Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Τα Ζώδια σήμερα Τρίτη 10/1

                                          Γενικό προφίλ
Η Σελήνη στο Λέοντα ανάγει σε προτεραιότητα τα συναισθηματικά θέματα, δίνοντας άλλο τόνο και ζωντάνια. Το τρίγωνο Σελήνης – Ουρανού όσο και το τετράγωνο Σελήνης – Δία έρχονται ουσιαστικά να σηματοδοτήσουν ιδιαίτερες παρεμβάσεις-εκδηλώσεις και ίσως κάποια μορφή υπερβολής. Το τρίγωνο του Ήλιου – Άρη προσθέτει ζωτικότητα και σωστή διαχείριση των όποιων εκκρεμοτήτων.


Κριός
Τα συναισθήματα ξεπηδούν από μέσα σας με πάθος, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να έχετε όλη την προσοχή επάνω σας. Επαγγελματικά, κάνετε βήματα με μεγαλύτερη σιγουριά ενώ οι κινήσεις σας χαρακτηρίζονται από αποτελεσματικότητα. Αισθηματικά, αναλαμβάνετε να είσαστε το πρώτο βιολί μέσα στη σχέση βοηθώντας έτσι στην ομαλότερη λειτουργία της. Εξαιρετική μέρα για να κάνετε κάτι που αγαπάτε. Οι γεννημένοι του 1988 μια νέα μέρα ξεκινάει, βοηθήστε να μπει με το δεξί.
Ταύρος
Το τρίγωνο Ήλιου – Άρη βοηθά να βγάλετε προς τα έξω τη ζωντάνια και την όρεξη για δουλειά. Μέσα στο χώρο εργασίας προσπαθείτε να μπαλώσετε τα κακώς κείμενα και δείχνετε ένα πρωτόγνωρο πνεύμα συνεργασίας. Η παρουσία της Σελήνης στο Λέοντα βγάζει μιας μορφή υπερβολής και ειδικά στον τομέα των σχέσεων χρειάζεται προσοχή διότι ίσως υποσχεθείτε πράγματα που είναι δύσκολο να πραγματοποιήσετε. Οι γεννημένοι του 1965 εστιαστείτε περισσότερο σε πρακτικές λύσεις.
Δίδυμοι 
Η Σελήνη μέσα στο Λέοντα βοηθά να περάσετε μηνύματα με ιδιαίτερη ευκολία ενώ παράλληλα κατευνάζει τα όποια ζητήματα αμφιβολίας είχατε. Ο Δίας μέσα από το 12ο αρχίζει σταδιακά να σας προσφέρει την προστασία που θέλετε πράγμα που σας κάνει να κινείστε με μεγαλύτερη άνεση. Αισθηματικά η προσπάθεια σας για να αποκτήσει η σχέση πιο επίσημο χαρακτήρα θέλει ακόμα δουλειά πολύ. Οι γεννημένοι του 1960 αφήστε το χρόνο να κυλήσει και χαρείτε τις επιτυχίες σας.
Καρκίνος
Προσπαθώντας να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη, αρχίζετε να αμφιβάλετε. Η παρουσία του Ηλίου στον έβδομο Ηλιακό οίκο σας κάνει να δείχνετε περισσότερη προσοχή στις σχέσεις σας. Επαγγελματικά, βαδίστε εκ του ασφαλώς, αφού σήμερα νεωτερισμοί και συνταγές που δεν γνωρίζετε δεν ευνοούνται. Οικονομικά ζητήματα μπορούν να πάνε καλύτερα, αν πάρετε γενναίες αποφάσεις. Για τους γεννημένους του 1979 η τύχη υπόσχεται νέες γνωριμίες.
Λέων
Η παρουσία της Σελήνης στο δικό σας ζώδιο βοηθά τις δραστηριότητές σας να έχουν θετική εξέλιξη. Ο προσωπικός μαγνητισμός αλλά και η ικανότητα να χειρίζεστε καταστάσεις συμβάλουν, ώστε μέσα στο χώρο εργασίας να παραμεριστούν κάποια κακώς κείμενα για χάρη του συνόλου. Αισθηματικά, χρειάζεστε περισσότερες πράξεις και λιγότερα λόγια για να καταλάβει ο σύντροφός σας το ρόλο που παίζει στη ζωή σας. Οι γεννημένοι του 1985 τα θαύματα που περιμένετε είναι τελικά οι δικές σας ενέργειες.
Παρθένος
