Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Δες εαν σε κερατώνει

Ναι, θέλεις να ξέρεις! Αν ο σύντροφός σου ξενοκοιτάζει ή –ακόμα χειρότερα- διατηρεί παράλληλη σχέση, σοβαρή ή επιφανειακή, θέλεις να το μάθεις πρώτη και όχι τελευταία. Τα σημάδια είναι συνήθως τα ίδια σε όλους κι αν οι ενδείξεις είναι πολλές τότε… λείπουν μόνο οι αποδείξεις για να του μαζέψεις τα μπογαλάκια του σε μια ωραιότατη βαλίτσα και να τον στείλεις πίσω στη μαμά του. Γιατί ναι, τον αγαπάς, ναι είναι ο άνθρωπός σου αλλά… η απιστία δείχνει ότι προφανώς αυτός δεν έχει την ίδια άποψη για σένα. Ψάξε λοιπόν τα παρακάτω σημάδια και κάνε ό,τι καταλαβαίνεις. Πρόσεξε όμως, οι ενδείξεις δεν είναι αποδείξεις και καλό θα είναι να «δέσεις» την υπόθεση πριν τον στήσεις τον τοίχο του εκτελεστικού αποσπάσματος.

Αλλαγή εμφάνισης
Ο φανατικός οπαδός του καναπέ, ο άσσος στο τάβλι αρχίζει να παραπονιέται για την τόσο σέξι κοιλίτσα του (που την απέκτησε με κατανάλωση αξιόλογων ποσοτήτων μπύρας στο προηγούμενο πρωτάθλημα) και γράφεται ξαφνικά στο γυμναστήριο. Το επόμενο βήμα είναι η πλήρης ανανέωση της γκαρνταρόμπας του με ό,τι πιο trendy κυκλοφορεί και η επίσκεψη στον κομμωτή του για το πιο μοντέρνο κούρεμα. Η επένδυση σε ακριβές κολώνιες, aftershave και άλλα ανδρικά καλλυντικά θα πρέπει να σε κάνουν να ξύνεις με νόημα το κεφάλι σου.

Λάθος όνομα
Μια «Μαρία» που δεν την ξέρεις αρχίζει να εμφανίζεται όλο και πιο συχνά στις συζητήσεις του. Είναι μια καινούργια συνάδελφος στη δουλειά; Η γυμνάστρια στο γυμναστήριο; Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι την γνώρισε εκεί που εσύ δεν πηγαίνεις. Υποσυνείδητα το κάνει επίτηδες για να σου «ρίξει στάχτη στα μάτια» ότι στα λέει όλα κτλ. Μην μασάς… Ψάξε διακριτικά το τι και το πώς.

Τα δικά μου, δικά μου
Ξαφνικά γίνεται υπερπροστατευτικός με τα πράγματά του και ειδικά με το κινητό του. Εκεί που το παρατούσε όπου έβρισκε τώρα το παίρνει μαζί του ακόμα και στην τουαλέτα. Το laptop του αποκτά ξαφνικά 16ψήφιο password και το ιστορικό από τον browser είναι μονίμως κενό και μόλις πλησιάζεις -ώ τι σύμπτωση- μόλις τελείωνε ό,τι έκανε και το κλείνει ξαφνικά.
Για κάνε μια έρευνα… Ίσως ο καλός σου επικοινωνεί και ανταλλάσσει γλυκανάλατα μηνυματάκια ακόμα και μπροστά στα μάτια σου.

Όρεξη για σεξ
Ο μύθος ότι όταν είναι άπιστος δεν κάνει σεξ μαζί σου έχει γκρεμιστεί από καιρό. Αντιθέτως, η αυτοπεποίθησή του έχει ανέβει και μαζί μ’ αυτήν και η λίμπιντο. Αν σου ζητάει σεξ συχνότερα από άλλοτε μην επαναπαυτείς και θεωρήσεις ότι η σχέση σας ξαναγεννιέται. Μπορεί να συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Τα μάτια προδίδουν
Όταν τον ρωτάς με πραγματικό ενδιαφέρον τι έχει αλλάξει τώρα τελευταία στη δουλειά και γιατί δουλεύει περισσότερες ώρες, μήπως αποφεύγει να σε κοιτάξει στα μάτια όταν απαντά; Μήπως παίρνει εκείνο του γλυκούλι ύφος του κουταβιού όταν τον "ανακρίνεις"; Τα μάτια είναι πολύ δύσκολο να τα ελέγξεις και αν τα μηνύματα που παίρνεις απ’ τα μάτια του είναι ανησυχητικά, μάλλον ήρθε η ώρα για βαθύτερη έρευνα…

Κρυφοί λογαριασμοί
Αν η ανάλυση της πιστωτικής του και ο λογαριασμός του κινητού του εξαφανίζονται από το γραμματοκιβώτιο τότε τα πράγματα είναι αρκετά ύποπτα. Ειδικά αν στο παρελθόν όλα αυτά ήταν σε κοινή θέα και μαζί βάζατε κάτω τους λογαριασμούς για να αποφασίσετε που θα κάνετε περικοπές.

Τα δωράκια
Αυτός που ξεχνούσε μέχρι και τα γενέθλιά σου σε ξαφνιάζει με δωράκια-έκπληξη; Μάλλον προσπαθεί να εξαγοράσει τις ενοχές του. Είναι γνωστό ότι οι άντρες αισθάνονται να τους βαραίνουν λιγότερες ενοχές εξαγοράζοντας την συνείδησή τους με δώρα προς την απατημένη σύντροφο. Μην μασάς!

Θέση άμυνας
Η γλώσσα του σώματος είναι ακριβώς όπως τα μάτια, λέει πολλά! Η κλασική αμυντική στάση είναι αυτή με τα χέρια σταυρωμένα μπροστά στο σώμα στο ύψος του στήθους.
Άλλες «ένοχες» χειρονομίες είναι το να κρύβει το στόμα του την ώρα που απαντά ψέματα ή να πειράζει την μύτη του βάζοντας το χέρι του μπροστά στο πρόσωπό του.
Αν αυτές οι χειρονομίες γίνονται όλο και συχνότερα, μάλλον κάτι δεν πάει καλά.

Εργασιομανία
Παρόλο που η πολυπόθητη προαγωγή είναι ακόμα πολύ μακριά ο καλός σου αρχίζει να δουλεύει ολόκληρα μερόνυχτα;
Ακόμα χειρότερα… στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου υπάρχει ένα μικρό σακ βουαγιάζ με καθαρό πουκάμισο και τα ξυριστικά του σε περίπτωση που τελικά γίνει αυτό το έκτακτο meeting που τόσο καιρό περιμένει;
Είναι πολύ πιθανό η μεγάλη αλλαγή να μην είναι στην δουλειά αλλά στην «δουλειά».

Για «Δυνατούς Λύτες»
Αν πρόκειται για βετεράνο της απιστίας είναι πολύ πιθανό να μην λάβεις κανένα από τα παραπάνω «μηνύματα».

Μην απελπίζεσαι όμως. Ακόμα και οι πιο έμπειροι άπιστοι δεν μπορούν να κρυφτούν 100%. Η ξαφνική νευρικότητα των κινήσεων και το να αποκτήσει ξαφνικά κάποιο τικ όπως το να στριφογυρίζει την βέρα με τα δάχτυλά του, να χτυπάει ρυθμικά το πέλμα του ή να τρέμει το γόνατό του είναι σημάδια που μπορεί να προδώσουν ακόμα και τον πιο «περπατημένο».

Leave a Reply