Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Φροντίστε τα μαλλιά σας

Σγουρά μαλλιά Είναι από τη φύση τους πολύ ξηρά, επειδή η λιπαρότητα δεν φθάνει στις άκρες τους.
Είναι λοιπόν πιο ευαίσθητα από τους άλλους τύπους. Αν μάλιστα ταλαιπωρούνται με ανταύγειες ή βαφές, η τρίχα αφυδατώνεται, ανοίγει, γίνεται ευαίσθητη, χάνει την απαλότητα και τη φωτεινότητά της. Η λύση είναι να τα ενυδατώνετε όσο πιο συχνά μπορείτε με ειδικές τονωτικές μάσκες.


Ίσια και λεπτά μαλλιά Η διάμετρος της τρίχας είναι κατά 25% μικρότερη από ότι των κανονικών μαλλιών, γι' αυτό και απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα. Χαρίστε τους δύναμη και όγκο με τη βοήθεια κάποιων έξυπνων τρικ και φυσικά των κατάλληλων προϊόντων φροντίδας. * Μπορείτε να τα βάψετε στον ίδιο με το φυσικό σας χρώμα τόνο, ώστε να ανοίξουν οι πόροι της τρίχας και να φαίνεται πιο παχιά. * Μία άλλη λύση είναι να βάφονται τα μαλλιά σε τρεις ή τέσσερις αποχρώσεις του ίδιου χρώματος. * Μπορείτε, επίσης, να σκουρύνετε τις ρίζες και να ξανοίξετε τις άκρες γα να δώσετε τη ψευδαίσθηση του όγκου ή να κάνετε μερικές ανοιχτόχρωμες ανταύγειες στο πάνω μέρος του κεφαλιού και γύρω από το πρόσωπο.


Σπαστά μαλλιά Το 55% των γυναικείων μαλλιών είναι ελαφρώς σπαστά. Το 47%, όμως, των γυναικών διαμαρτύρονται, ότι δεν μπορούν εύκολα να τους δώσουν τη φόρμα που θέλουν. Ωστόσο, τα σπαστά μαλλιά είναι απαλά και έχουν όγκο! Εκμεταλλευτείτε τις φυσικές σας μπούκλες και χαρίστε τους απαλότητα και λάμψη. Σε τακτά διαστήματα, είναι επίσης απαραίτητη η φροντίδα ''μακράς διαρκείας''. Τα σπαστά μαλλιά είναι λίγο ξηρά στις άκρες, γι' αυτό και η τρίχα χρειάζεται αναζωογόνηση με ενυδατικές μάσκες.
Προσέξτε το λούσιμο.Αν τα ξεβγάζετε καλά και τελειώνετε με κρύο νερό, τα μαλλιά γίνονται στιλπνά και γερά.
Όταν τα φορμάρετε, εφαρμόστε μερικά τρικ για να μην αδυνατίσουν Αντικαταστήστε την πλαστική βούρτσα με μία ξύλινη χτένα με φαρδιά δόντια, που ξεμπερδεύει απαλά και δεν προκαλεί στατικό ηλεκτρισμό. Με το κεφάλι κάτω, στεγνώστε με τα δάχτυλα και μετά σηκωθείτε σιγά-σιγά τρίβοντας απαλά τις άκρες.
Δώστε ιδιαίτερη σημασία στη διατροφή σας Η δίαιτα έχει επιπτώσεις στα μαλλιά. Ανοίγουν οι άκρες της τρίχας και έτσι είναι δύσκολο να διατηρηθεί το χτένισμα. Χαρίστε τους δύναμη και απαλότητα με ένα conditioner με βάση σιλικόνης, που χαρίζει όγκο χωρίς να τα κάνει να κολλάνε ή να προκαλεί λιπαρότητα.

Leave a Reply