας http://www.hamogelo.gr. Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο & την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Όλα τα στοιχεία θα αποσταλούν από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην αρμόδια Επιτροπή Συλλογής Υπογραφών.

Leave a Reply