Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Χαρακτηριστικα των ζωδίων


ΚΡΙΟΣ:
Πνεύμα - Τρόπος Σκέψης:Ο Κριός μπορεί να φαίνεται δύσκολος στις σχέσεις του και να μη γίνεται εύκολα φίλος. Διαθέτει όμως ανεξάντλητο απόθεμα ενεργητικότητας, είναι ζωηρός και εύρωστος και δεν υποφέρει τους περιορισμούς ή τη μονοτονία. Τόσο στην εργασία όσο και στις προσωπικές του σχέσεις, βρίσκει τον καλύτερο εαυτό του όταν έχει αρκετή ελευθερία δράσεως.
Όσα ελαττώματα κι αν έχει όμως ο Κριός, η ετοιμότητα του μυαλού του θα τον βγάλει από τη δύσκολη θέση. Είναι σχεδόν πάντα βέβαιο ότι θα κάνει τους φίλους του να γελάσουν, ακόμα και στις πιο απίθανες στιγμές. Ωστόσο, αυτή η ετοιμότητά του είναι και επικίνδυνη, επειδή ο νους του συχνά λειτουργεί άστατα, οι σκέψεις του πηδούν απ το ένα πράγμα στο άλλο, χωρίς μια λογική σειρά. Όταν χρειαστεί όμως ν αποφασίσει γρήγορα θα πάρει τη σωστή απόφαση. Συναισθηματικές Σχέσεις:Ο Κριός αισθάνεται την ανάγκη να εκδηλώσει των ερωτισμό του πιο έντονα από τους άλλους ανθρώπους και με τρόπο θετικό. Αν έχει τον Κριό Ωροσκόπο, η ανάγκη αυτή μετριάζεται από ένα πολύ ρομαντικό στοιχείο. Παράλληλα, θα είναι τονισμένη και η ιδιοτέλειά του. Αν ο Ηλιος ανατέλλει στο ζώδιο του Κριού αυτή η ιδιοτέλεια θα του δημιουργήσει κάποιο βαθύ ψυχολογικό πρόβλημα. Θα παρουσιάζει ίσως κάτι το πολύ παιδιάστικο, προπαντός αν τα πράγματα πηγαίνουν άσχημα γι αυτόν.

ΤΑΥΡΟΣ:
Πνεύμα - Τρόπος Σκέψης:Ζητήστε από ένα Ταύρο τη γνώμη του για κάτι και θα σας την πει. Και όταν την πει τελείωσε, δεν την αλλάζει με κανέναν τρόπο.
Η ισχυρογνωμοσύνη είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου, πολύ συχνά, φανερώνει πόσο βαθύ είναι το "αυλάκι" όπου βαδίζει αμετάθετα ο νους του Ταύρου. Ο ίδιος ο νους του είναι ίσως αργόστροφος και χωρίς πρωτότυπη σκέψη, αλλά εργάζεται δημιουργικά. Δεν μπορούμε βέβαια να περιμένουμε φωτεινές ιδέες από έναν Ταύρο, ούτε πρωτότυπες και ούτε νέες απόψεις πάνω σε παλιές ιδέες. Ο Ταύρος εργάζεται καλύτερα πάνω στη γραμμή που χαράζει ο ίδιος, αλλά η παραμικρή παρέκκλιση των πραγμάτων από τη γραμμή αυτή μπορεί να τον αναστατώσει. Η προσαρμοστικότητα που διαθέτει θα τον βοηθήσει να αποφεύγει τέτοιες αδικαιολόγητες αναστατώσεις.
