Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Η νέα E-Class Cabriolet

Εντυπωσιακή σε όψη και δυνατότητες η νέα E-Class Cabriolet, που έκανε την επίσημη πρεμιέρα της στο Αμπού Ντάμπι, αποτελεί τον διάδοχο της ανοιχτής CLK.
Το νέο «αστέρι» στη γκάμα της γερμανικής εταιρείας, χρησιμοποιεί τελικά υφασμάτινη αναδιπλούμενη οροφή, αν και υπήρχαν φήμες περί του αντιθέτου, γυρνώντας έτσι την πλάτη στις μεταλλικές κατασκευές αυτού του τύπου. Ωστόσο, έχει γίνει τόσο καλή δουλειά στην εφαρμογή της «μαλακής» οροφής, ώστε ακόμη και σε «απαγορευτικές» ταχύτητες να διασφαλίζεται η ησυχία στο πολυτελές και πλούσιο από εξοπλισμό εσωτερικό.

Το άνοιγμα της οροφής απαιτεί μόνο είκοσι δευτερόλεπτα, με μοναδικό τίμημα τα 90 λίτρα που αφαιρούνται από την χωρητικότητα (390) του χώρου αποσκευών. Στα υπόλοιπα σημαντικά σημειώνουμε το σύστημα AirCap. Με το πάτημα ενός κουμπιού ένα προστατευτικό ανασηκώνεται από το παρμπρίζ σε απόσταση έξι εκατοστών, αλλάζοντας ουσιαστικά τη ροή του αέρα αλλά και την κατεύθυνσή του κι εξαφανίζοντας τους στροβιλισμούς στο χώρο των επιβατών. Η Ε-Class Cabriolet μοιράζεται τους κινητήρες (από 1.800 κυβ. εκ., 184 ίπποι), τα μηχανικά μέρη και τις εξωτερικές διαστάσεις με την Ε-Class Coupe. Οι πωλήσεις της θα ξεκινήσουν στην Ευρώπη αμέσως μετά τις γιορτές, στις 11 Ιανουαρίου


Leave a Reply