Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Διάσημοι ενώνονται για καλό σκοπό

Μαρινέλλα, Λάκης Λαζόπουλος, Γιώργος Κιμούλης, Κατερίνα Λέχου, Αιμίλιος Χειλάκης, Τζιμπρίλ Σισέ είναι μερικοί μόνοι από τους διάσημους που ένωσαν τις δυνάμεις τους στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.

Δέκα γνωστές προσωπικότητες φωτογραφήθηκαν για τη νέα καμπάνια γνωστής εταιρίας καλλυντικών με το μήνυμα ότι η έγκαιρη διάγνωση, η ευαισθησία και η πρόληψη μπορούν να νικήσουν τον καρκίνο του μαστού.

Άνθρωποι από το χώρο της τέχνης, του αθλητισμού και της τηλεόρασης φόρεσαν το βραχιόλι της καμπάνιας, το οποίο θα πωλείται και σε επιλεγμένα καταστήματα και τα έσοδά του θα πάνε στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Το βραχιόλι είναι κατασκευασμένο από μεταξωτό κορδονέτο με λεπτομέρειες από μέταλλο και κούμπωμα από μαγνήτη και θα διατίθεται σε ροζ και γκρι χρώμα, ενώ φέτος για πρώτη φορά θα μπορούν και οι άνδρες να στηρίξουν την εκστρατεία, φορώντας ένα μαύρο βραχιόλι.

«Πιστεύω ότι το μήνυμα που πρέπει να περάσουμε είναι αφενός ότι η πρόληψη σώζει ζωές και αφετέρου ότι είναι υποχρέωσή μ ας να φροντίζουμε το σώμα μας και την υγεία μας όχι μόνο για μας, αλλά και για χάρη όλων όσοι μας αγαπούν», δηλώνει η Μαρινέλλα, ενώ ο Λάκης Λαζόπουλος τονίζει:

«Όλοι έχουμε ζήσει ιστορίες με δικούς μας ανθρώπους, έχουμε ακούσει πάρα πολλά και για τις γυναίκες είναι καλό να πηγαίνουν νωρίς στον γιατρό. Ο καρκίνος του μαστού μπορεί να προληφθεί. Είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε μερικές σημαντικές πράξεις για τον ίδιο μας τον εαυτό».

Leave a Reply