Συναισθηματικές Σχέσεις:Ο φλογερός αστέρας του κινηματογράφου, που σφίγγει στην αγκαλιά του την αγαπημένη του και της ψιθυρίζει με πάθος "είσαι δική μου", ανήκει χωρίς αμφιβολία στο ζώδιο του Ταύρου και το πιθανότερο είναι ότι έχει την Αφροδίτη στον Ταύρο, πράγμα που αυξάνει το πάθος του. Η κατακτητική του τάση επεκτείνετε συχνά στη σύντροφό του. Είναι βέβαια και γοητευτικός και τρυφερός, ένας ερωτικός δεσμός μάλιστα κάνει να εκδηλωθεί με φαιδρό τρόπο ο συναισθηματικός, αλλά όλη του η ζωή περιστρέφεται γύρω από τα αποκτήματά του. Όταν και αν ανακαλύψει πως η φίλη του ή η γυναίκα του δεν ανήκει τόσο απόλυτα σ αυτόν όσο φαντάζεται, υποφέρει φοβερά, και, φυσικά, κάνει να υποφέρει κι εκείνη.

ΔΙΔΥΜΟΣ:
Πνεύμα - Τρόπος Σκέψης: Ο Δίδυμος ασχολείται με πολλές μαζί δραστηριότητες και μπορεί μάλιστα να έχει διάφορες παράλληλες απασχολήσεις σε όλη του τη ζωή. Θα πρέπει όμως να προσπαθήσει να διαλέξει έναν ή δύο τομείς όπου ν αφιερώσει τη ζωή του. Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος, αν το πνεύμα του Διδύμου δεν πάρει τη σωστή διαμόρφωση και κατεύθυνση, να στραφεί προς τη δολιότητα, την προσποίηση και την απάτη.
Συναισθηματικές Σχέσεις:Οι Δίδυμοι δεν είναι υπερβολικά αισθηματικοί. Μπορεί ωστόσο ο Δίδυμος να εκδηλώνεται ικανοποιητικά στον έρωτα, και τα ερωτικά γράμματά του να αξίζει να τα κρατάει κανείς. Η τάση του για φλερτ, μπορεί να τροφοδοτεί με ζωντάνια έναν ερωτικό δεσμό ή ακόμη και τον γάμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Πνεύμα - Τρόπος Σκέψης:Οι Καρκίνοι είναι φοβερά αγχώδεις τύποι. Τις αγωνίες τους τις μεταφέρουν στην τέχνη. Έχουν την τάση να κρατούν τις στεναχώριες τους κλεισμένες μέσα τους, αρνούμενοι να τις κουβεντιάσουν με τους φίλους τους.Η ένταση, που είναι το αποτέλεσμα αυτής της στάσης, αναστατώνει πολύ συχνά το ευαίσθητο πεπτικό τους σύστημα, ως το σημείο μερικές φορές να τους δημιουργεί έλκος. Η δύναμη της φαντασίας τους είναι σημαντική και, ενώ αυτό μπορεί να επιδεινώσει τη ροπή τους στο άγχος, τους χαρίζει ανακούφιση. Στα θετικά στοιχεία αυτού του ζωδίου συμπεριλαμβάνεται μια εξαίρετη μνήμη. Ο Καρκίνος θυμάται όχι μόνο τα πρώτα παιδικά του χρόνια, αλλά και γεγονότα, ιστορικές χρονολογίες, τα πάντα. Τον διακρίνει επίσης ισχυρή διαίσθηση και τα βασικά ένστικτά του είναι συνήθως υγιή. Έχει ωστόσο μια τάση να μη σκέφτεται ο ίδιο, με τη δική του κρίση, αλλά να αντιγράφει τις ιδέες των άλλων, που αργότερα τις παρουσιάζει σαν δικές του.
Συναισθηματικές Σχέσεις:Ο αισθησιασμός μπορεί να δίνει τον τόνο στην ερωτική ζωή του Καρκίνου. Στο σπίτι ωστόσο, η γυναίκα Καρκίνος μπορεί εύκολα να "βουλιάξει" στο νοικοκυριό, πράγμα που δεν την αφήνει να χαρεί τη ζωή, ακόμα κι αν έχει την ευκαιρία. Θα επικαλείται διαρκώς τις δουλειές του σπιτιού για ν αποφεύγει επισκέψεις, ενώ η πραγματική αιτία είναι η φυσική της επιφυλακτικότητα και δειλία. Ο άνδρας Καρκίνος ως σύζυγος είναι στοργικός και προστατευτικός. Αλλά τόσο αυτός, όσο και η γυναίκα Καρκίνος ως σύζυγος, πρέπει να φυλάγονται από τη δυστροπία τους.

