Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Mel Gibson-Oksana Grigorieva διπλό!

Ο ηθοποιός θα πληρώσει διατροφή 750 χιλιάδων δολαρίων

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια, αλλά όλα δείχνουν πώς ήρθε επιτέλους η στιγμή που ο Mel Gibson και η Oksana Grigorieva τα βρήκαν!

Οι δυο τους είχαν τελευταία διαφωνίες σχετικά με την επιμέλεια του παιδιού και πολλοί πίστεψαν ότι μια νέα δικαστική διαμάχη ήταν προ των πυλών. Τελικά όμως το πρώην ζεύγος κατάφερε να βρει τη χρυσή τομή.

Σύμφωνα με το διακανονισμό τους ο Mel Gibson θα δώσει 750 χιλιάδες δολάρια διατροφή στη μητέρα της κόρης του για τα επόμενα πέντε χρόνια. Για την ακρίβεια ο ηθοποιός καλείται να τις δώσει τρεις δόσεις των 250 χιλιάδων δολαρίων. Η πρώτη θα δοθεί άμεσα, ενώ οι άλλες δυο το 2013 και το 2016 αντίστοιχα.

Όσο για την επιμέλεια της κόρης τους, αποφασίστηκε ότι και οι δυο γονείς θα έχουν κοινή επιμέλεια της μικρής Lucia. Επίσης αποφασίστηκε ότι το σπίτι που θα μεγαλώσει η μικρή θα πουληθεί, όταν εκείνη ενηλικιωθεί, και τα λεφτά θα δοθούν σε εκείνη.

Πάντως, όταν η κόντρα τους είχε ξεσπάσει πριν περίπου ένα χρόνο, είχε ακουστεί ότι η ρωσίδα μουσικός είχε απορρίψει 15 εκατομμύρια δολάρια, που της έδινε τότε ο ηθοποιός για να τα βρουν...
Πηγή:http://www.newsbeast.gr

Leave a Reply