Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Φρόντισε τον εαυτό σου


Ανάδειξε την επιδερμίδα σου και φρόντισε τα χείλη, τα μάτια και τα νύχια σου.
Επιδερμίδα
Ρουζ νεότητας
Το ρουζ μπορεί να σε κάνει να δείχνεις νεότερη και σαν να ξύπνησες φρέσκια μετά από 12ωρο ύπνο.
Γέμισε λάμψη
Το κονσίλερ ελαχιστοποιεί τα σημάδια κόπωσης όπως είναι οι μαύροι κύκλοι, ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος ενώ μειώνει την εμφάνιση των γραμμών χάρη στις αντιρυτιδικές και ενυδατικές ιδιότητές του.
Δείξε αψεγάδιαστη
Λίγη μπρονζέ πούδρα θα δώσει έναν τόνο υγείας στο πρόσωπό σου, θα φωτίσει την επιδερμίδα σου και θα σε βοηθήσει να κρύψεις χρόνια.
Για να μην κοκκινίζεις!
Αν η επιδερμίδα σου κοκκινίζει εύκολα, ένα καλό make up θα σε απαλλάξει από το πρόβλημα.

Μάτια
Σούπερ σκιές
Η απαλή υφή της περλέ σκιάς ήταν το σήμα κατατεθέν του μακιγιάζ τη δεκαετία του '40. Δυστυχώς, μετά από λίγη ώρα οι σκιές στέγνωναν, αλλοιώνονταν εύκολα και η επιδερμίδα ξεραινόταν. Σήμερα οι σκιές έχουν ελεγχόμενη πέρλα η οποία φωτίζει τα μάτια χωρίς να δίνει έντονο αποτέλεσμα, έχουν σταθερότητα έως και 12 ώρες και δεν προκαλούν ξηρότητα στην επιδερμίδα.
Απόλυτο περίγραμμα
Φέτος για το μακιγιάζ στα μάτια το βασικό στοιχείο είναι η χρήση eyeliner. Με το σωστό περίγραμμα στο σχήμα των ματιών σου είναι σαν να τους προσφέρεις ένα άμεσο lifting. Εάν χρησιμοποιήσεις ένα υγρό eyeliner η γραμμή που θα σχηματίσεις είναι ακριβείας και δίνει αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας.
Μάσκαρα πολυεργαλείο
Προσφέρει μοναδικό όγκο και διαμορφώνει τις βλεφαρίδες δίνοντας μοναδικό αποτέλεσμα.

Νύχια & Χείλη
Άψογο μανικιούρ
Τα άψογα νύχια με λαμπερό χρώμα σε κάνουν να δείχνεις νεότερη.

Χείλη
Είναι πολύ σημαντικό να «δένει» το κραγιόν με τη φυσική απόχρωση της επιδερμίδας σας, ώστε να μη δείχνει αταίριαστο πάνω σας.

Leave a Reply