Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Πόσο συχνά γυμνάζεσαι;

Η τακτική σωματική άσκηση είναι πολύ σημαντική για την υγεία, για την εμφάνιση, την αυτοπεποίθηση, που έχουμε και όχι στην τελευταία θέση για το καλό όνομα, που έχουμε στην κοινωνία σαν ένας περιποιημένος άνθρωπος.

Ανάλογα από τον σκοπό, πάντα έρχεται μια στιγμή στην οποία ο καθένας άνθρωπος, που ασχολείται, ακόμα και ερασιτεχνικά, με κάποιο είδος αθλήματος αναρωτιέται «ποσό συχνά πρέπει να κάνω ασκήσεις;».
Η σωστή απάντηση αυτού του ερωτήματος εξαρτάται από κάποιους παράγοντες: από την ηλικία σας, από τον σκοπό σας, από την υγιεινή και την φυσική σας κατάσταση, επίσης και το είδος αθλήματος, που εξασκείτε. Για παράδειγμα εάν δεν έχετε καλή φυσική κατάσταση (δηλαδή εάν μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχετε κάνει τακτικές ασκήσεις) εσείς ανήκετε στην κατηγορία των αρχαρίων και για αυτό το λόγο σας προτείνουμε να ξεκινήσετε με πιο εύκολες ασκήσεις 2-3 φορές την εβδομάδα κατά την διάρκεια ενός δυο μηνών. Μ’αυτό τρόπο το σώμα και οι μύες σας σιγά σιγά θα συνηθίσουν με την ένταση των ασκήσεων και θα αποτρέψετε την προθέρμανση. Μετά από αυτή την περίοδο το καλύτερο είναι να κάνετε σωματικές ασκήσεις κάθε μέρα ή τουλάχιστον 5-6 φορές την εβδομάδα. Αυτό ισχύει για τους πιο δύσκολους αθλητισμούς, όπως φίτνες, τρέξιμο, κολύμβηση κλπ. Δε θα κάνετε λάθος εάν ξεκινήσετε κάθε μέρα το περπάτημα – τόσο εύκολη, φυσική και αποτελεσματική άσκηση.

Leave a Reply