Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Τι αρέσει στους άντρες

Τα υπέροχα μαλλιά !
Το πρώτο πράγμα που αρέσει στους άνδρες είναι τα μαλλιά μιας γυναίκας.
Οι περισσότεροι άντρες τρελαίνονται για γυναίκες που έχουν ωραία και περιποιημένα μαλλιά. Ειδικά όταν τα μαλλιά μιας γυναίκας είναι πλούσια και μακριά. Φυσικά δεν αρκεί μόνο αυτό πρέπει η γυναίκα να παίζει και λίγο με τα μαλλιά της δηλαδή αν την πλησιάσει ένας άντρας καλό θα ήταν εκείνη τη στιγμή να χαϊδέψει τα μαλλιά της. Αυτό θα του αρέσει πολύ.
To να απλώνετε κρέμες και αντηλιακά στο σώμα σας !
Στους άνδρες αρέσει πολύ να φροντίζετε την επιδερμίδα σας ! Διότι κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια απαλή και περιποιημένη επιδερμίδα.
Οι λαβές του έρωτα...
Η κοιλιά και τα πλαϊνά της θεωρούνται από τις πιο ερωτογενείς ζώνες. Κάτι που εσείς ίσως να νιώθετε και κόμπλεξ αν έχετε λίγη κοιλίτσα. Οι άνδρες όμως το θεωρούν πολύ σέξι. Οι μικρές ατέλειες που μπορεί να έχετε στο σώμα σας όπως δηλαδή η ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα και τα πλαϊνά είναι κάτι αισθησιακό για τον ανδρικό πληθυσμό.
Tip: Μην ζαλίζετε το σύντροφο σας όταν πάρετε μερικά κιλάκια στην κοιλιά. Ακόμη και αν δεν το έχει προσέξει, θα τον προκαλέσετε να το κάνει. Εκτός αυτού, η εικόνα σας να μουρμουράτε είναι τρομερό turn off για τους άντρες!
Τα μαλλιά που τα παίρνει ο αέρας
Όταν πάτε βόλτα και έχει αέρα και τα μαλλάκια σας καταστρέφονται μην γίνεστε έξαλλες και μην στεναχωριέστε διότι οι άντρες θεωρούν την εικόνα αυτή πολύ sexy. Την επόμενη φορά λοιπόν, που θα σας συμβεί το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαρείτε και όχι να στεναχωρηθείτε.

Leave a Reply