ΛΕΩΝ:
Πνεύμα - Τρόπος Σκέψης:Οι αντιλήψεις που διαμορφώνει ένας Λέοντας στα νεανικά του χρόνια παραμένουν αμετάβλητες σε όλη του τη ζωή, δείχνει μια επικίνδυνη τάση προς την ξεροκεφαλιά. Μπορεί οι απόψεις του να είναι ξεπερασμένες για την εποχή του, αλλά μένει προσκολλημένος σ αυτές με πείσμα. Έχει πλατιά εποπτεία των πραγμάτων και είναι ικανός να συλλάβει με μια ματιά μια κατάσταση ή ένα πρόγραμμα στις γενικές γραμμές του, αλλά του διαφεύγουν μερικές φορές οι λεπτομέρειες. Έχει μεγαλόπνοες ιδέες και μερικές φορές μάλιστα υπερβολικός, αυτό όμως είναι αναπόσπαστο στοιχείο της προσωπικότητάς του. Δεν είναι ο τύπος που υποφέρει Από άγχος. Μετέχοντας συχνά με τη θέλησή του σε θεωρητικές συζητήσεις, αποδεικνύεται καλύτερα πληροφορημένος από όσο φαίνεται. Αν και σπάνια υποφέρει από κατάθλιψη, μπορεί να καταρρεύσει εντελώς όταν συμβεί να τον κυριέψει αυτή η κατάσταση. Έχει ωστόσο την ικανότητα να αντιδράσει και να κατορθώσει να συνέλθει γρήγορα. Η προσωπικότητά του τότε ξαναβρίσκει την ακτινοβολία της. Αν έχει καλλιτεχνική φλέβα, αντλεί εύκολα εμπνεύσεις από τις διάφορες καταστάσεις και ξέρει να δώσει μορφή στις ιδέες του. Η σκέψη του λειτουργεί κατά τρόπο μεθοδικό και δημιουργικό.
Συναισθηματικές Σχέσεις:Από παράδοση ο Λέων θεωρείται δύσκολος στον γάμο, προπαντός αν έχει τον Λέοντα Ωροσκόπο. Οι Λέοντες αυτοί λοιπόν πρέπει να προσέχουν όταν δημιουργούν έναν μόνιμα αισθηματικό δεσμό. Ένας Λέοντας έχει ανάγκη από ένα αγαπημένο πρόσωπο που να είναι άξιο να το λατρεύει και να το θαυμάζει. Οι Λέοντες είναι εξαιρετικά πιστοί και αφοσιωμένοι στις σχέσεις τους και εκδηλώνουν την αγάπη και την αφοσίωσή τους με τον πιο θετικό τρόπο. Οι γυναίκες Λέοντες, ως σύζυγοι, πρέπει να καταστείλουν την τάση τους να παίζουν τον ανδρικό ρόλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Πνεύμα - Τρόπος Σκέψης: Το πνεύμα ενός Παρθένου μπορεί να μη βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο, έστω και από την άποψη μόνο ότι του λείπει η πλατιά σκέψη και ο οραματισμός. Είναι όμως ικανότερος από κάθε άλλον ίσως στην αναλυτική αντίληψη και την τέλεια, ως τις λεπτομέρειες, αφομοίωση των πραγμάτων. Όταν έχει να κάνει μ ένα πρόβλημα, το ένστικτό του τον οδηγεί να το αναλύσει στα μέρη του, για να το κατανοήσει. Το να γνωρίζει το πώς, γιατί, πότε και που, έχει αποφασιστική σημασία για τη ζωή του και την ευτυχία του. Μπορεί