Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Ανέβασε... τη λίμπιντο....


Οι περισσότεροι υποστηρίζουν ότι το πιο σημαντικό σεξουαλικό όργανο είναι ο εγκέφαλος. Παρ’ όλα αυτά, η πράξη του έρωτα παραμένει μια σωματική διαδικασία.



Για ανεβασμένη λίμπιντο, αλλά και για να αυξήσετε το επίπεδο ευχαρίστησης, θα πρέπει να γυμνάζετε το σώμα σας και να το έχετε πάντα σε φόρμα.

Κάντε αεροβική άσκηση: Η αεροβική άσκηση βελτιώνει με φυσικό τρόπο την αντοχή σας στην κρεβατοκάμαρα. Επίσης, ενισχύει τη σεξουαλική σας διέγερση και απογειώνει την αυτοπεποίθησή σας, σύμφωνα με μελέτη που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο του Τέξας.
Επικεντρωθείτε σε ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης: Αν κάποιες μυϊκές ομάδες κουράζονται πολύ με κάποια συγκεκριμένη στάση στη διάρκεια του σεξ, κάντε ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης. Για να δυναμώσετε τους γλουτούς ξαπλώστε ανάσκελα, ακουμπώντας τις φτέρνες σε μία μπάλα γυμναστικής (ή στο πάτωμα) με τα γόνατα λυγισμένα. Σηκώστε τους γοφούς προς το ταβάνι, ενώ κρατάτε σταθερά τις φτέρνες. Χαμηλώστε τους γοφούς αργά, για να ολοκληρώσετε μία επανάληψη. Κάντε τρία σετ των 15 επαναλήψεων, τρεις φορές τη βδομάδα.

Δώστε έμφαση στις ασκήσεις Κέγκελ: Οι ασκήσεις Κέγκελ αυξάνουν την απόλαυση και συντελούν στον καλύτερο έλεγχο στη διάρκεια του σεξ. Για πέντε δευτερόλεπτα, σφίξτε αργά τον πυελικό μυ (όπως θα κάνατε αν προσπαθούσατε να διακόψετε τη ροή των ούρων) σαν να τραβάτε έναν ανελκυστήρα προς τα πάνω, σφίγγοντας όλο και περισσότερο όσο ανεβαίνει. Μείνετε εκεί για πέντε δεύτερα και χαλαρώστε αργά μετρώντας μέχρι το πέντε, σαν να κατεβάζετε τον ανελκυστήρα. Κάνε πέντε επαναλήψεις το πρωί, πέντε το απόγευμα και πέντε το βράδυ.

Δοκιμάστε τη γιόγκα: Οι βαθιές αναπνοές μπορεί να σας βοηθήσουν να φτάσετε σε οργασμό. Καθίστε με τα πέλματα στο πάτωμα και καθώς εισπνέετε σφίξτε το περίνεο και χαλαρώστε το καθώς εκπνέετε (μοιάζει με κίνηση τύπου Κέγκελ, ασκήσεων δηλαδή του πυελικού εδάφους). Συγχρονίζοντας την αναπνοή σας με την περιοχή της λεκάνης, εστιάζετε την προσοχή σας στα γεννητικά όργανα. Όταν χαλαρώνετε το μυ και εκπνέετε, νιώθετε διέγερση (αναζωογόνηση), με τον ίδιο τρόπο που νιώθετε όταν χαλαρώνετε άλλο μυ του σώματος. Προσπαθήστε να κάνετε μερικές τέτοιες αναπνοές συνεχόμενα, τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα.

Διαβάστε περισσότερα: 24 Greek News: Ασκήσεις που ανεβάζουν τη λίμπιντο http://24greeknews.blogspot.com/2011/08/blog-post_3607.html#ixzz1Y0V7VhWL
24greeknews http://24greeknews.blogspot.com/

Leave a Reply