Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Μυστικά για σχέση που αντέχει στο χρόνο

Σε μετα-ανάλυση στην επιθεώρηση Personal Relationships συμπεραίνεται ότι οι πλευρές της σχέσης που προβλέπουν τη διάρκειά της δεν είναι αυτές που απαραίτητα νόμιζες.
Να ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τη δύσκολη υπόθεση της μονιμότητας των σχέσεων. Απλώς έχε υπόψη σου πως αυτά τα χαρακτηριστικά καθορίζονται γενικά από το χρόνο, ενώ ο χωρισμός έχει να κάνει με συγκεκριμένη συμπεριφορά σε ορισμένο χρονικό σημείο.
Δέσμευση Αυτοί που θεωρούν μακροπρόθεσμες τις σχέσεις τους και νιώθουν υποχρεωμένοι απέναντι στο σύντροφό τους έχουν την τάση να μένουν μαζί. Εάν θέλεις να διαρκέσει, θα διαρκέσει.
Υποστήριξη από το κοινωνικό δίκτυο Ο βαθμός στον οποίο οι φίλοι και οι συγγενείς εγκρίνουν μια σχέση επηρεάζει τη διάρκειά της. Οι κοντινοί σας άνθρωποι μπορεί να επαναλαμβάνουν ό,τι ακούνε από πρώτο χέρι για τη σχέση σας ή μπορεί να έχουν πιο ξεκάθαρη εικόνα για τη σχέση σας από εσάς τους δύο.
Ικανοποίηση Το πόσο σου αρέσει να είσαι με το σύντροφό σου δεν είναι και τόσο δυνατός παράγοντας πρόβλεψης για το πόσο θα διαρκέσει μια σχέση. Οι άνθρωποι δε χωρίζουν μόνο λόγω έλλειψης ικανοποίησης. Η δουλειά μπορεί να σε απομακρύνει από τον αγαπημένο σου ή μπορεί να είσαι απόλυτα ικανοποιημένη μαζί του – μέχρι να βρεθεί κάποιος καλύτερος.
Επένδυση Το πόσο και το τι δίνεις σε μια σχέση και το οποίο δεν μπορείς να πάρεις ξανά πίσω, από το σπίτι που μοιράζεστε οικονομικά μέχρι το χρόνο και το συναίσθημα ή ακόμη και το μπλουζάκι που ξέχασες στο εξοχικό του, προωθεί τη διάρκεια της σχέσης.

Leave a Reply