Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Οι top 5 τάσεις ομορφιάς του φθινοπώρου

Από τα κόκκινα χείλη και τις 70s σκιές, ανακαλύπτουμε τους καινούργιους και πιο ενδιαφέροντες κανόνες ομορφιάς της εποχής.

1. Φροντισμένα φρύδια

Τα έντονα, αλλά ταυτόχρονα φροντισμένα φρύδια σε ελαφρώς τετράγωνο σχήμα είναι must. Για ένα τέλειο αποτέλεσμα, χρησιμοποιείστε το μολύβι φρυδιών Sculpting Eyebrow Pencil της Chanel σε απόχρωση που να ταιριάζει με τα μαλλιά σας. Ολοκληρώστε με το Clear Brow Gel της Mac .

2. Υπέροχα χείλη

Ουδέτερα, ροζ ή κατακόκκινα, τα χείλη πρέπει να έχουν τέλειο περίγραμμα και γέμισμα. Χρησιμοποιείτε πάντοτε ένα μολύβι χειλιών σε ασορτί απόχρωση με το κραγιόν σας και «κλέψτε» λίγο το σχήμα -αν χρειάζεται- για να δημιουργήσετε ισορροπία. Ένα φανταστικό κραγιόν τόσο σε χρώμα όσο και σε υφή είναι τοPrivate Blend Lipstick του Tom Ford στην απόχρωση Cherry Lush.

3. Ακόμη περισσότερη μάσκαρα

Απλώστε μάσκαρα τόσο στις πάνω όσο και στις κάτω βλεφαρίδες για να τονίσετε το βλέμμα σας. Επιλέξτε μια μάσκαρα για όγκο σε μαύρη απόχρωση, όπως η Inimitable Intense Mascara της Chanel ή η Million Lash Mascara της L’Oreal .

4. Μπρονζέ βλέμμα

Μια μπροζέ σκιά ματιών σε κρέμα απλώνεται πιο εύκολα και χαρίζει ένα ενδιαφέρον 70s αποτέλεσμα. Δοκιμάστε την Ombre Blackstar Cream Eyeshadow της By Terry στην απόχρωση Bronze Moon για πιο αισθησιακό look.

5. Φυσικό look

Τα ελαφρώς καφέ ή απαλά ροζ-κοραλί χρώματα χαρίζουν ένα φυσικό αποτέλεσμα. Απλώστε τα στο επάνω μέρος των μήλων του προσώπου και αλείψτε ελαφρά στα χείλη. Μας αρέσει η Lip and Cheek Cremeτης Becca στις αποχρώσεις Petal και Amaryllis.

Leave a Reply