Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Χαστε κιλά ενώ εργάζεστε

Ακόμη κι αν έχετε ξεφορτωθεί όλες αυτές τις μικρές λιχουδιές που κρύβετε κατά καιρούς στα ντουλαπάκια του γραφείου σας...
όσο κι αν δεν παραγγέλνετε πια delivery food και όσο κι αν αποφεύγετε σαν το διάολο το λιβάνι την τούρτα που έχει φέρει ο συνάδελφός σας για τα γενέθλιά του... και πάλι αυτά τα 3-4 παραπανίσια κιλά που έχετε πάρει από διάφορες παρασπονδίες εν ώρα εργασίας είναι εκεί και σας περιμένουν.

Ευτυχώς τα καλά νέα είναι πως υπάρχουν ειδικά μέτρα, τα οποία μπορείτε να πάρετε από σήμερα κιόλας, για να απαλλαγείτε χωρίς κανένα πρόβλημα από τα έξτρα κιλά.

1. Γερό πρωινό
Μην φεύγετε ποτέ από το σπίτι χωρίς να έχετε ευχαριστηθεί ένα πλουσιοπάροχο πρωινό. Οι δικαιολογίες του τύπου δεν έχω συνηθίσει να τρώω πρωινό ή δεν προλαβαίνω, δεν υφίστανται. Βρείτε χρόνο αλλά και χώρο και μην περιοριστείτε σε ένα στεγνό κουλούρι. Έρευνες έχουν δείξει ότι μικρή ποσότητα λίπους μπορεί ακόμη και να βοηθήσει στο να διατηρήσει το βάρος σας σταθερό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να το ρίξετε στο μπέικον και τα λουκανικάκια. Τα αυγά όμως είναι μια πολύ καλή πρόταση που συνδυάζει μια πολύ καλή πηγή από πρωτεΐνες και λίπος. Πιο συγκεκριμένα, έρευνα έδειξε ότι όσοι έτρωγαν ένα πλήρες πρωινό με αυγά έχασαν έως και 65% περισσότερο βάρος και 83% μείωση πόντων από αυτούς που τρώγανε ένα κουλούρι.

2. Καλός σχεδιασμός
Αν ανήκετε κι εσείς στην κατηγορία που θέλετε να τρώτε συνεχώς πράγματα και σκέφτεστε σε τι παρασπονδία να αφεθείτε, υπάρχει λύση. Ξεκινήστε την ημέρα σας σχεδιάζοντας ήδη από το πρωί τι σνακ θα φάτε κάθε 3-4 ώρες. Φροντίστε μόνο να είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και άμυλο και να μην ξεπερνούν τις 100 θερμίδες η κάθε ποσότητα. Πολύ καλές επιλογές αποτελούν τα μπαρ δημητριακών, τα αμύγδαλα, τα φρούτα και λαχανικά όπως τα μήλα και τα καρότα. Έτσι και η κοιλιά σας δεν θα διαμαρτύρεται και το μυαλό σας δεν θα βασανίζεται από λιχουδιές γεμάτες θερμίδες.

3. Μην παραμείνετε για πολλή ώρα καθιστοί
Τα νέα έχουν ως εξής: έρευνες που έγιναν το έδειξαν ξεκάθαρα όσο περισσότερο κάθεστε σε μια καρέκλα τόσο περισσότερο αρχίζετε να φλερτάρετε με την παχυσαρκία. Προσπαθήστε λοιπόν, κάθε ώρα και για 5 τουλάχιστον λεπτά να σηκώνεσαι και να περπατάτε στους διαδρόμους του γραφείου, να μην παίρνετε τηλέφωνο τους συναδέλφους σας αλλά να πηγαίνετε στο γραφείο τους, επίσης, αποφύγετε το ασανσέρ και ξεκινήστε να ανεβοκατεβαίνετε με χαλαρούς ρυθμούς τις σκάλες της εταιρείας. Μπορείτε να κάψετε μέχρι και 60 θερμίδες την ώρα με αυτές τις 5λεπτες κινήσεις.

4. Τήρηση ωραρίου
Ακόμη κι όταν έχετε πάρα πολύ δουλειά στο γραφείο και πρέπει να μείνετε μέχρι αργά δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αλλάξετε και την ώρα του κυρίως γεύματος. Παραγγείλετε κάτι στις προδιαγραφές που συνήθως τρώτε όταν επιστρέφετε στο σπίτι σας και μην διαπραγματευτείτε να το φάτε άλλη ώρα από την συνηθισμένη σας ώρα. Η παγίδα σε διαφορετική περίπτωση είναι να υποκύψετε σε μικρά, μη υγιεινά σνακς και να πάτε στο σπίτι αργά με ακόμη πιο έντονο το αίσθημα της πείνας.

Leave a Reply