επομένως να γίνει ένας καλός ερευνητής και τότε η ευφυία του και η λογική του κρίση λειτουργούν θαυμάσια, αλλά πρέπει να προσέχει να μην παραφορτώνει την εργασία του με λεπτομέρειες που θα του κρύβουν τον κύριο στόχο του. Η Παρθένος είναι ένα ζώδιο που σχετίζεται με τη στεναχώρια και το άγχος. Οι Παρθένοι υποφέρουν συχνά από αναστολές και απωθήσεις, που βγαίνουν στην επιφάνεια σαν τάση προς τη νευρικότητα ή την αδιάκοπη ψυχική διέγερση. Αυτό μπορεί να δημιουργεί σοβαρές περιοδικές εντάσεις, που με τη σειρά τους μπορεί να επιδράσουν στην υγεία, προκαλώντας εντερικές διαταραχές, δερματικές παθήσεις. Ο Παρθένος πρέπει να κάνει ότι μπορεί για ν αφήνει στη συναισθηματική πλευρά της προσωπικότητάς του διεξόδους και δυνατότητες να εκφράζεται θετικά.
Συναισθηματικές Σχέσεις:Ο συσχετισμός του ζωδίου της Παρθένου με την αγνότητα είναι τόσο ισχυρός και άμεσος, ώστε μπορεί να κάνει τις αισθηματικές σχέσεις ενός Παρθένου προβληματικές. Δεν του είναι εύκολο συνήθως να εκδηλωθεί στον έρωτα τόσο θερμά όσο θα ήθελε.

ΖΥΓΟΣ:
Πνεύμα - Τρόπος Σκέψης: Ένας από τους λόγους που κάνουν τον Ζυγό αναποφάσιστο συχνά, είναι επειδή βλέπει πάρα πολύ καθαρά όλες τις πλευρές των καταστάσεων και όλα τα προβλήματα, και γι αυτό του είναι δύσκολο ν αποφασίσει. Έχει ανεπτυγμένο το αίσθημα της δικαιοσύνης και κάνει ότι μπορεί για ν αποδοθεί το δίκαιο. Το ένστικτό του τον οδηγεί συνήθως σωστά και τον βοηθάει ν αποφασίσει υποδεικνύοντάς του έναν ξεχωριστό τρόπο ενέργειας. Ο Ζυγός πρέπει πάντα να προσπαθεί να σχηματίζει δική του γνώμη, αλλιώς θα παραπαίει ανάμεσα στις γνώμες των άλλων και ίσως καταλήξει να επιστρέψει σε κάποιον άλλο, με πιο ισχυρή προσωπικότητα ν αποφασίζει για τον ίδιο. Εύθυμοι και αισιόδοξοι από τη φύση τους, οι Ζυγοί δεν υποφέρουν τη μοναξιά και η αδυναμία τους για φυσιολογική αντίδραση σ αυτό μπορεί να κλονίσει το ακμαίο ηθικό τους. Αυτή η αποστροφή προς τη μοναξιά τους ωθεί προς την ένωση, όχι μόνο με την έννοια της συνεργασίας σε επιχείρηση ή του αισθηματικού δεσμού στην ιδιωτική τους ζωή, αλλά και συνεργασίας στο πνευματικό επίπεδο. Η πνευματική συγγένεια που μπορεί να βρουν σ ένα ορισμένο πρόσωπο (ή ίσως στο έργο ενός συγγραφέα ή καλλιτέχνη), έχει συχνά σαν αντιστάθμισμα την ίδια αντιπάθεια για ένα άλλο πρόσωπο. Έτσι, διατηρείτε η ιδέα της ισορροπίας που με επιτυχία εκφράζει το σύμβολο του ζωδίου, ο ζυγό, η ζυγαριά.
