Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Γιατί θα σε παρατήσει


Σίγουρα, κάθε χωρισμός είναι διαφορετικός, σίγουρα το τι συμβαίνει ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, το ξέρει μόνο το ίδιο αλλά υπάρχουν κάποιες αιτίες διαζυγίου, για τις οποίες φταις εσύ και μόνο εσύ. Ή τουλάχιστον εκείνος αυτό θα πιστεύει! Ιδού τι μπορεί να σου κοστίσει την ονειρεμένη σου σχέση.

1. Δεν ακούς, δεν ακούς: όταν ο καλός σου προσπαθεί να σου πει κάτι, ακόμα και άδικο να έχει, δώστου μια ευκαιρία να πει την άποψή του. Μπορεί να μην είναι πάντα σωστός αλλά διαθέτει μια άποψη που δεν μπορεί να εκφράσει έχοντας εσένα απέναντί του να μιλάς χωρίς να παίρνεις ανάσα.

Να την πούμε την μαύρη αλήθεια: τη στιγμή που μια γυναίκα νιώθει να αδικείται, κάνει το παν για να δικαιωθεί, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει non stop κρεβατομουρμούρα. Έτσι βέβαια, και το δίκιο σου το χάνεις και το αγόρι κινδυνεύεις να το χάσεις.

2. Ακούς υπερβολικά... τις κολλητές σου: τις φίλες σου καλά κάνεις και τις αγαπάς και τις εμπιστεύεσαι και ακούς την άποψη τους. Άλλο όμως είναι το να ακούς απόψεις κι άλλο να τις συμμερίζεσαι. Ο καλός σου διατηρεί δεσμό μαζί σου και θέλει να ξέρει ότι οι απόψεις σου αντικατοπτρίζουν τα πιστεύω σου, κι όχι εκείνα των φιλενάδων σου.

Να την πούμε την μαύρη αλήθεια: μέτρα πόσες φορές έχει τύχει να μαλώσεις με το αγόρι σου, επειδή οι κολλητές σε φόρτωσαν εναντίον του; Θυμήσου έπειτα, πόσες φορές σε είχαν κρεμάσει οι ίδιες κοπέλες το διάστημα που ήταν ζευγαρωμένες.

3. Έχεις κάνει τη σχέση υπόθεση οικογενειακή: Μπορώ να μετρήσω τουλάχιστον 10 σχέσεις το τελευταίο διάστημα που μετρούν μόλις κάποιους μήνες και συμβαίνουν παράδοξα πράγματα. Η μαμά της κοπέλας παίρνει τον καλό της για να δει που είναι. Ο νέος αγαπημένος πηγαίνει σε όλες τις οικογενειακές εορτές και υποχρεώσεις της καλής του (τα έχουν κάποιες εβδομάδες) θέλει δεν θέλει. Σε άλλες περιπτώσεις, ο νέος σύντροφος γίνεται κομμάτι της οικογένειας άμεσα και η καλή του σπεύδει να τον πρήξει με τα οικογενειακά προβλήματα, ακόμα και την τελευταία διαφωνία για τα περιουσιακά του θείου της του μήτσου με τον κίτσο.

Να την πούμε την μαύρη αλήθεια: σίγουρα θέλεις κι εσύ να κάνεις τη σχέση σου να προχωρήσει γρήγορα, κάνοντας τον αγαπημένο σου κομμάτι της οικογένειάς σου. Αν όμως εκείνος θέλει πραγματικά να γίνει κομμάτι της οικογένειας αυτής, γιατί δεν περιμένεις να σου φέρει εκείνο το ρημάδι το μονόπετρο προτού γίνει η ατραξιόν του σογιού;

4. Τον σέρνεις παντού μαζί σου: πριν από εκείνον είχες μια κανονική εργένικη ζωή. Τώρα γιατί πρέπει να τον σέρνεις μαζί σου παντού, να έρχεται παρέα ακόμα και στο μανικιούρ – πεντικιούρ, να ακούει τις κολλητές σου να εκφράζουν τα σώψυχά τους για τον πρώην που τις απάτησε και να πρέπει να σχολιάζει κι από πάνω.

Να την πούμε την μαύρη αλήθεια: μπορεί να μην θέλεις να τον αποχωρίζεσαι λόγω μεγάλου έρωτα αλλά πίστεψέ με: ούτε για μόδα, ούτε για νύχια, ούτε για τρίχες θέλει να ακούει όπως κι εσύ βγάζεις φλύκταινες με τα ποδόσφαιρα, το πόκερ και το στοίχημα. Λυπήσου τον!

Leave a Reply