Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Μυστικά για όμορφο λαιμό

Συνήθως για το λαιμού χρησιμοποιούνται έντονα επίθετα όπως «κομψός», «ωραίος», «τρυφερός» και βεβαίως αυτό δεν είναι τυχαίο. Ο λαιμός πρέπει να αντιστοιχεί σε όλα αυτά τα όμορφα λόγια, αρκεί να καταβάλλετε κατάλληλη φροντίδα για αυτόν.



Ο παχύς λαιμός δεν είναι σέξι. Για αυτό τον λόγο προσπαθήστε ποτέ να μην τον παραμελείτε, σκάφτοντας ότι «δεν υπάρχει κατάλληλος τρόπος, που να εφαρμόσουμε σχετικά με την φροντίδα του». Ακριβώς ο λαιμός είναι ένα από τα μέρη του σώματος, που δείχνουν πώς ο άνθρωπος φροντίζει το σώμα του και δυστυχώς σ’αυτό το μέρος συγκεντρώνονται πιο εύκολα τα λίπη.


Πιέστε τουλάχιστον 2 λίτρα νερό την ημέρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσετε βάρος μόνο με υγιεινή διατροφή, χωρίς να καταναλώνετε αρκετή ποσότητα υγρών.


Κάθε μέρα πρέπει να κάνετε ασκήσεις για τον λαιμό, που δεν χρειάζονται μεγάλη διάρκεια χρόνου και συνήθως για τους ανθρώπους με καλή φυσική κατάσταση αυτό γίνεται μια συνήθεια. Οι ασκήσεις είναι διάφορες και συμπεριλαμβάνουν το τέντωμα του λαιμού, τις κινήσεις του κεφαλιού – αριστερά-δεξιά, μετά πίσω εμπρός και στο τέλος τις κυκλικές κινήσεις του κεφαλιού. Το σημαντικότερο είναι οι ασκήσεις να γίνονται με ρυθμικές κινήσεις, επειδή με μια απότομη κίνηση μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά προβλήματα.

Leave a Reply