Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Οι τέλειες μπούκλες


Η απόλυτη τάση της νέας σεζόν δεν είναι άλλη από τα υπέροχα κυματιστά μαλλάκια που είναι απόλυτα ανοιξιάτικα και σέξι. Χαλαρές μπούκλες που πέφτουν ελεύθερα έρχονται για να φέρουν τα πάνω-κάτω στα χτενίσματα.
Διάβασε παρακάτω πώς θα πετύχεις τις πιο σέξι μπούκλες και εντυπωσίασε χωρίς προηγούμενο!

Λίγα λόγια για τις χαλαρές μπούκλες: πρόκειται για τον τέλειο τρόπο για να αναβαθμίσεις το λουκ σου! Βρες το στιλ της μπούκλας που ταιριάζει καλύτερα σε σένα και εντυπωσίασε. Μην ξεχνάς ότι οι ανάλαφρες μπούκλες χαρίζουν ένα πιο girlie και ρομαντικό λουκ που είναι must αυτή την άνοιξη. Η απλότητα κερδίζει ενώ το natural λουκ , δηλαδή οι χαλαρές μπούκλες κάνουν θραύση τη σεζόν άνοιξη-Καλοκαίρι!
Εύκολα και απλά: αν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το ψαλίδι για τις μπούκλες ή άλλες συσκευές στάιλιγνκ με θερμό αέρα, γιατί δε θέλεις να ταλαιπωρήσεις την τρίχα σου δεν έχεις παρά αφού λουστείς, να πιάσεις σφιχτά τα μαλλάκια σου πίσω και να τα στριφογυρίσεις στερεώνοντας τα με ένα κοκαλάκι. Περίμενε όσο χρειάζεται για να στεγνώσουν φυσικά και όταν τα αφήσεις να πέσουν στους ώμους θα έχεις ανάλαφρους κυματισμούς, ιδιαίτερα αν έχεις σπαστή προς σγουρή τρίχα που παίρνει πιο εύκολα φόρμα.Πώς θα το πετύχεις:αφού λούσεις και στεγνώσεις το μαλλάκι σου με το πιστολάκι, πάρε το ψαλίδι για τις μπούκλες και τύλιξε τούφα-τούφα αρχίζοντας από τη μέση περίπου της τρίχας για να δημιουργήσεις την ανάλαφρη μπούκλα. Ορισμένα ψαλίδια έχουν διαφορετικά εξαρτήματα για να δημιουργήσουν πιο σφιχτές ή πιο χαλαρές μπούκλες. Εσύ επίλεξε το σίδερο με τη φαρδύτερη διάμετρο που θα σου χαρίσει χοντρές και ανάλαφρες μπούκλες. Με τη βοήθεια της λακ σταθεροποίησε το αποτέλεσμα δίνοντας την έμφαση στην κορυφή του κεφαλιού και άκρες έτσι ώστε το αποτέλεσμα να κρατήσει πολύ περισσότερο.
Κλασικά κι εγγυημένα: τα ρόλει είναι επίσης μια πολύ καλή λύση. Όσο πιο χοντρά είναι τόσο πιο χαλαρή κι η μπούκλα που θα σου δώσουν. Αλλά αν το μήκος των μαλλιών σου δεν ξεπερνάει τους ώμους, διάλεξε αυτά που είναι σε μεσαίο μέγεθος. Αφού λουστείς και στραγγίξεις καλά τα μαλλιά σου με την πετσέτα, χτενίσου και τύλιξε όλο το κεφάλι, χωρίζοντας τα μαλλιά σε λεπτές τούφες. Στερέωσε με μια φουρκέτα στη βάση κάθε ρόλεϊ και στέγνωσε τα με το πιστολάκι, ή περίμενε να στεγνώσουν φυσικά. Όταν τα ξετυλίξεις μπορείς να χτενίσεις τα μαλλιά με μια αραιή χτένα, ή με τα δάχτυλα για να πέσουν ομοιόμορφα και να σταθεροποιήσεις το αποτέλεσμα με λίγη λακ.
Και σγουρά και κότσος: ποιος είπε ότι για να πιάσεις τα μαλλάκια σου κότσο πρέπει να είναι ίσια-πρόκα; Τώρα όσο πιο σγουρό το μαλλάκι σου τόσο πιο ανεπιτήδευτος και σέξι ο κότσος σου! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πιάσεις τα μαλλάκια σου σε ψηλό κότσο και να αφήσεις λίγα μπροστινά τσουλούφια να πέφτουν ανάλαφρα και φυσικά στο μέτωπο σου. Επειδή αν έχεις πολύ σφιχτές μπούκλες το αποτέλεσμα δεν θα είναι και τόσο σούπερ δεν έχεις παρά να "χαλαρώσεις" τις δικές σου με τα δάχτυλα και το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο!

Leave a Reply