Συναισθηματικές Σχέσεις:Ερωτευμένοι με τον έρωτα. Αυτή η συνηθισμένη έκφραση δείχνει ακριβώς ένα από τα προβλήματα των Ζυγών. Βιάζονται τόσο να χαρούν τη ζωή, ώστε αρχίζουν έναν ερωτικό δεσμό χωρίς να το πολυσκεφτούν και χωρίς να είναι έτοιμοι γι αυτό. Ένας κακός ερωτικός σύντροφος πολύ εύκολα θα κατορθώσει να εκμεταλλευτεί αυτή την αδύνατη πλευρά του Ζυγού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Πνεύμα - Τρόπος Σκέψης:Αν και δεν λείπει στον Σκορπιό η δύναμη της ορθολογικής κρίσης, έχει μια ικανότητα για υπερβολική, υπεραισθητική αντίληψη κι ένα αναλυτικό πνεύμα, ικανό να εισχωρεί ως τις ρίζες κάθε προβλήματος που αντιμετωπίζει. Έχει επίσης πολύ ανεπτυγμένη τη διαίσθηση. Όταν κρίνει πως ένα πρόβλημα πρέπει να το χειριστεί μ έναν ορισμένο τρόπο, ποτέ σχεδόν δεν πέφτει έξω. Ο τρόπος που προσεγγίζει τα προβλήματα όμως δεν είναι εύκολο να προσδιοριστεί, όχι επειδή είναι δυσκολονόητα τα ίδια τα προβλήματα, αλλά επειδή δεν μπορεί κι ο ίδιος να κατανοήσει τις αντιδράσεις του απέναντί τους. Ενδιαφέρεται περισσότερο να αναλύσει και να εξηγήσει τις αντιδράσεις του παρά για το ίδιο πρόβλημα και, σε μερικές περιπτώσεις, εντελώς χωρίς λόγο, να καλλιεργεί μέσα του αισθήματα μνησικακίας και ζήλιας. Τελικά, τα κρυμμένα αυτά πάθη ξεσπούν, ίσως με τη μορφή ενός απροσδόκητου καυγά. Πρέπει να καταβάλλει προσπάθειες για να ελέγξει αυτή την τάση
Συναισθηματικές Σχέσεις:Ο ισχυρός συναισθηματισμός του Σκορπιού βρίσκει μια θετική διέξοδο στην ερωτική του ζωή. Και εδώ όμως μπορεί να υποφέρει από απροσδόκητες και ανεξήγητες εκρήξεις ζήλιας. Αγαπάει δυνατά, με πάθος, με φλόγα, και με διάρκεια. Αν η ερωτική του ζωή δεν είναι ικανοποιητική, του είναι εξαιρετικά δύσκολο να αναπληρώσει αυτό το κενό της ζωής του και της προσωπικότητάς του.

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Πνεύμα - Τρόπος Σκέψης:Ο Τοξότης μπορεί να παραβλέπει τις λεπτομέρειες, αλλά η αντίληψη του όλου ζητήματος, που τον διακρίνει, είναι αξιοθαύμαστη. Όταν μορφωθεί και πειθαρχήσει το πνεύμα του, είναι ικανός για πάρα πολλά. Βρίσκεται στο στοιχείο του όταν εξετάζει πολλά προβλήματα κάτω από το φως των νέων αντιλήψεων. Η πρόκληση που παρουσιάζει το κάθε πρόβλημα είναι μεγάλη χαρά για τον Τοξότη. Ανταποκρίνεται στην τάση του για εξερεύνηση, εξωθώντας τη σκέψη του ακόμα πιο πέρα, είτε προσπαθώντας να εξηγήσει την προέλευση ενός παράξενου ήχου κάπου κοντά του είτε αναζητώντας τον κώδικα κάποιας πανάρχαιης γλώσσας. Η πρόκληση είναι πάντα που τον συναρπάζει. Ο Τοξότης είναι κάθε άλλο παρά αγχώδης τύπος, η παράλογα υπερβολική αισιοδοξία του μάλιστα μπορεί να είναι επικίνδυνη γι αυτόν. Μπορεί, τέλος, να δείξει ηθικολογικές τάσεις, προπαντός σε περασμένη ηλικία, ξεχνώντας τι ήταν και τι έκανε ο ίδιος στα νιάτα του.
