Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Στις 21 Οκτωβρίου τελικά το τέλος του κόσμου!



«Έκπληκτος» έμεινε ο Harold Camping, ο πάστορας από τις Ηνωμένες Πολιτείες που είχε προβλέψει ότι το τέλος του κόσμου θα ερχόταν στις 21 Μαΐου που μας πέρασε, όταν διαπίστωσε -μετά λύπης του- ότι είμαστε ακόμα όλοι εδώ!
Λοιπόν εγώ είμαι σε καλύτερη φόρμα! Να σας πω πότε θα είναι το τέλος της Ελλάδας; ΤΩΡΑ!

Ο 89χρονος άνδρας δε μπορούσε να πιστέψει ότι είχε πέσει τόσο έξω στις προβλέψεις του, όμως αυτό δεν τον πτόησε καθόλου στο να κάνει νέες και να ψάξει για την τέλεια εξήγηση. Μία από αυτές είναι ότι ο Θεός απλώς φάνηκε μεγαλόψυχος και δεν ήθελε η ανθρωπότητα να ταλαιπωρηθεί για 5 μήνες, έτσι το τέλος θα έρθει ολοκληρωτικά στις 21 Οκτωβρίου.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό δικής του ιδιοκτησίας χθες το βράδυ ο Camping εξήγησε: «Πρέπει να σας πω ότι όταν ήρθε το Σάββατο και πέρασε χωρίς να γίνει τίποτα, ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Πραγματικά αναρωτιόμουν τι ακριβώς συμβαίνει. Ήμουν σίγουρος ότι στις 21 Μαΐου ο Θεός θα γυρνούσε στη Γη με την μορφή ενός σεισμού, ο οποίος θα ταλάνιζε την ανθρωπότητα για τους τελευταίους 5 μήνες, όμως όπως φαίνεται τελικά ο Θεός ήρθε μόνο πνευματικά».

«Εξαρχής λέγαμε ότι το τέλος του κόσμου θα ερχόταν στις 21 Οκτωβρίου, όμως δεν δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση σε αυτό, γιατί όλα θα ξεκινούσαν από το Σάββατο που μας πέρασε και θα κρατούσε για 5 μήνες. Όλα δείχνουν ότι ο μεγάλος σεισμός και η καταστροφή του κόσμου θα γίνει τελικά την τελευταία ημέρα, στις 21 Οκτωβρίου» είπε ο πάστορας.

Εκατοντάδες ήταν οι άνθρωποι που πίστεψαν τον 89χρονο και για μήνες προσπαθούσαν να προειδοποιήσουν τον κόσμο ότι το τέλος ήταν κοντά. Κάποιοι πούλησαν τα υπάρχοντά τους, άλλοι ταξίδεψαν πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα για να περάσουν τις τελευταίες στιγμές με τους αγαπημένους τους, ενώ άλλοι ξόδεψαν μέχρι τελευταίας δεκάρας τα λεφτά που φύλαγαν τόσο καιρό στις τράπεζες. Όταν ήρθε όμως η μεγάλη στιγμή και δεν έγινε τίποτα, αναγκάστηκαν να συμμορφωθούν με την πραγματικότητα.

Leave a Reply