Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Γυναίκες πάρτε πρωτοβουλίες


Προσέγγισέ τον στο μπαρ: αυτός κι αν είναι άθλος του Ηρακλή! Να προσεγγίσεις έναν άντρα επιτυχημένα σε μια βραδινή σου έξοδο.
Φυσικά, το ζητούμενο δεν είναι να ξεροσταλιάσεις όλο το βράδυ και τελικά να περιμένεις να κάνει εκείνος την κίνηση. Δεν θα την κάνει!
Φυσικά, το βασικό είναι να ξεκινήσεις τη βραδιά σου με αυτοπεποίθηση. Ντύσου και στολίσου χωρίς να τα βγάλεις όλα στη φόρα αλλά να νιώθεις άνετα και να δείχνεις σέξι.Κι εδώ, το χαμόγελο παίζει σπουδαίο ρόλο γιατί άμα σε τσεκάρει και δει πως είσαι μέσα στη μαύρη κατάθλιψη, δεν θα τον ρίξεις. Φόρεσε το καλύτερό σου χαμόγελο αλλά μην είσαι όλη την ώρα χαχαχα. Είπαμε να δείχνεις χαρούμενη, ουχί χαζοχαρούμενη.
Ταυτόχρονα, πρόσεξε τη σύσταση της παρέας σου. Αν βγείτε δέκα κοπέλες μαζί, ποιός χριστιανός να σε πλησιάσει; Αρκεί να έχεις στο πλευρό σου αυτό που οι Αμερικάνοι αποκαλούν wingman, το κολλητάρι σου (γυναίκα ή άντρα) που θα αναλάβει να σε προωθήσει.
Προσπάθησε να βρεθείς όρθια στο μπαρ και όχι σε κάποιο τραπεζάκι, γιατί θα κρυφτεί η κορμοστασιά σου και θα χαθείς στο πλήθος.Αφού τσεκάρεις το αγόρι που σου αρέσει και αφού γίνει το απαραίτητο οπτικό αλληλοκάρφωμα, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ανοίξετε κουβέντα. Αν κάθεται κι αυτός στο μπαρ, μπορείς να φτάσεις μέχρι το μέρος του για να ζητήσεις από εκεί ένα ποτό στο μπάρμαν.
Μπορείς φυσικά να:
α) ζητήσεις αναπτήρα αν καπνίζεις
β) απλά να του πεις πως από μακρυά νόμιζες πως ήταν κάποιος γνωστός σου.
γ) να τον ρωτήσεις αν είστε φίλοι στο FACEBOOK. Με τόσα accept που κάνει καθημερινά, δεν θα καταλάβει το ψέμα.
Οι πιο τολμηρές μπορούν να γράψουν σε ένα χαρτί τον αριθμό του τηλεφώνου τους (ή ένα mail- όχι της δουλειάς) ενώ αν το λέει η καρδούλα σου, κέρασε τον ένα ποτό. Θα πεις, εγώ να τον κεράσω; Ε, τη σήμερον ημέρα, αυτός είναι ο τρόπος για να του δείξεις ότι ναι, τον θες.Αν πάλι δεν θες να μπεις στη διαδικασία, να κάνεις μόνη σου την πρώτη προσέγγιση, στείλε τη wingwoman σου να κάνει το κονέ. Και χυλόπιτα να φάει, δεν θα την ενδιαφέρει αφού η ενδιαφερόμενη ουσιαστικά ήσουν εσύ.
Προσέγγισέ τον στο σχολείο: εννοείται πως το βασικό είναι να πηγαίνεις καλά στα μαθήματά σου. Δευτερευόντως θα έπρεπε να σε απασχολεί η προσωπική σου ζωή. Στο θέμα μας τώρα, οι μέθοδοι προσέγγισης ενός αγοριού στο σχολείο, έχουν να κάνουν κυρίως με τα ενδιαφέροντά του.
Αν είναι αθλητής, γίνε η τσιρλίντερ του. Μη χάσεις αγώνα που να παίζει και να μην ζητοκραυγάζεις. Γίνε η Κοκκίνου του δικού σου Μπόγρη.
Αν είναι πιο σπασικλάκι, μπες στην ερευνητική ομάδα που ανήκει κι αυτός, πάρε μια εργασία  μαζί του ή ζήτα να σου εξηγήσει κάποια άσκηση.
Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε το μήνυμα που του δίνεις να είναι καθαρό: σε θέλω! Αν τη μια είσαι ψυχρή και την άλλη απόμακρη, λόγω ηλικίας και μόνο δεν θα το πιάσει το νόημα.
Προσέγγισέ τον στη σχολή: σίγουρα τα κοινά ενδιαφέροντα είναι εκείνα που θα σε φέρουν κοντά του.
Μια καλή λύση είναι τα φοιτητικά πάρτυ ενώ ακόμα και στα μαθήματα οι ματιές μπορούν να παίξουν το ρόλο τους.
Αν είναι κομματοποιημένος, μπορείς να τον προσεγγίσεις με την πρόθεση πως θες να μάθεις περισσότερα για την παράταξη.
Αν πάλι είναι σπουδαστής σε μεγαλύτερο έτος, ζήτησέ του πληροφορίες για τη σχολή, τα μαθήματα ή τους καθηγητές.
Καλά σημεία συνάντησης είναι οι καφετέριες γύρω από τη σχολή, η βιβλιοθήκη, η γραμματεία (ειδικά στις δηλώσεις μαθημάτων) και οι ετήσιες φοιτητικές εκλογές που πλησιάζουν.

Leave a Reply