Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Μαμάδες σε σχολεία

Η σχολική χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει και τα "πρωτάκια" έχουν αρχίσει να προσαρμόζονται στο νέο πρόγραμμα. Οι μανούλες της σόουμπιζ βρίσκονται κοντά στα παιδιά τους και τα συνοδεύουν στα πρώτα τους βήματα. Με σούπερ σέξι εμφάνιση που παραπέμπει στις σταρ του Χόλιγουντ, η Δέσποινα Βανδή συνοδεύει σχεδόν κάθε μέρα το μικρό Γιώργο στο σχολείο.


Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού HELLO εντόπισε τη δημοφιλή τραγουδίστρια με τζιν σορτσάκι, T shirt, καρό πουκάμισο δεμένο στη μέση, μπότες και φλούο κίτρινα γυαλιά να κάνει τις αγορές της στην Κηφισιά αφού πρώτα έχει πάει το μικρό Γιώργο στο σχολείο. Η Δέσποινα Βανδή προετοιμάζεται για τις συναυλίες της στις ΗΠΑ τον επόμενο μήνα αλλά και για τις εμφανίσεις της το χειμώνα μαζί με την Έλλη Κοκκίνου και το Νίκο Οικονομόπουλο.

Στο σχολείο συνόδευσε την 11χρονη κόρη της και η Μιμή Ντενίση. Ανανεωμένη και αδυνατισμένη με στενό τζιν παντελόνι και λευκό t shirt η ηθοποιός χαμογελούσε συνέχεια. Όπως είπε στο περιοδικό ΟΚ οικογενειακός φίλος "η Μαριτίνα είναι άριστη μαθήτρια στα μαθηματικά και ελάχιστες φορές ζητά βοήθεια όταν έχει να λύσει μία δύσκολη άσκηση. Ένα από τα αγαπημένα της μαθήματα είναι και η Ιστορία".

Leave a Reply