Συναισθηματικές Σχέσεις: Έχοντας ανάγκη από μια ερωτική ζωή γεμάτη ζωντάνια και πλούσια σε εμπειρίες, ο Τοξότης δεν ενδιαφέρεται μόνο για το κορμί της ερωτικής του συντρόφου, πρέπει να είναι και πνευματικά καλλιεργημένη. Δεν είναι εύκολο για έναν Τοξότη να αρκεσθεί σ έναν δεσμό, όπου θα είναι αναγκασμένος να ανέχεται μια χτυπητή διαφορά του πνευματικού επιπέδου. Θέλει, επίσης, να αισθάνεται ότι διατηρεί ένα μέρος της ελευθερίας του. Η ζήλια ή η κτητική συμπεριφορά της συντρόφου του γρήγορα καταστρέφει την αγάπη του και, αν αυτό συμβεί στον γάμο του, θα έχει αντίκτυπο και σε άλλους τομείς της ζωής τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:
Πνεύμα - Τρόπος Σκέψης:Το πνεύμα του Αιγόκερου είναι εξαιρετικά ορθολογιστικό και σοβαρό. Ο τρόπος σκέψης είναι εποικοδομητικός και δείχνει μεγάλη ικανότητα στο να προγραμματίζει λεπτομερειακά. Είναι ικανός να παραμερίσει το κάθε τι που δεν ανταποκρίνεται σ αυτό που ο ίδιος θεωρεί σωστό. Και, μια και κάνει κάποια κίνηση μπροστά, δεν γυρίζει πίσω. Ο χαρακτηρισμός "ψυχρός και υπολογιστής" είναι ίσως ο πιο κατάλληλος για να εκφράσει τη νοοτροπία του Αιγόκερω. Δεν έχει την ικανότητα ν αντιλαμβάνεται γρήγορα μια κατάσταση ή να την εξετάσει ουσιαστικά, βαδίζει τυφλά, ψηλαφητά. Όταν όμως καταλάβει ή μάθει καλά κάτι, δεν το ξεχνάει. Είναι αγχώδης τύπος και, από όλα τα ζώδια, έχει τη μεγαλύτερη ροπή προς την κατάθλιψη.
Συναισθηματικές Σχέσεις:Για έναν Αιγόκερο, οι ανθρώπινες σχέσεις μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολες και ιδιαίτερα οι στενές ερωτικές σχέσεις. Αυτό μπορεί να σημαίνει αδυναμία επικοινωνίας, που οφείλεται σε δειλία ή συστολή ή στο ότι θεωρεί τις οικονομικές του υποθέσεις σπουδαιότερες. Οπωσδήποτε, το αποτέλεσμα είναι ότι υποφέρει συχνά από μοναξιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Πνεύμα - Τρόπος Σκέψης:Ο Υδροχόος αδιαφορεί για το τι σκέφτονται οι άλλοι και ούτε ενδιαφέρεται να σχηματίσει γνώμη για τη συμπεριφορά τους. Δεν του λείπει βέβαια η φαντασία, η σκέψη συχνά προπορεύεται από την εποχή του και είναι ολοκάθαρη, ορθολογική και διορατική. Το πιθανότερα είναι ότι έχει επίσης ένα πλατύ πνεύμα, αν και μερικές φορές αυτό ζημιώνεται με την επίδειξη αδιαφορίας. Αδιαφορώντας για το πώς σκέφτονται οι άλλοι, ο Υδροχόος δεν αφήνει να επικρατήσουν οι απόψεις τους. Το πνεύμα του είναι επιστημονικά διαμορφωμένο, προσεγγίζει τα προβλήματα με αναλυτικό τρόπο. Μπορεί όμως να μην είναι επιστήμονας, μ όλο που πολλοί Υδροχόοι είναι.
