Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Η μόδα για το γυμναστήριο

Έφτασε η εποχή που έχεις επιστρέψει από τις διακοπές και σίγουρα σου περνάει από το μυαλό τι αθλοπαιδεία θα κάνεις φέτος, ώστε να διατηρήσεις τη σιλουέτα σου. Ήθελα να πιστεύω λοιπόν πως υπάρχουν κάποιοι χώροι όπου μπορείς να πας όπως εσύ θέλεις ντυμένος αφού ο λόγος που καλείσαι να είσαι εκεί, δεν είναι για να κάνεις αίσθηση με την στιλάτη παρουσία σου, αλλά για να κάψεις καμιά θερμίδα.

Πόσο λάθος έκανα! Πέρασε η εποχή που ό, τι παλιό είχες το κρατούσες για να το βάλεις στο γυμναστήριο. Η μόδα του γυμναστηρίου άλλαξε και δυστυχώς σου επιβάλει τα "πρέπει" της στο τί να φορέσεις. Νέα δεδομένα στις φόρμες, στα κολάν, στα στρωματάκια yoga και στα αθλητικά παπούτσια....

Εάν είσαι λοιπόν στην κατηγορία που όταν κλείνεις την πόρτα πίσω σου για να πας στο γυμναστήριο εύχεσαι να μην συναντήσεις κάποιον γνωστό ήρθε η εποχή να αλλάξεις!

Σου παρουσιάζω λοιπόν ό,τι πρέπει να ξέρεις για το πως να πας σωστά ντυμένη στο γυμναστήριο ώστε και να αθληθείς σωστά αλλά και τα ρούχα που θα φοράς να μην σε εκθέσουν.

Πριν ξεκινήσω, να σου πω πως ένας είναι ο βασικός κανόνας πριν αγοράσεις ρούχα για το γυμναστήριο: Να είσαι άνετα μέσα σε αυτά ώστε να μπορείς να γυμνάσεις σωστά όλα τα σημεία του σώματός σου.

ΤΙP: στον χώρο του γυμναστηρίου είναι καλό να φοράμε ρούχα και είδη αθλητικά που έχουν δημιουργηθεί με κριτήριο τις ανάγκες της κάθε είδους άθλησης αλλά και τις συνθήκες του χώρου που βρίσκεσαι.

Nα θυμάσαι εάν φέτος αποφάσισες να ασχοληθείς με κάποιο συγκεριμένο σπορ φρόντισε να προμηθευτείς τα ανάλογα αξεσουάρ και είδη ένδυσης.





Nike, 18.40 ευρώ

Φόρεσε φανελάκι αθλητικό σε έντονη απόχρωση που μπορεί να φορεθεί κάτω από οποιαδήποτε μακρυμάνικη μπλούζα ή φούτερ. Το αθλητικό φανελάκι σου επιτρέπει να αθληθείς σωστά χωρίς να ζεσταίνεσαι αλλά και να είσαι στιλάτη.

TIP: Εάν είσαι αυστηρή με τον εαυτό σου και θέλεις να βλέπεις ακριβώς το σώμα σου στον καθρέφτη φρόντισε να προμηθευτείς t-shirts που εφαρμόζουν στο σώμα και δεν κρύβουν καμιά ατέλεια.






Adidas by Stella McCartney

Εάν δεν είσαι fun του γυμναστηριακού στιλ επέλεξε μονόχρωμα κομψά μακρυμάνικα μπλουζάκια τα οποία αυτόματα μετατρέπουν το στιλ σου σε απλώς, casual.


Oysho by Adidas 15.99 ευρώ

Βασικός κανόνας του γυμναστηρίου αν και σχεδόν πότε δεν τηρείται είναι η χρήση του αθλητικού σουτιέν. Το αθλητικό σουτιέν δεν βγήκε τυχαία στην αγορά αλλά για να σε προστατεύει από τους κραδασμούς, αλλά κι από τυχόν τραυματισμούς. Δεν υπάρχει κάτι πιο ενοχλητικό την ώρα που τρέχεις στον διάδρομο από το να σκέφτεσαι το σουτιέν σου κι αν εκτίθεσαι.



Oysho by Adidas 39.99 ευρώ


Εάν είσαι fun των αντιανεμικών μπουφάν μην χάσεις την ευκαιρία να αποκτήσεις το συγκεκιμένο το οποίο εάν το φορέσεις με κολάν σε γκρί απόχρωση (όπως το εσωτερικό του ύφασμα ) που σταματάει στον αστράγαλο θα δημιουργήσεις ένα πολύ στιλάτο σύνολο.

ΤΙP: Από κάτω φόρεσε κάποιο t-shirt ώστε να αντικαταστήσεις το μπουφάν μέσα στο χώρο του γυμναστηρίου.


