Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Τα νέα της Ελεονόρας

«Μετά από δέκα επιτυχημένα χρόνια στο τιμόνι της εκπομπής “Super Star”, η Χριστίνα Λαμπίρη από τη νέα σεζόν θα παρουσιάζει τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του σταθμού, δύο Σαββατοκύριακα το μήνα. Παράλληλα, η εποικοδομητική συνεργασία της με το κανάλι διευρύνεται, καθώς αναλαμβάνει τη θέση της creative advisor στη Διεύθυνση Ενημερωτικών Εκπομπών». Με αυτά τα λόγια δόθηκε τέλος από το γραφείο τύπου του Star στις φημολογίες για οριστική αποχώρηση της Χριστίνας Λαμπίρη από το σταθμό, και φυσικά ένα τόσο μεγάλο γεγονός δεν θα μπορούσε να παραμείνει ασχολίαστο από την πρώτη ραδιοφωνική εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Η παρουσιάστρια μίλησε τόσο για τη νέα μεσημεριανή εκπομπή του σταθμού όσο και για τις φήμες που ήθελαν τη Χριστίνα Λαμπίρη να συμμετέχει στο «Dancing on ice». «Νομίζω ότι δεν το δέχτηκε, αλλά το σκεφτόταν. Θέλω να της πω “μπράβο”, γιατί μου αρέσει που είναι τολμηρή» σχολίασε η Ελεονώρα για την έτερη παρουσιάστρια και την ενδεχόμενη συμμετοχή της στο χορευτικό σόου στον πάγο. Φυσικά, εκφράζοντας και την προσωπική της άποψη, σχολίασε ότι δεν ξέρει κατά πόσον θα ήταν και εφικτή η συμμετοχή της Χριστίνας Λαμπίρη στο σόου, από τη στιγμή που θα προβάλλεται Κυριακή, που η παρουσιάστρια θα έχει το δελτίο ειδήσεων.

Η Ελεονώρα, όμως, μίλησε και για τον ερχομό της Νικολέτας Ράλλη στο κανάλι, αναφέροντας πως ακόμα δεν έχει τύχει να συναντηθούν στο σταθμό, όμως τη γνωρίζει από παλιά και θεωρεί πως έχει όλα τα προσόντα για να φέρει εις πέρας τη νέα της αποστολή.
Τέλος, η κοκκινομάλλα πλέον παρουσιάστρια σχολίασε το νέο της look και ανακοίνωσε πως στο πάνελ της εκπομπής της δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, ενώ θα επιστρέψει στην παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων στις 25 Σεπτεμβρίου.

Leave a Reply