Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Ανατρεπτικές αλλαγές στα μαλλιά


Το καλοκαιράκι και η εποχή της ανεμελιάς και για τα μαλλάκια σου έχει πλέον περάσει ανεπιστρεπτί και τώρα νέες τάσεις έρχονται να σε συγκλονίσουν εν όψει φθινοπώρου. Ξέχασε τις μπούκλες παραλίες, τις περίτεχνες κοτσίδες που μυρίζουν καλοκαίρι και ετοιμάσου για σημαντικές αλλαγές στα μαλλάκια σου! Υγιή, πλούσια, αστραφτερά, με χωρίστρα στη μέση και ανέμελα μαλλάκια σχεδόν σαν πολύ πρόχειρα επιμελημένα, σε εντυπωσιακά σχήματα και φόρμες, είναι λίγες μόνο από τις τάσεις της σεζόν στα στιλ των μαλλιών. Παρακάτω θα βρεις όλες τις νέες ανατρεπτικές τάσεις που θα σε συγκλονίσουν και …τα κεφάλια μέσα!

Το ίσιο το σέξι το μαλλάκι σου: το ίσιο ήταν, είναι και θα είναι πάντα μέσα στη μόδα αφού δεν πρόκειται για ένα εφήμερο τρεντ αλλά για μια διαχρονική αξία στα μαλλάκια σου. Έτσι και τη νέα συναρπαστική σεζόν θα το δεις παντού, είτε ίσια και ελεύθερα να πέφτουν στους ώμους σε αυστηρή γραμμή είτε ως την τέλεια βάση για την γυαλισμένη αλογοουρά που εξακολουθεί να μας συγκλονίζει και τη νέα σεζόν!
Η χαλαρή, τυχαία χωρίστρα στη μέση σε βάζει στην καρδιά της μόδας τη νέα σεζόν!
Η χαλαρή, τυχαία χωρίστρα στη μέση σε βάζει στην καρδιά της μόδας τη νέα σεζόν!

Πού το είδαμε: στο σόου της Blumarine είδαμε το ίσιο γυαλιστερό και μακρύ μαλλάκι σε όλο του το μεγαλείο ενώ οι αλογοουρές σαν στιλ κυριάρχησαν στη Nicole Farhi, τον Marc Jacobs και στον οίκο Burberry και οι σπορ αλογοουρές στον Jaeger.

Χαλαρή και φυσική χωρίστρα: η φυσική χωρίστρα στη μέση (πράγμα που σημαίνει ότι απλά αφήνεις τα μαλλάκια σου να πέσουν και επιλέγεις όποια μεριά σου φαίνεται ότι στρώνουν καλύτερα) είναι in. Η ανέμελη χωρίστρα στη μέση σε συνδυασμό με την χαλαρή αλογοουρά είναι ένα ακόμη τρεντ που θα σε μαγέψει τη νέα σεζόν!

Πού το είδαμε: η τυχαία χωρίστρα στη μέση κυριάρχησε στον οίκο D&G ενώ το υπόλοιπο τέλειο μαλλάκι έπεφτε χαλαρά στους ώμους ενώ στον Balmain οι χαλαρές αλογοουρές με τη χωρίστρα στη μέση έκοψαν την ανάσα.
Χαλαρός κότσος που είναι έτοιμος να χαλάσει και είσαι απόλυτα in!
Χαλαρός κότσος που είναι έτοιμος να χαλάσει και είσαι απόλυτα in!
Περίεργα σχήματα και εκκεντρικές φόρμες έχουν τώρα τα μαλλάκια σου!
Περίεργα σχήματα και εκκεντρικές φόρμες έχουν τώρα τα μαλλάκια σου!

Πρόχειρα μαλλάκια σε όλο τους το μεγαλείο: γενικά η τάση φέτος στα μαλλάκια σου είναι όσο πιο χαλαρή γίνεται και όλοι οι μεγάλοι οίκου λάνσαραν το “πολύ busy and important” στιλ, έτσι απλά για να δείξεις ότι είσαι τόσο busy είσαι που δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς με τα μαλλιά σου. Το πρόχειρο πιάσιμο με κάποιες τούφες να πέφτουν στο πρόσωπο σου, οι χαλαρές κοτσίδες σε συνδυασμό με τις κοτσίδες στο πλάι δίνουν έναν πιο χαλαρό χαρακτήρα στο στιλ των μαλλιών σου ενώ ακόμη και ο κότσος είναι τόσο χαλαρός που δείχνει έτοιμος να "πέσει".

Πού το είδαμε: στον Narciso Rodriguez, αλλά και στους οίκους DKNY, Marc Jacobs και Vera Wang ενώ το νεανικό λουκ στον Moschino Cheap& Chic σημαίνει ελαφρύ χτένισμα προς το πίσω μέρος του κεφαλιού, προς την κορυφή του κεφαλιού ενώ οι DSquared2 λένε ναι στο χαλαρό στιλ μαλλιών και σε βάζουν να αναδείξεις την πιο χαλαρή σου πλευρά.

Αντρικά, αντρικά γίναν όλα αντρικά και punk: το androgynous λουκ στα μαλλιά δηλαδή η χωρίστρα στη μέση και τα λεία σαν γυαλί μαλλιά έρχονται φέτος στο προσκήνιο και καταλήγουν σε ίσια γυαλισμένη αλογοουρά. Η punk, εκκεντρική, εξωγήινη τάση γενικά περιλαμβάνει μαύρες ή ξανθές ασύμμετρες φράντζες μέχρι σε στιλ catwoman αυτιά αλλά και γενικά τούφες σε έντονα χρώματα δίνουν gothic αέρα στο λουκ σου!

Πού το είδαμε: στο σόου του Tierry Mugler είδαμε από γυαλιστερά μαλλάκια με ασύμμετρες φράντζες μέχρι το punk look με αυτιά!

Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και δημιούργησε εντυπωσιακά και εκκεντρικά λουκ με τις ευλογίες των νέων τρεντ μαλλιών!

Leave a Reply