Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Savoir vivre για τα δώρα

Το πρόσωπο µετράει:
Στον σύντροφό µας: Αν έχει αναφέρει ότι επιθυµεί κάτι συγκεκριµένο, προσανατολιζόµαστε προς τα κει.
Για τις γυναίκες, τα κοσµήµατα, τα αρώµατα ή τα εσώρουχα είναι πάντα γοητευτικά, ενώ για τον άντρα τα αξεσουάρ (π.χ. ζώνη) είναι µια σωστή επιλογή.
Στους φίλους: Αν έχουν κάποιο χόµπι ή κάτι άλλο που τους αρέσει πολύ, αναζητάµε κάτι αντίστοιχο. Αλλιώς τα βιβλία και τα CDs αποτελούν µια ασφαλή επιλογή, ενώ τα διακοσµητικά για το σπίτι ή τα φυτά είναι µια καλή λύση ειδικά για ζευγάρια.
Στα παιδιά: Μέχρι 9-10 χρόνων προτιµούν συνήθως τα παιχνίδια. Πρέπει όµως να ελέγχουµε σε ποια ηλικία απευθύνεται το παιχνίδι και να αναζητούµε κάτι δηµιουργικό και ευφάνταστο αποφεύγοντας τα βίαια παιχνίδια. Τα βιβλία επίσης αρέσουν πολύ στα παιδιά. Μετά τα 10 ασχολούνται περισσότερο µε την εµφάνισή τους, εποµένως είναι µια καλή περίοδος για να αρχίσουµε να τους παίρνουµε ρούχα. Φροντίστε µόνο να γνωρίζετε το νούµερο και τις ανάγκες του παιδιού ρωτώντας τη µαµά, διαφορετικά προτιµήστε το παιχνίδι.
Οικογένεια: Τα ρούχα και τα αξεσουάρ όπως και τα καλλυντικά είναι πάντα ευπρόσδεκτα από γονείς και αδέρφια.
Πότε να το δώσετε:
Αν το δώρο προορίζεται για οικείους µας ανθρώπους, µπορούµε να το «χρωστάµε» για κάποιες µέρες (όχι όµως µήνες). Αν όµως πρόκειται για παιδιά, φροντίζουµε να δίνουµε τα δώρα στην ώρα τους. Τα περιµένουν µε µεγαλύτερη αγωνία απ’ ό,τι εµείς!
Λύσεις χωρίς κόστος:
Ένα δώρο δεν χρειάζεται να είναι ακριβό για να είναι καλαίσθητο και εντυπωσιακό, ειδικά σε εποχές κρίσης όπως η τωρινή. Οι συµβουλές που ακολουθούν θα σας βοηθήσουν να ρίξετε το κόστος αλλά όχι την ποιότητα.
• Επιλέξτε τα δώρα ανάλογα µε το ποσό που µπορείτε να διαθέσετε κάθε φορά. Μπορείτε επίσης να βάλετε πλαφόν ανάλογα µε τον παραλήπτη.
• Σε ορισµένες περιπτώσεις µπορούµε να µοιραστούµε το κόστος της αγοράς ενός πιο ακριβού δώρου (π.χ. µε την αδελφή µας για τη µαµά µας).
• Αγοράστε µικροπράγµατα (π.χ. σοκολάτες, κοκκαλάκια, µικροαξεσουάρ κ.ά.) και αµπαλάρετέ τα σε µια όµορφη συσκευασία.
• Χαρίστε αντικείµενα που φτιάχνετε µόνοι σας (π.χ. κοσµήµατα).

Leave a Reply