Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Νύχια για το καλοκαίρι


Τα χρώματα της άνοιξης είναι εδώ για να σε προσκαλέσουν να αναδείξεις την πιο ρομαντική σου πλευρά τη νέα σεζόν άνοιξη-Καλοκαίρι!
Ρομαντικά παστέλ σε μεταμορφώνουν ενώ ανατρεπτικά καλοκαιρινά χρώματα έρχονται στο προσκήνιο για να χαρίσουν στα νύχια σου την προσοχή που τους αξίζει. Διάβασε παρακάτω και δες ποια χρώματα θα κυριαρχήσουν στα νύχια σου τη νέα σεζόν!
Για όλα τα σχήματα: μικρά και κοντά ή μακριά και καλοσχηματισμένα; Όπως και να είναι τα νυχάκια σου δεν έχεις παρά να τα βάψεις σε παλ αποχρώσεις για να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Απαλά μπεζ, διακριτικά γαλάζια, ρομαντικά ροζ και τρέντι μοβ λιλά δίνουν διακριτική παλ απόχρωση στην επιφάνεια του νυχιού σου και σε κερδίζουν από το πρωί στο γραφείο ως το βράδυ στο ποτό! Ψυχρές και ζεστές παλ αποχρώσεις στολίζουν τα νύχια σου και δεν έχεις παρά να υποκύψεις στο τρεντ για να ανανεωθείς!
Σε κλίμα τροπικό: τα τροπικά χρώματα όπως τα έντονα φούξια, τα λαμπερά κίτρινα, τα πορτοκαλί, τα κόκκινα και τα μπλε είναι χρώματα που ταιριάζουν τέλεια στα νυχάκια σου ειδικά αν δεν έχουν μεγάλο μήκος και τα κάνουν να ξεχωρίζουν! Τόλμησε να εντυπωσιάσεις με τις πιο ζωηρές αποχρώσεις και θα ανέδειξε την πιο τολμηρή και σέξι εκδοχή του εαυτού σου ποντάροντας στα ζωηρά, έντονα χρώματα!
Τιπ: Στις συλλογές του Yves Saint Laurent θα βρεις πολύ καλές αποχρώσεις από τα ανεβαστικά αυτά χρώματα της σεζόν όπως το μπλε!
Διαχρονικά in: όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή τα χρώματα που σταθερά κερδίζουν τις εντυπώσεις τα girlie χρώματα όπως το διαχρονικό ροζ. Το ροζ σε όλες του τις αποχρώσεις από πολύ απαλό , σχεδόν σαν φυσικό ή σαν βάση με λίγο χρώμα μέχρι το σκούρο ροζ που φαίνεται στο νύχι είναι από τα χρώματα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στο νεσεσέρ των καλλυντικών της τη νέα σεζόν.
Θα σε κερδίσουν: τα πορτοκαλί, τα πορτοκαλοκόκκινα, τα λαμπερά κόκκινα και όλα τα χρώματα τα σχετικά με το χρώμα του πάθους που σε κερδίζουν διαχρονικά και τη νέα σεζόν! Τα πράσινα και τα μπλε σε κερδίζουν αφού έχουν επιρροές από το πράσινο του δάσους και το μπλε της θάλασσας!
Εξτρα Τιπ: μην υποτιμάς το μήκος των νυχιών σου που είναι καθοριστικό για τη μελλοντική εμφάνιση των νυχιών σου! Όσο πιο κοντά είναι τόσο περισσότερες επιλογές έχεις αναφορικά με τα χρώματα της άνοιξης αφού δεν περιορίζεσαι ενώ αν είναι μακριά μην ξεχνάς ότι οι κάπως στρογγυλεμένες μύτες μαλακώνουν το αυστηρό τετραγωνισμένα σχήμα των νυχιών και μαζί με τα διαχρονικά in και βολικά τετράγωνα νυχάκια, σε κερδίζουν αυτή τη σεζόν!

Leave a Reply