Electric, Attica 28.00 ευρώ

Προς το παρόν σου φαίνεται εξωφρενικό αλλά μετά από λίγους μήνες θα είναι αναγκαίο. Όποιας μορφής άσκηση κι αν διαλέξεις επειδή σίγουρα θα ιδρώσεις πολύ, για να αποφύγεις τα κρυοπαγήματα, φόρεσε έναν μοδάτο σκούφο όπου και θα σε προστατέψει και στιλ θα δημιουργήσει.


Εlectric, Attica 34.00 ευρώ

Εάν δεν σου αρέσουν τα αθλητικά σουτιέν αλλά ούτε και θέλεις να αγχώνεσαι με τα αδιάκριτα βλέμματα επέλεξε t-shirt κλειστά στο λαιμό.


Electric, Attica 92.00 ευρώ

Λατρεμένη επιλογή -αφού όταν πας γυμναστήριο, δεν το κρύβεις - είναι τα φούτερ με κουκούλα σε έντονα χρώματα.

Franklin Marshall 77.00 ευρώ

Ίσως από τις trendy επιλογές είναι τα κοντομάνικα t-shirts με logos μπροστά.

TIP: Φόρεσέ το με μονόχρωμο παντελόνι φόρμας ή κολάν.


Franklin Marshall 105.00 ευρώ

Η κλασική και διαχρονική φόρμα ήταν, είναι και θα είναι για πάντα στην επικαιρότητα. Η συγκεκριμένη μας αρέσει γιατί έχει λάστιχο στο τελείωμά της και κορδόνι που σουρώνει στη μέση.

Converse 65.00 ευρώ

Εάν είσαι λάτρης του απόλυτου girlie look επέλεξε φόρμα σε ανοιχτό ρόζ ή λευκό.

ΤΙP: Μην το παρακάνεις και γίνεις γραφική αφού ο total ροζ συνδυασμός παραπέμπει σε πιτζάμες.

Nike 78.00 ευρώ


Αθλητικά παπούτσια -πόσο σημαντική αγορά! Εάν στο γυμναστήριο πας και κάνεις yoga ή πιο απλές ασκήσεις κάνε μία κομψή επιλογή σε έντονα trendy χρώματα.

ΤIP: Εάν ο λόγος που βρίσκεσαι στο γυμναστήριο είναι για να κάνεις αεροβική άσκηση τα παπούτσια σου οφείλουν να έχουν αερόσολες ώστε να προστατεύουν τη μέση και το αυχενικό σου από τους κραδασμούς.

Converse 99.00 ευρώ

Εάν σου αρέσει γενικά το casual ντύσιμο μην χάσεις την ευκαιρία να αποκτήσεις ένα αμάνικο πολυ trendy γιλέκο- μπουφάν με λάστιχο στο τελείωμά του.

ΤIP: Εάν το φορέσεις με φούτερ βγάλε την κουκούλα του φούτερ σου έξω.

Αdidas by Stella McCartney 25.95 ευρώ

Eίναι καλό εάν ασχολείσαι με είδη γυμναστικής που επιβάλουν τη χρήση στρώματος -όπως yoga και pilates- να έχεις το δικό σου περισσότερο για λόγους υγιεινής. Εάν σου αρέσουν τα brand names σίγουρα τα πιο κομψά στρώματα είναι αυτά της αθλητικής σειράς της Stella McCartney.

Οysho by Adidas

Eάν ο σωματότυπός σου το επιτρέπει, ένα t-shirt σε χαλαρή μορφή αλλά κοντό στη μέση σίγουρα αποτελεί μία πολύ sexy επιλογή.

ΤΙP: Eάν το κάνεις φόρεσέ το με παντελόνι ή κολάν που έρχεται ψηλά στη μέση ώστε να μην καταλήξεις να γίνεις προκλητική.

American Vintage 22.00 ευρώ

Το περιβόητο κολάν φυσικά και είναι μια πολύ άνετη επιλογή για την γυμναστική σου. Εάν το επιλέξεις σε κάπρι φρόντισε η μπλούζα σου να είναι σε πιο άνετη γραμμή.

ΤΙP: Nα θυμάσαι πάντα να τσεκάρεις την πίσω όψη σου πριν βγείς από το σπίτι αφού δεν είναι λίγες οι φορές που τα κολάν διαφανίζουν.

Τέλος, ό, τι κι αν επιλέξεις απόφυγε τις υπερβολές που θα σε κάνουν να φαίνεσαι γραφική. Όπως το έντονο μακιγιάζ - τα κραγιόν συνδυασμένα στην απόχρωση της μπλούζας ή του κολάν. Τα χρυσαφικά και τα αξεσουάρ που κάνουν έντονο θόρυβο αφού ενοχλούν και προκαλούν εκνευρισμό στους γύρω σου.

Leave a Reply