Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Sexy Πρωτομαγιά

Δειλά δειλά μπήκαμε στο Μάιο που είναι εκ φύσεως μήνας ερωτικός και φυσικά μήνας ζευγαρώματος.
Και επειδή η πεταλουδίτσα ζευγαρώνει με τον πεταλουδίτσο και η λιονταρίνα και η ζουζουνίτσα το ίδιο, μήπως να ζευγαρώσεις κι εσύ με τον καλό σου; Και τι καλύτερο από τον έρωτα εκτός σπιτιού και μάλιστα τώρα που το κρύο φεύγει. Δοκίμασε μία από τις 5 προτάσεις μας και δες πεταλουδίτσες από την απόλαυση.


1. Με τον ήλιο και το κύμα να χαϊδεύει το κορμί σου: η θερμοκρασία αναβαίνει σιγά σιγά και τι καλύτερο από το να δοκιμάσετε να κάνετε και το πρώτο σας μπάνιο μαζί στη θάλασσα. Αν το νερό είναι παγωμένο ακόμα, στρώσε διπλή ψάθα και πετσέτα σε κάποια απόμερη παραλία και επιδοθείτε σε καυτό σεξ υπό τις ακτίνες του καυτού ήλιου. Λίγο το αντηλιακό λάδι που γλιστρά, λίγο τα κορμιά που είναι ντυμένα μόνο με τα απαραίτητα, θα κάνουν την ερωτική επιθυμία να φουντώσει.
Αυτό θα πει πρώτο μπάνιο στη θάλασσα.Αγαπημένη στάση: στο πλάι για να νιώθει το κορμί σου να γλιστρά πάνω στο δικό του και τη μυρωδιά από την καρύδα να τον μεταφέρει σε τόπους μαγικούς κι ονειρεμένους. Απαραίτητο κρίνεται το λάδι με άρωμα καρύδας όπως καταλαβαίνεις.


2. Παιχνιδάκια στη θάλασσα: αν δεν παραμείνετε έξω από το νερό, μαζί με το μπανάκι στη θάλασσα και με την μυρωδιά του αλατιού να σε ξετρελαίνει, τολμήστε να κάνετε έρωτα μέσα στο νερό.
Αγαπημένη στάση: φτάστε μέχρι το σημείο που εκείνος θα πατάει αλλά και που θα είναι αρκετά βαθιά ώστε να αποφύγετε τα αδιάκριτα βλέμματα, και αφού τον αγκαλιάσεις και τυλίξεις τα πόδια σου γύρω από τη μέση του, εκείνος θα διεισδύσει σιγά σιγά. Το νερό δεν θα σου επιτρέψει να λιπανθείς αρκετά αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να έρθεις σε οργασμό με τις κατάλληλες κινήσεις από μέρους του. Προσοχή στα ατυχήματα (σφήνωμα, τσούχτρες και αχινούς).


3. Στην εξοχή: ο φρέσκος καθαρός αέρα, και η ανθισμένη πλάση δεν θα σας ανοίξει την όρεξη για ένα ωραίο πικνίκ και μόνο, αλλά και για λίγο αγνό σεξ. Αυτή η αίσθηση της ελευθερίας θα ανεβάσει τη λίμπιντο και των δύο που θα αισθανθείτε σαν του Πρωτόπλαστους.
Αγαπημένη στάση: αφού φτιάξετε στεφάνι και μαζέψετε χαμομήλι, βρες ένα σκιερό δέντρο και στρώσε μια κουβερτούλα ( εννοείται πως πρέπει να έχεις φροντίσει να έχεις μαζί σου κουβέρτα και όλα τα απαραίτητα (ένα μπουκάλι κρασί, μερικά ορεκτικά, και άλλη μια αλλαξιά ρούχα σε περίπτωση που λερωθείς ενώ κυλιέστε στη φύση). Προτίμησε τη στάση γυναίκα από πάνω, για να ελέγχεις την περιοχή για αδιάκριτα βλέμματα αλλά και να του προσφέρεις την καλύτερη θέα του κόσμου : εσένα σε όλο σου το μεγαλείο με φόντο το ανθισμένο λιβάδι.


4. Σεξ στο σημείο που πάντα ονειρευόσουν: σκέψου ποιό σημείο του κόσμου, της χώρας ή της γειτονιάς σου είναι αυτό που θέλεις να κάνεις έρωτα πιο πολύ. Άλλοι επιθυμούν να κάνουν έρωτα με θέα τον Πύργο του Άιφελ, κάποιοι σε ένα ακριβό ξενοδοχείο του Λας Βέγκας (μεθυσμένοι και μετά από έναν φαστ φουντ γάμο). Εσύ βρες ποιά είναι η δικιά σου φαντασίωση και πραγματοποίησε την. Θες να είναι το ηλιοβασίλεμα της Οίας στη Σαντορίνη; Θες να είναι μέσα στο αυτοκίνητό του με το κεφάλι σου να βγαίνει από την ηλιοροφή ενώ φωνάζεις δυνατά Ναι Ναι; Μην διστάσεις να το κάνεις σήμερα κιόλας.Αγαπημένη στάση: στο αυτοκίνητο βολεύει η γυναίκα καβαλάρισσα, ενώ στο δωμάτιο κάποιου ξενοδοχείου μπορείς να εφαρμόσεις ποικιλία στάσεων και καταστάσεων.

Leave a Reply