Η προσοχή σας είναι στραμμένη στα επαγγελματικά, ωστόσο χρειάζεται να καταλάβετε πως υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή που απαιτούν προσοχή. Ίσως νιώσετε πως έχετε κάνει πέρα κάποιους φίλους από το παρελθόν κι αυτό κάπου σας στεναχωρεί. Αισθηματικά, ρίχνοντας γέφυρες επικοινωνίας θα πρέπει να δείξετε στον άλλο πως τα λάθη είναι ανθρώπινα και πως οι σχέσεις κρίνονται στο σύνολο τους και όχι αποσπασματικά. Οι γεννημένοι του 1974 μην παρεκκλίνετε από τους αρχικούς σας στόχους.
Ζυγός
Η αισθηματική σας ζωή περνά κάποιες ανακατατάξεις εξαιτίας κάποιων επιφανειακών χειρισμών που κάνετε σε ζητήματα του παρελθόντος. Στην πραγματικότητα αυτό που χρειάζεται τώρα η σχέση είναι μια ανανέωση όχι σε πρόσωπα αλλά σε καταστάσεις που με τη πάροδο του χρόνου έχουν καταλήξει να θεωρούνται τετριμμένες. Η επαγγελματική άνοδος πλέον είναι θέμα χρόνου. Οι γεννημένοι του 1993 θα καταφέρετε να πετύχετε τους σκοπούς σας.
Σκορπιός
Ίσως το εικοσιτετράωρο να σας φαίνεται πολύ λίγο για να πραγματοποιήσετε όλα αυτά που έχετε κατά νου. Οι σχέσεις ευνοούνται, δίνοντάς σας το προβάδισμα έναντι των άλλων. Χρειάζεται να προσπαθήσετε και εσείς να αποτινάξετε από πάνω σας καταστάσεις και βιώματα του παρελθόντος. Επαγγελματικά, σημειώνετε μια ανέλπιστη επιτυχία ίσως περισσότερο λόγο τύχης παρά ικανοτήτων. Οι γεννημένοι του 1972 θα χρειαστεί να προσπαθήσετε κάπως περισσότερο για τα αισθηματικά σας.
Τοξότης
Η Σελήνη μέσα από το Λέοντα έρχεται να φροντίσει τα όνειρά σας και να ξεδιαλύνει τις όποιες αμφιβολίες. Επαγγελματικά, οι προτάσεις που κάνετε γίνονται προϊόν συζήτησης, αφού θα θεωρηθούν ιδιαίτερα εμπνευσμένες. Μια επικοινωνία θα αποτελέσει την ευκαιρία για να ανοίξει μια πόρτα που θα πραγματοποιήσει μια βαθιά και πολύχρονη επιθυμία σας. Οι γεννημένοι του 1988 θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται τόσο σε υλικό όσο και σε ηθικό επίπεδο.
Αιγόκερως
Η παρουσία της Σελήνης στον 8ο ηλιακό οίκο βοηθά να πάρετε ρίσκα με μεγαλύτερη άνεση. Το τρίγωνο Ηλίου – Άρη υποστηρίζει τις προσπάθειες σας και σας ωθεί να κάνετε πράγματα πιο σίγουρα και πιο άνετα. Αισθηματικά, μην στηρίζετε τη σχέση σας σε λόγια και απόψεις τρίτων και δημιουργήστε ένα κλίμα αμοιβαιότητας και εμπιστοσύνης. Οικονομικές δοσοληψίες με επιφανή άτομα μπορούν να έχουν επιτυχία. Οι γεννημένοι του 1987 ίσως νιώσετε την ανάγκη της σταδιακής απομάκρυνσης από κάποιους.
Υδροχόος
Η παρουσία της Σελήνης απέναντί σας γεμίζει με ερωτηματικά τον περίγυρο σας, σχετικά με το πώς τα καταφέρνετε με τόσες υποχρεώσεις που έχετε επωμιστεί. Αυτό εσάς δεν σας τρομάζει, μιας και από τη φύσης σας ανατρεπτικοί και αιρετικοί, καταφέρνετε σχεδόν πάντα να επικρατείτε. Κάποια επαγγελματική πρόταση ίσως να μην έχει τις κατάλληλες οικονομικές απολαβές αλλά σας ανοίγει λαμπρές προοπτικές για το μέλλον. Οι γεννημένοι του 1990 ίσως μπερδευτείτε συναισθηματικά.
Ιχθύες
Ζητήματα συνέπειας και συνεργασίας θα πέσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Η ανάγκη να επωφεληθείτε από κάποιες ευκαιρίες που σας δίνονται ίσως τελικά σας οδηγούν σε λάθη τα οποία θα συνοδεύονται από επικρίσεις τρίτων. Αισθηματικά, υπάρχουν κάποια ιδιαίτερα καλά στοιχειά μέσα στη σχέση που είναι απαραίτητο να τα κρατήσετε ενώ από την άλλη ό, τι δεν σας κάνει θα πρέπει να περάσει στην ιστορία. Οι γεννημένοι του 1975 μην τρέχετε στο δρόμο για την επιτυχία.

Leave a Reply