Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

ΗGalley εμπνέεται από το CR-Z


Η Rachel Galley, σχεδιάστρια πολυτελών κοσμημάτων που έχει δημιουργήσει κομμάτια για αρκετές διασημότητες όπως η ηθοποιός του Hollywood Juliette Lewis και η pop star Lily Allen, συνεργάζεται με τη Honda για τη δημιουργία μιας φουτουριστικής τιάρας από κομμάτια του σπορ υβριδικού  CR-Z.

Το εντυπωσιακό κόσμημα – εμπνευσμένο από το motto της Honda ‘Η Δύναμη των Ονείρων’ – είναι μία οπτική αναπαράσταση σκέψεων και θέλει να προβάλλει το πάντρεμα της λογικής με το συναίσθημα. Η Galley αγαπά τις κυψελοειδείς δομές, ένα στοιχείο που προσδιορίζει και τη δημιουργική της ταυτότητα. Έτσι ενθουσιάστηκε αμέσως με την ιδέα να χρησιμοποιήσει ως βασικό στοιχείο για το έργο της τη μάσκα του αυτοκινήτου. Οι κόκκινοι, μπλε και πράσινοι κρύσταλλοι μέσα στη δομή δημιουργούν διαφορετικά χρωματικά εφέ από διαφορετικές γωνίες. Αυτή είναι μία διακριτική αναφορά στο καινοτόμο 3-mode σύστημα του αυτοκινήτου: πράσινο για το ECON, μπλε και για το NORMAL και κόκκινο για το SPORT.
Η χρήση εξαρτημάτων του αυτοκινήτου αποδείχθηκε συναρπαστική πρόκληση για μία σχεδιάστρια που δουλεύει με πολύτιμα μέταλλα. Μεγάλο μέρος της διαδικασίας έγινε σε ένα γειτονικό συνεργείο αυτοκινήτων. «Όταν ήμουν παιδί, ο μπαμπάς μου, πολιτικός μηχανικός, με ενθάρρυνε πάντα να τον βοηθώ στις συγκολλήσεις σωλήνων, επομένως μου φάνηκε απόλυτα φυσιολογικό να πειραματιστώ με εξαρτήματα του CR-Z» δηλώνει ο Galley.
«Πηγή έμπνευσης για όλα τα έργα μου μέχρι τώρα ήταν φυσικά υλικά και αντικείμενα από την καθημερινή ζωή, επομένως είχε ενδιαφέρον να δω το αυτοκίνητο με ένα τελείως διαφορετικό μάτι. Στο πλαίσιο της έρευνάς μου, πέρασα αρκετό χρόνο στο εργοστάσιο της Honda στο Swindon της Βρετανίας, όπου συνάντησα τους τεχνικούς και είδα πώς συναρμολογούνται τα αυτοκίνητα. Έμαθα πολλά και πραγματικά απόλαυσα την οδήγηση του CR-Z. Σαν ένα άτομο πλήρως αφοσιωμένο στη σχεδίαση, εκτιμώ το στυλ και την υβριδική τεχνολογία του».
Το Honda CR-Z είναι το παγκοσμίως πρώτο υβριδικό σπορ coupe.

Leave a Reply