Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Είναι ασφαλές το σολάριουμ;;

"Τα πόδια μου είναι ακόμη πολύ λευκά για να φορέσω το hot pant μου!". 
"Θέλω να είμαι μαυρισμένη πριν βάλω το μπικίνι μου".

"Θέλω να κάνω solarium αλλά, αλήθεια, πόσο ασφαλές είναι;" Αυτές είναι μερικές από τις σκέψεις που κάνουμε οι περισσότερες από εμάς αυτή την περίοδο. Και ας μην γελιόμαστε: το μαύρισμα μας κάνει σίγουρα να δείχνουμε πιο sexy, μας δίνει αυτοπεποίθηση και καμουφλάρει περίτεχνα κάθε μας ατέλεια (ναι, ακόμη και τις ραγάδες ή την κυτταρίτιδα!). Είναι, όμως, το solarium ασφαλής λύση; 
Τα solarium είναι συσκευές που εκπέμπουν φως κυρίως στο φάσμα της UVA ακτινοβολίας, διεγείροντας τα μελανοκύτταρα στην παραγωγή μελανίνης. Έτσι, επιτυγχάνουν το μαύρισμα της επιδερμίδας, χωρίς να προκαλούν έγκαυμα ή εμφανείς ερεθισμούς. Ωστόσο, είναι πλέον γνωστό πως αυτό ακριβώς το φάσμα της υπεριώδους ακτινοβολίας προκαλεί τη φωτογήρανση και συμβάλλει στην ανάπτυξη καρκίνων του δέρματος. Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, η χρήση solarium από νεαρά ηλικία αυξάνει τον κίνδυνο μελανώματος κατά 75%. Συνεπώς κάθε άλλο παρά ασφαλές θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.
Για να αποκτήσεις το τέλειο μαύρισμα που θες, εφοδιάσου με self tan ή κρέμες για σταδιακό μαύρισμα και δες θεαματικό αποτέλεσμα, χωρίς κινδύνους, χωρίς χρόνο, χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα! 
 

Leave a Reply