Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Τα ζώδια για τον Ιούνιο

Κριός
Το ξεκίνημα του μήνα σε βρίσκει μέλος μιας κοινωνίας στην οποία μάχονται αυτοί που πλουτίζουν

όλο και περισσότερο με την πάροδο του χρόνου με αυτούς που βλέπουν την περιουσία τους να μειώνεται μέρα με τη μέρα με πολύ μικρά πλέον περιθώρια περαιτέρω αφαίμαξης. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο θα ρίξεις όλο σου το βάρος στη διασφάλιση της ατομικής σου υπόστασης είτε με κάποιες επενδύσεις είτε με προσπάθεια να συγκρατήσεις τα έσοδά σου. 
Από την άλλη πλευρά, πλησιάζει η ώρα για ένα ταξίδι, μια εκδρομή ή για αναζήτηση εργασίας κάπου μακριά με στόχο να πάρεις το βλέμμα και τη σκέψη σου από τη ρουτίνα, το γκρίζο και θολό τοπίο. Ίσως μάλιστα σε αυτό το ταξίδι ή την αναζήτηση να έχεις κοντά σου το άτομο που βλέπεις ως σχέση ζωής.

Ταύρος
Χτενίσου, φόρεσε νέα λαμπερά ρούχα και καρφίτσωσε στο πρόσωπό σου το χαμόγελο που σε κάνει να δείχνεις ακόμα πιο γοητευτική από όσο είσαι, επειδή ο Δίας ήρθε να σε επισκεφτεί για τους επόμενους 12 μήνες της ζωής σου. Αυτό το γεγονός μπορεί πολύ απλά να σημαίνει πως η προσωπική και/ή επαγγελματική σου ζωή αλλάζει με τρόπο που σε κάνει να αισιοδοξείς και πάλι μετά από καιρό. 
Ειδικά το πρώτο μισό του μήνα είσαι ικανή να κινήσεις διαδικασίες και να λάβεις αποφάσεις που έμεναν στο συρτάρι της αναποφασιστικότητας εδώ και μήνες. Η παγίδα βέβαια που καλείσαι να αντιμετωπίσεις είναι η υπερβολική σιγουριά στον εαυτό σου και η τάση σου να ανεξαρτητοποιηθείς από άτομα και καταστάσεις που είναι σημαντικές για τη ζωή σου. Δεν πιστεύω να τα θαλασσώσεις γύρω στην Πανσέληνο στα μέσα του μήνα...

Δίδυμοι
Δεν μπορώ να γνωρίζω τι είδους ντεμπούτο κάνεις στην κοινωνία με την Ηλιακή έκλειψη της 1/6 στο ζώδιό σου, αλλά το σίγουρο είναι πως κάνεις την εμφάνισή σου έτσι όπως έχεις ακριβώς συνηθίσει στη ζωή σου: καταρχάς, ακούγεται ο ήχος της ομιλίας σου και μετά ακολουθεί η εικόνα σου. Με λίγα λόγια, ενώ στην αρχή του μήνα φοβάσαι να κάνεις το βήμα που σε βγάζει από το χώρο που αποκαλείς άσυλο ασφάλειας, όσο περνά ο μήνας συνειδητοποιείς πως έφτασε η ώρα να βγεις στο φως του Ήλιου. 

Κι εκεί που πίστευες πως θα μπορέσεις να συνεχίσεις τη ζωή σου ανενόχλητη έχοντας απλά στη ζωή σου και ένα άτομο ή μια κατάσταση που σε ευχαριστούν, έρχεται η Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη της 15/6 να σου ζητήσει αποδείξεις της πίστης σου σε αυτό το άτομο ή την κατάσταση. Ορκίζεσαι να είσαι πλέον τίμια και με την αλήθεια στο στόμα;

Καρκίνος
Υπάρχουν δύο ειδών σκελετοί: αυτοί των ανθρώπων και αυτοί των κτιρίων, δηλαδή των έμψυχων σωμάτων και των άψυχων αντικειμένων. Ο σκελετός των έμψυχων είναι κατά κάποιο τρόπο ιερός, αφού η διαδικασία σχηματισμού του πραγματοποιείται στο σκοτάδι, σαν έμβρυο ή σαν αυγό προστατευόμενο από τη μητέρα ακόμα και με την ίδια της τη ζωή. Ο σκελετός αυτός είναι φανερός μόνο μετά το θάνατο του έμβιου όντος. Αντίθετα, στα άψυχα αντικείμενα ο σκελετός είναι το βασικό αρχιτεκτονικό σχέδιο πάνω στο οποίο θα χτιστεί το υπόλοιπο οίκημα. Ο σκέλετος είναι ορατός στην αρχή και στη συνέχεια καλύπτεται για να σχηματιστεί η εξωτερική εικόνα. 

