Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία κέρδους στην Avon

Βρες μας στο Facebook και στο Twitter

Αυτό που θέλουν οι άντρες

Το sex έχει πρώτη θέση στο μυαλό ενός άντρα.
Συχνά είναι πάνω από το συναίσθημα και τη λογική. Γι' αυτό προσπάθησε να καταλάβεις το μυαλό και τη φαντασία του.
Οι άντρες έχουν πολλές φαντασιώσεις. Και καθώς είναι συνήθως «οπτικοί» τύποι, θα πρέπει να κεντρίσεις τη φαντασία του οπτικά. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό σε έναν άντρα από μία γυναίκα που έχει αυτοπεποίθεση, αλλά είναι και ευάλωτη, πάντα όμως είναι «γυναίκα»! Οι άντρες ελκύονται περισσότερο από τη στάση μίας γυναίκας και λιγότερο από την ομορφιά. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να είσαι καλλονή μπροστά του.
Ο λόγος που στους άντρες αρέσουν οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση είναι ότι τους βγάζουν από μέσα τους το ρόλο του κυνηγού. Οι άντρες λατρεύουν το κυνήγι (άλλο αν καταπιέζονται στις μέρες μας) και στις γυναίκες με αυτοπεποίθηση αρέσει να τρέχουν από πίσω τους. Άσε λοιπόν να σε κυνηγήσει. Μόνο πρόσεξε να το κάνεις αργά και με ύφος. Με απλά λόγια, μην τον αφήσεις μία ώρα να σε κυνηγήσει και μετά πέσεις με τα μούτρα πάνω του. Άστον να μπορεί να δοκιμάσει το γλυκό αλλά να μην μπορεί να το φάει.
Οι άντρες αγαπούν την πρόκληση και γι' αυτό φρόντισε να είσαι προκλητική στις κινήσεις σου, στο ντύσιμο σου, στη συμπεριφορά σου.


Πως γίνεται αυτό ; Απλά :

  1. Γίνε παιχνιδιάρα
  2. Βγάλε τον αισθησιασμό που διαθέτεις
  3. Διόρθωσε το ντύσιμο, το βάψιμο, φόρεσε και το πιο σαγηνευτικό βλέμμα και γίνε σέξι.
  4. Δείξε ότι πιο πονηρό διαθέτεις
  5. Να είσαι συγκρατημένα διαχυτική
  6. Πάντα να είσαι γυναίκα!

Leave a Reply