Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Μόδα για άνδρες

Αγαπητοί μου κύριοι ήρθε η ώρα να ξεχάσετε αυτά που ξέρατε για σας! Σταματήστε πια να συμβιβάζεστε με ένα τζιν και ένα απλό Τ-Shirt!
Και επειδή είμαι σίγουρη ότι θα ρωτήσετε προς τη όλα αυτά, διαβάστε τα παρακάτω!
Αγαπητοί μου κύριοι ήρθε η ώρα να ξεχάσετε αυτά που ξέρατε για σας! Σταματήστε πια να συμβιβάζεστε με ένα τζιν και ένα απλό Τ-Shirt! Και επειδή είμαι σίγουρη ότι θα ρωτήσετε προς τη όλα αυτά, διαβάστε τα παρακάτω! Μάθετε λοιπόν ότι στις μέρες μας ο ανδρικός πληθυσμός παρακολουθεί τις τάσεις της μόδας σε σημείο να συναγωνίζεστε εμάς ,τις γυναίκες, σε λούσα και κομψότητα! Ναι καλά διαβάσατε, γι’ αυτό πάρτε το απόφαση και ξεκινήστε να ντύνεστε ,όσο μπορείτε βέβαια, πιο στιλάτα! Τα χρώματα που παίζουν είναι πολλά, από παστέλ αποχρώσεις του σιέλ, του κίτρινου, του μοβ, του λαχάνι και του ροζ! Και όπως πάντα το λευκό!
Τι σας προτείνουν οι σχεδιαστές μόδας; Έντονα χρώματα αλλά και χρωματικούς συνδυασμούς σε ρίγες ή σε καρό, σε αποχρώσεις που είναι συμπληρωματικές ή έρχονται σε αντίθεση μεταξύ τους, για τα πουκάμισα. Χρωματιστά πόλο μπλουζάκια και πουλοβεράκια με ρίγες!Γι’ αυτό πριν αρνηθείτε να αγοράσετε κάτι τέτοιο, δοκιμάστε το!
Στυλ! Ξέρεις τι είναι;
Το βασικότερο για να αποκτήσεις στυλ είναι η αυτοπεποίθηση! Αν πάσχεις από αυτό άστο καλύτερα, τα λέμε κάποια άλλη φορά! Ο άντρας που έχει στυλ, ξέρει να ντύνεται , να συνδυάζει, να φοράει χρώματα και γραμμές που του πηγαίνουν και πάνω από όλα να έχει τον αέρα του πρωταγωνιστή! Η αυτοπεποίθηση που λέγαμε! Αν είσαι από αυτούς μπράβο σου, όχι πραγματικά μπράβο σου! αν όχι μπορείς να κάνεις την αρχή σήμερα κιόλας! άντε και καλή επιτυχία!
Tips
Μην φοράτε φανελάκι μέσα από το πουκάμισο – είναι απαράδεκτο αν δεν το ξέρετε!
Προσπάθησε να προσπεράσεις τις κάλτσες ή φόρεσε έστω ένα ζευγάρι σοσόνια, μην τυχόν και δω κανένας σας να φοράει κάλτσα με σαγιονάρα γιατί το βλέπω δεν το γλιτώνω το Δαφνί!
Ποτέ άσπρο παντελόνι με άσπρο μπλουζάκι και άσπρα παπούτσια γιατί σίγουρα θα σου ζητήσουν ένα χωνάκι παγωτό!
Ωραία είναι τα σανδάλια αλλά όχι όταν συνδυάζονται με τους κάλους! Γι’ αυτό κάνε και κανένα πεντικιούρ!
Αποφύγετε τα ανύπαρκτα μαγιό ή το μαγιό του παππού σας! Τόσα μαγιό έχει δεν βρήκατε τίποτα που να σας αρέσει;
Προτιμήστε να φορέστε βερμούδες μόνο όταν τα πόδια σας είναι μαυρισμένα ακόμα και το τεχνητό δεν μας πειράζει!

Leave a Reply