Επειδή ανήκεις στα έμψυχα όντα δεν χρειάζεται στην υπερπροσπάθειά σου να εκφράσεις την ψυχή σου να παρατήσεις το σώμα σου σε σημείο να φανεί ο σκελετός σου. Άλλωστε ο δικός σου σκελετός είναι φτιαγμένος για να στηρίζει το βασικό σου όργανο: την ψυχή σου που δεν μπορεί να κρυφτεί όσο και να παλεύεις για κάτι τέτοιο.

Λέων
Το πρώτο μισό του μήνα θα αντιμετωπίσεις μια έντονη εποχή κατά την οποία δεν υπάρχει περίπτωση να πλήξεις. Με το πέρασμα του Δία στον Ταύρο από τις 5/6 η δημόσια εικόνα σου αποκτά μια πιο σοβαρή διάσταση, με οτιδήποτε και αν συνεπάγεται αυτό. Το βασικό σου ζητούμενο αυτήν την εποχή είναι να είσαι κοντά με τα άτομα που σε κάνουν να βλέπεις τη ζωή πιο αισιόδοξα και με τη δουλειά που δεν αφήνει περιθώρια να αναρωτιέσαι αν βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο. 
Στα μέσα του μήνα, στην εποχή της Πανσελήνου και Σεληνιακής έκλειψης, κάποια ανατάραξη στον ερωτικό τομέα θα μπορούσε να είναι καλή ευκαιρία να επανεκτιμήσεις ένα άτομο και ποιος ξέρει, ίσως να λάβεις και μια πολύ σημαντική απόφαση.

Παρθένος
Η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους την πρώτη μέρα του μήνα σε κάνει να ρίχνεις το βάρος της ζωής σου στον επαγγελματικό τομέα, αφού θα πρέπει να αρχίσεις να ετοιμάζεσαι για αλλαγές ή εξελίξεις. Αν όμως βρεις λίγο χρόνο και σκεφτείς με βάση και αυτά που λέει η καρδιά σου ίσως να καταλάβεις πως μπορεί να οδηγείσαι σε μια παγίδα. 
Όσο και να προσπαθείς στον εργασιακό τομέα αρχίζεις να βλέπεις πως δεν αισθάνεσαι πλήρης. Αυτό συμβαίνει επειδή το σύμπαν τονίζει την ισορροπία που απαιτείται στη ζωή σου βάζοντας και την οικογένεια ή τη σχέση σου σε υψηλή προτεραιότητα. Προς τα μέσα του μήνα είναι εξαιρετικά πιθανό μια αίσθηση σχετικά με το σπίτι ή την οικογένεια να γιγαντωθεί και να σου δημιουργήσει μια άσχημη εντύπωση. Το παν είναι η ισορροπία στη ζωή σου, αυτό να θυμάσαι!

Ζυγός
Οι αλλαγές που γίνονταν τόσο καιρό και αφορούσαν στη σχέση σου είχαν να κάνουν περισσότερο με τα διαδικαστικά θέματα. Μια συγκατοίκηση, ένας γάμος, ένα διαζύγιο ήταν γεγονότα που ήθελαν χρόνο και κόπο για να γίνουν με το σωστό τρόπο. Από εδώ και πέρα, η σχέση σου περνά σε άλλη διάσταση. 

Αν είσαι δεσμευμένη, τότε η ιδέα της απόκτησης απογόνων είναι πλέον μια σκέψη που δεν σε φοβίζει. Αν είσαι μόνη, τότε η αναζήτηση του ατόμου με το οποίο δεν συμπλέεις μόνο εγκεφαλικά, αλλά και ψυχικά είναι μόνοδρομος και πιθανότατα να βρίσκεσαι και στο σωστό μονοπάτι. Με λίγα λόγια, ένα πατρόν σκέψης τελειώνει όταν μια Ζυγός έχει σιγουρευτεί πως εκεί που κινείται θα βρει ή έχει πλάι της και το σύντροφο ζωής με τον οποίο δεν θα αισθανθεί ποτέ μοναξιά.

Σκορπιός
Αν μέχρι σήμερα θεωρούσες πως είσαι αδικημένη στον επαγγελματικό τομέα ή καταραμένη στον ερωτικό τομέα, έφτασε η ώρα να αναεωρήσεις αυτές τις απόψεις. Ο ευεργέτης Δίας μπαίνει στον Ταύρο από τις 5/6 και φέρνει ανατροπές στους παραπάνω τομείς. 

Αν έχεις μια σχέση ή μια δουλειά, τότε θα παρατηρήσεις πως οι προοπτικές τους θα ανθίσουν. Ταυτόχρονα όμως θα παρουσιαστεί και μια ακόμα ευκαιρία στους παραπάνω τομείς για να σε δοκιμάσει αν είσαι ικανοποιημένη από αυτά που έχεις. Με λίγα λόγια, η πίστη σου στο άλλο άτομο (ερωτικά ή επαγγελματικά) θα δοκιμαστεί με εισβολή κι άλλων ατόμων ή ευκαιριών στη ζωή σου. Εγώ να σου υπενθυμίσω πως πυξίδα σου είναι να αισθάνεσαι πως βαδίζεις ένα δρόμο που δίνει όραμα για το μέλλον... Ναι; Ή μήπως, εγώ τα λέω, εγώ τα ακούω;