Συναισθηματικές Σχέσεις:Ο υδροχόος, όταν είναι παντρεμένος, έχει ανάγκη να διατηρεί ένα μέρος της ανεξαρτησίας του, ακόμα κι αν υπάρχουν μικρά παιδιά στην οικογένεια. Αυτό επιβάλλει μεγάλο βαθμό κατανοήσεως και ανοχής από τον (ή την) σύζυγο, επειδή δεν είναι συνετό να δοθεί σ ένα Υδροχόο η εντύπωση ότι έχει πιαστεί σε παγίδα. Γενικά, αυτό δεν κάνει εύκολη την οικογενειακή ζωή και είναι ίσως αλήθεια ότι οι Υδροχόοι αισθάνονται καλύτερα όταν ζουν μόνοι και είναι ελεύθεροι. Ένας καλός γάμος όμως με Υδροχόο είναι εξαιρετικά σταθερός, ο Υδροχόος είναι πολύ πιστός και αφοσιωμένος σύζυγος, αν και ο αδιάφορος χαρακτήρας του γίνεται αφορμή φιλονικιών.

ΙΧΘΥΣ:
Πνεύμα - Τρόπος Σκέψης: Όταν ο Ιχθύς διατυπώνει τις ιδέες του ή τις αποφάσεις του σε μια άρτια μορφή, με λογική και συνέπεια, ίσως κι ο ίδιος δεν ξέρει πως μπόρεσε να τις βάλει σε τέτοια τάξη. Δεν του λείπουν βέβαια οι ιδέες, αλλά το να τις διατυπώσει τόσο καθαρά είναι γι αυτόν μεγάλο πρόβλημα. Πολλές από τις ιδέες του είναι στην πραγματικότητα ανεδαφικές και θα πρέπει κάποιος να του πει αυτό με τρόπο. "Α!" θα πει αυτός τότε ατάραχος, "δεν το είχα σκεφτεί αυτό! Ναι, έχεις δίκιο!". Ο Ιχθύς έχει ανάγκη να θαυμάζει έναν ήρωα. Αν είναι καλλιτέχνης, θα διαλέξει σαν αντικείμενο του θαυμασμού του έναν άλλο καλλιτέχνη, που είναι πραγματικά μεγάλος. Είναι δεκτικός στη θρησκεία περισσότερο από όσους έχουν άλλα ζώδια επικρατέστερα στο ωροσκόπιό τους. Ωστόσο, θρησκεία του μπορεί να είναι η ίδια η εργασία του. Έχει ανάγκη από μια πηγή εμπνεύσεως, που είναι ο θεός του, ίσως να είναι το αγαπημένο του πρόσωπο.
Συναισθηματικές Σχέσεις:Ο Ιχθύς πρέπει να είναι προσεκτικός στις συναισθηματικές του σχέσεις। Μπορεί εύκολα να ενθουσιαστεί και ν ανακαλύψει, όταν θα είναι πολύ αργά, ότι οι θαυμαστές αρετές που έβλεπε στο αγαπημένο πρόσωπο δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα. Του είναι φοβερά δύσκολο ν αντιμετωπίσει τις πρακτικές πλευρές του γάμου. Ως εραστής είναι υπέροχος, με κάποια κλίση μάλιστα στον ρομαντισμό. Αν το ζώδιο Ιχθύων είναι ο Ωροσκόπος του, θα τον διακρίνει μια εκπληκτική έντονη κριτική στάση απέναντι στη σύζυγο ή την ερωμένη, πράγμα που μπορεί να κάνει πιο θετική τη "νεφελώδη", ανεδαφική συμπεριφορά του.
Πηγή:http://24greeknews.blogspot.com/

Leave a Reply