Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Πόση ώρα κάνετε σεξ;

1207047334_20.jpgΠόση ώρα διαρκεί το sex;
Πως ορίζεται το «λίγο» και το «πολύ» σε μια σεξουαλική επαφή; Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ικανοποιηθείς εσύ, αλλά και η σύντροφός σου; Από επτά μέχρι δεκατρία λεπτά, είναι η απάντηση, συν τα προκαταρτικά.

Η μελέτη έγινε από Αμερικανούς και Καναδούς σεξολόγους, οι οποίοι αποκάλυψαν ότι τα δύο λεπτά είναι πολύ λίγα, τα τρία με επτά λεπτά επαρκή ενώ, τα τριάντα παραείναι πολλά. Μια σεξουαλική πράξη που η διάρκειά της κυμαίνεται γύρω από τα δεκατρία λεπτά είναι επιθυμητή και αρεστή και από τα δύο φύλα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να προγραμματίζει κανείς την όρεξή του για σεξουαλική επαφή.

Η έρευνα έγινε για να καταρριφθεί ο μύθος του «μαραθώνιου sex» που προβάλλεται από τον κινηματογράφο και την τηλεόραση και να αποφεύγονται οι σεξουαλικές απογοητεύσεις, αφού τα κριτήρια απέχουν πολύ από την έννοια του ρεαλισμού. Η διάρκεια της πράξης είναι μεταβλητή και ορίζεται από το ζευγάρι. Τέλος.

Βέβαια, οι προτιμήσεις γύρω από τη σεξουαλική επαφή διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Ειδικά οι γυναίκες μπορεί να θεωρούν ότι τα επτά λεπτά δεν είναι επαρκή για να απολαύσουν την επαφή, ενώ κάποιες άλλες να είναι ικανοποιημένες με το χρόνο αυτό. Αυτό συμβαίνει γιατί οι γυναίκες είναι πιο περίπλοκες και τα σεξουαλικά τους γούστα διαφέρουν πολύ. Άλλες θέλουν το γρήγορο και αυθόρμητο sex και άλλες την παρατεταμένη επαφή.

Παρόλα αυτά, οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι όπως και να ‘χει περισσότερη σημασία πρέπει να επικεντρωνόμαστε στην ποιότητα της σεξουαλικής πράξης.


Διαβάστε περισσότερα:
http://24greeknews.blogspot.com/

Leave a Reply