Τοξότης
Αν τόσο καιρό ετοιμάζεις το έδαφος ώστε στον εργασιακό τομέα να εισέλθει μια ασχολία που θα σε βοηθήσει να ανασάνεις οικονομικά, τότε να θυμάσαι πως αυτό δεν σημαίνει πως θα ανασάνεις και στην πραγματικότητα. Καλείσαι να σηκώσεις ένα σταυρό απόδειξης της πίστης σου σε ένα εργασιακό πλάνο που φαντάζει βουνό με τεράστια δυσκολία ανάβασης. Αυτό σημαίνει πως οτιδήποτε υπογράφεις και δεσμεύεσαι να φέρεις εις πέρας κουβαλά και μια ομάδα ατόμων που εξαρτώνται από τη διάθεσή σου να συμμετέχεις σε ένα κοινωνικό και ομαδικό πλάνο. 

Με λίγα λόγια, η έξοδος κινδύνου στα μέσα του μήνα είναι μια ωραιότατη ευκαιρία να το σκάσεις αν αισθάνεσαι πως ασφυκτιάς σε ένα περιβάλλον που δεν σε εκφράζει, αλλιώς η Ηλιακή έκλειψη την 1/6 σηματοδότησε την είσοδό σου σε μια νέα επαγγελματική προοπτική.

Αιγόκερως
Είσαι το ζώδιο το οποίο ρίχνει το βάρος του στον επαγγελματικό παρά στον ερωτικό τομέα και έχεις βαρεθεί να ακούς αστρολογικές προβλέψεις που αναφέρονται στη δουλειά σου. Ωραία λοιπόν, θα σου μιλήσω αυτόν το μήνα μόνο για τα ερωτικά σου. Θα ερωτευτείς, θα παθιαστείς, θα αγαπήσεις με όλες τις αισθήσεις σου και δεν θα θέλεις να ασχολείσαι με τίποτα άλλο παρά με το έτερο ήμισυ ή με το άτομο που προσπαθείς να κατακτήσεις. 

Ίσως πάλι να δεις τη σχέση σου να ανθίζει με μια εγκυμοσύνη ή να βρεις χρόνο να ασχοληθείς με τα παιδιά σου ώστε να αισθανθείς αναγεννημένη. Ικανοποιήμενη ή μήπως αισθάνεσαι κενή επειδή δεν σου μίλησα για τα επαγγελματικά σου; Μήπως προσπαθώ να σου επισημάνω πως η δουλειά σου αυτήν την εποχή είναι να ανθίσει η καρδιά σου και η σχέση σου...;

Υδροχόος
Με την Ηλιακή έκλειψη της πρώτης μέρας του μήνα στους Διδύμους θα αναζητήσεις τρόπους να βάλεις τη δημιουργικότητα και την ευχαρίστηση και πάλι στη ζωή σου. Αισθάνεσαι να πνίγεσαι σε ένα σπίτι ή μια δουλειά που φυλακίζει τα όνειρά σου και πιθανότατα να δεις φως με μια ευκαιρία να ασχοληθείς με κάτι που ταιριάζει με τα γούστα σου ή με μια συνάντηση με ένα άτομο που εξιτάρει και πάλι το ερωτικό σου φίλτρο. 

Το παν για εσένα είναι να βάλεις και πάλι αγάπη και παιδικότητα-αθωότητα στη σχέση ή τη δουλειά σου με αποτέλεσμα στη Σεληνιακή έκλειψη της 15/6 να βρεθείς σε δίλημμα σχετικά με το δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσεις. Οι φίλοι είναι κοντά για να συμβουλέψουν αλλά εσύ μάλλον έχεις το νου στο μοναχικό δρόμο της αλλαγής.

Ιχθείς
Η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους την πρώτη μέρα του μήνα βάζει φωτιά στο σπίτι ή στη δουλειά σου. Αντιλαμβάνεσαι πως μια μετακόμιση/μετακίνηση είναι πλέον κάτι που δεν πρέπει να μείνει στη σφαίρα της σκέψης αλλά να αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά. Βέβαια, επειδή προσπαθείς να κρατηθείς και από μια δεύτερη προοπτική, ίσως να μην είναι τόσο προφανής ο τομέας στον οποίο χρειάζεται να γίνει η αλλαγή. Να προσπαθήσω λοιπόν να σε βοηθήσω λέγοντάς σου πως επειδή βρίσκεσαι σε μια εποχή που λειτουργώντας ατομικά θα βγεις χαμένη, ακολούθησε το δρόμο που σου δείχνουν ή περπατούν άτομα που θεωρείς οικογένεια.

Με αυτή την καθοδήγηση που σου δίνω, ελπίζω να σε προλάβω από μια επιστροφή σε άτομο ή καταστάση που έχει λήξει και θα προσπαθήσει να σε δελεάσει και πάλι στα μέσα του μήνα.

Leave a Reply