Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Χάστε τα κιλά των διακοπών

Μην πανικοβάλλεστε! Ακολουθώντας μία αυστηρή υποθερμιδική δίαιτα το μόνο που μπορείτε να επιτύχετε είναι να ταλαιπωρήσετε τον οργανισμό σας, χωρίς παράλληλα να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα σε βάθος χρόνου। Να θυμάστε ότι όσο πιο αυστηρή και στερητική είναι μια δίαιτα, τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες επαναπρόσληψης βάρους.


  • Κρατήστε ημερολόγιο! Καταγράφοντας αυτά που τρώτε μέσα στην ημέρα μπορείτε να έχετε μία καλύτερη συνολική εικόνα της καθημερινής σας διατροφής και να διορθώνετε πιο εύκολα τυχόν λάθη και υπερβολές.
  • Μην αμελείτε το πρωινό. Αναγνωρίζετε πλέον ως το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας, καθώς μας παρέχει την ενέργεια και τα θρεπτικά συστατικά που έχουμε ανάγκη στο ξεκίνημά μας.
  • Διατηρήστε τα φρούτα και τα λαχανικά στο καθημερινό σας διαιτολόγιο. Το καλοκαίρι τελείωσε, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεχάσετε και τις καλές διατροφικές σας συνήθειες. Βάλτε ως στόχο την κατανάλωση 5 μερίδων φρούτων και λαχανικών την ημέρα, εκ των οποίων η μία μπορεί να είναι ένας 100% φυσικός χυμός.
  • Περιορίστε το αλκοόλ. Άλλωστε το απολαύσατε και με το παραπάνω στις διακοπές σας! Προσπαθήστε να μείνετε στην ποσότητα των 1-2 ποτών την εβδομάδα, κατά προτίμηση κρασί, ή να τα αντικαταστήσετε με επιλογές που δεν σας παρέχουν θερμίδες, όπως σόδα ή light αναψυκτικό.
  • Τρώτε αργά. Με τον τρόπο αυτό το σώμα σας προλαβαίνει να στείλει «σήμα» στον εγκέφαλο ότι έχετε χορτάσει, γεγονός που σας προστατεύει από την υπερκατανάλωση φαγητού.
  • Αυξήστε τη σωματική σας δραστηριότητα. Ο συνδυασμός ισορροπημένης διατροφής με άσκηση θα σας εξασφαλίσει τα καλύτερα αποτελέσματα!

Leave a Reply