Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Μαλλί με μαλλί Καμερον Ντίαζ- J.LO

Οι σχέσεις μεταξύ γυναικών δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για δύο σταρ, μία εκ των οποίων έχει και τη ρετσινιά της "ντίβας"!..
Ο γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μαρκ Άντονι ανήκει οριστικά στο παρελθόν.
Η Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz) και η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) συνεργάζονται στα γυρίσματα της νέας τους ταινίας "What to Expect When You're Expecting" ("Τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος", σε ελεύθερη μετάφραση), μάλλον εξ ανάγκης.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον ερχόμενο Μάιο, αλλά πληροφορίες θέλουν την ολοκλήρωση των γυρισμάτων μέχρι και... αβέβαιη λόγω του κλίματος που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Σύμφωνα με το πρακτορείο "Cover Media" η Κάμερον θεωρεί τη συμπεριφορά της πρόσφατα χωρισμένης Λόπεζ "άκρως αντιεπαγγελματική" χαρακτηρίζοντάς τη συμπρωταγωνίστριά της μέχρι και... "εφιάλτη".

"Η Κάμ θεωρεί ότι η JLo δίνει άσχημο όνομα στους ηθοποιούς και πιστεύει ότι θα ήταν καλύτερο για όλους αν έμενε απλά στην... πρωινή της δουλειά με το American Idol", αναφέρουν πηγές του αμερικανικού περιοδικού "Now".

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές αυτό που ταράζει περισσότερο την Ντίαζ είναι η "ιδιόρρυθμη αίσθηση του χρόνου" που έχει η Λόπεζ, η οποία δεν φαίνεται να δίνει καμία σημασία στους συνεργάτες της και σταματάει τα γυρίσματα όποτε θέλει με βάση πάντα το δικό της πρόγραμμα.

"Η Τζεν κάνει συνέχεια μικρά διαλλείματα για να δει τα παιδιά της ενώ απαιτεί να τρώει σε συγκεκριμένες ώρες ανεξάρτητα από το τι μπορεί να γίνεται εκείνη τη στιγμή", αναφέρουν οι πληροφορίες.

"Για παράδειγμα, πρέπει στις 10:15 ακριβώς να φάει κάτι και εκείνη την ώρα, η βοηθός της τρέχει με ένα γευματάκι πρωτεΐνης και λαχανικών σταματώντας όποια δουλειά μπορεί να υπάρχει". Είναι να μην τρελαθεί κανείς;

Στο μεταξύ, δύο μήνες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του από τη Λατίνα σταρ, ο Μαρκ Άντονι (Mark Anthony) αποκάλυψε πως ό,τι και να γίνει θα την αγαπάει πάντα.

Leave a Reply